status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ra1n #19018 XIM4-et Mo.n-n nem lehet.
Hivatalos oldal szerint ps4 kompatibilis.
Konzolos Diablo-hoz az egér felejtős, sőt inkább hátrány, főként hogy sokkal jobb az irányítás és nem egérkurzorral irányítod kattintásra a karaktert...
Ha autós programot akarsz felejtsd el a ps4-et, vagy Crew ha van rá gyomrod. DriveClub messze kerülendő pénzkidobás. Autós cuccra nem a ps4 volt a egfelelő választás és nem is lesz soha...Amikor megvettem örültem hogy 10 pénzt megért egyébként a DC. Nem nem ért meg, 5-öt sem ért volna meg.
Vagy XIM4 külföldről (125 dodó + áfa, tehát kb 40ezer) vagy ami még megoldás az a Tuact Venom-X, azt lehet nálunk kapni 33-35k között, próbáltam is nem rossz, csak macerásabb lévén a konfigolgatáshoz rá kell dugdosni számítógépre és nem OTA telón keresztül mint a XIM4-nél. A saját egerével sem rrosz de én amikor próbáltam saját egeret és billentyűzetet dugtam a vevőre. Azzal azért jobb volt.:)
Gyakorlatilag a COD AW multijában szerintem tényleg 10-ből 9 ember hasonló cuccal nyomja, killcamokon és specatorban tökéletesen látni abból ahogy fordulnak,mozognak.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.30. 18:57:19