121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • sirpalee
    No shit, folytatják az egyik sikeres játékukat, ami nem lett rendesen lezárva? Wow, ki gondolta volna? :D
  • Ra1n
    Last of us 2???????
  • Smithie
    Udv arcok! Matol egy ps4 boldog tulaja vagyok, aminek volt egy kis elozmenye(one), hat eddig eg es fold a ket konzol... Drive Clubos bundlet vettem+egy ds4-et+kamerat+alien isolationt. Az tenyleg komoly h az alien hallja a lelegzetem meg a zajokat... A DC meg zsenialis, belso nezetben a legjobb.
  • TDC Geronimo
  • Ra1n
    Egyébként tök mind1, mozgásban gyönyörű a játék,de a fényéveket én nem érzem, a sebességérzet (amit nagyban a remegő kameraeffektnek köszönhet) és az esőeffekt ami gyönyörűen előremutat.
    Az hiányzik hogy valaki le license-elje ezt a motort és összeüssön egy értelmes autós játékot hozzá.

Ha valahogy vegyítenék a Forza (vagy Assetto Corsa) féle fizikával és tartalommal ezt a sebességérzetet és eső (ezt kiegészíteném a Horizon 2 féle fákat tépkedő szélviharral) és egyéb effektelést, gyakorlatilag mindent lebüntetne a piacon....
    Ehelyett DLC bohóckodás hogy legyen egy elfogadható mennyiségű tartalom meg a Gran Turismo széria várhatóan további lejtmenete a kínálat....

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.21. 23:23:43
  • samsung123
    Ekkor vagyok boldog mikor, ez lehető legocsmányabb kép a DC-ből!
  • Ra1n
    Köszi. :-P

• samsung123
    Ügyes vagy!
  • Ra1n
    Tény, a gond csak az hogy a DC ha nincs széteffektelve a kép akkor tényleg szarul néz ki főleg a környezet amit ráadásul láthatatlan fal is véd....
    A sebességérzet és az esőeffektus büntet a játékban,de ennyi.
  • TDC Geronimo
    Neked ezen kívül van más képed is? Én tudnék mutatni ezer másikat ami kettéhugyozza ezt. Szerintem minden játékból ki lehet ragadni fosul kinéző részeket még a legszebbekből is.
  • Ra1n

Fényév...:)
  • arsmarci89
    Ha elkezdem ff14-es triált játszani, ès menetközbe megtetszik , ès megveszem a lemezeset akkor onnan tudom folytatni ahol abbahagytam?:)
  • LoSA
    Van olyan, aki nyomja az UFC-vel?
  • samsung123
    Nincs gond, általánosságban is szóltam :)
  • Totti5
    Nekem aztán teljesen mindegy, csak a témához szoltam hozzá. Semmi több.
  • samsung123
    Csak azt furcsállom, hogy mikor valami tényleg átütő grafika jön létre, ami valóságra próbál hasonlítani, nem pedig valami mesére pl Crysis 3 és ezt tartják a csúcs grafnak (autós példa is van P.Cars, szintén mesésnek tűnik egy DC mellett ennek ellenére régóta szeretem), de tudom a szépség fogalma mindenkinél más. Valakinek az eltúlzott formák és irtózatosan nagy szilikoncsöcs jön be és hasonló a játékoknál is, hogy minden bump mappolt meg árnyékolt és effektezett ugyan úgy, mint a DC csak közelébe nem lesz a valóságnak hiába erőlködnek, de erre van vevő milliójával, mit ahogy giccsre a szilikonra stb-re.Sokan csak a számokból értenek, ha valami Full HD és 60Frém és 2millió poligon/tárgy akkor az "szép". Egy grafikában simán látni, hogy mi ízléses, mi realisztikus és mi giccses vagy elnagyolt, csak ugye kell szépérzék is hozzá:)
    A DC-vel számomra olyat tettek le, amit eddig nem láttam még képileg ( maga a játékkal is jól szórakozok, platina is mindjárt kész) és megy a belekötés ezerrel, mikor fényévekkel jár előrébb másoknál képileg...

Moby: Több kérdésem nincs bírónő. Szerk: Az efféle szarkazmust már nem tudom értékelni egy ideje
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.12.21. 11:45:17
  • Moby
    Tényleg ennyire nem jött le senkinek a szarkazmus? :D
  • Ra1n
    Tényleg elértetek arra a szintre hogy az oldalsó üvegen milyen gáz az esőeffekt? A játékban a legjobb így is az esőeffektus az autós címek közt...Akkor már abba kössünk bele hogy az effekteken kívül nincs viharfeeling meg kemény szélfújás,csak villám meg eső...Ez fontos!! :D

// Van a Dc-al sokkal nagyobb gond is amikbe nyugodtan bele lehet kötni...De az esőbe?!:)
  • Totti5
    Az ajtó üvegen az eső valóságban megközelítőleg sem ilyen. DCben nagyon el van túlozva. Hatásvadásznak szánták, de amilyen jól lemodellezték a szélvédőt annyira rossz lett az ajtók üvegei. Valóban ott csak szétfolynak, de nem kerülnek a helyére minden másodpercbe teljesen újat. Legalább is én még ilyet nem láttam, sem tapasztaltam.
  • Moby
    Nemtudom mihez képest odaát, de igen. Határozottan.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.21. 10:28:45
  • samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Odaátról úgy tűnik?
  • Moby
    meh...
    van baj
  • samsung123
    Uh tényleg, jó hogy szóltál miatta, adom is el a picsába a játékot!

Csak megsúgom, így imitálják hogy az esőcseppek szétfolynak teljesen azaz eltűnnek, és helyükre új kerül, nem pedig egy esőcsepp "akadozik". Mindenhol így van megoldva, más játékokban is. (nem is értem az embereket mit várnak egyesek)
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.12.21. 10:02:28
  • n000rbi
    LOL
  • kirol
    Az oldalsó ablakon az esőcseppek akadozó elfolyása elég gáz. :D
  • samsung123
    Eső hangok, elég beteg!

Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.12.21. 02:28:20
  • TDC Geronimo
    Amerikába megy a PS now
  • Kandurex
    Stream
  • Ra1n
    A Cloudot amúgyis feldughatják.... Szart sem fog érni játék szempontból.
  • Totti5
    Klúd hol van most? nagy elánnal be lett jelentve, aztán azzal a lendülettel úgy eltünt h szó sincs róla.

Amúgy meg a kötelező online miatt is ment a világháború, mi lenne ha kötelezően strímelni kellene a gémeket?

Én abból nem kérek. A digitális letöltés okés, de bérlés, stream köszönöm nem. Akkor megoldom PCvel majd a géminget, vagy Nintendóval:DDD
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.20. 21:08:57
  • TDC Geronimo
    Sony Vice President Says PS5 Might Be Cloud-Based

Sony meg az ő stabil hálózata. Biztos vagyok benne, hogy a következő gép is fizikai egység lesz. Ez még mindig túl korai és 4-5 év múlva is az lenne főleg a sony fostaliga hálózatával.
  • Ra1n
    Ez a Dying Light is olyan lesz hogy egynek jó....Fejlődött némit a Dead Islandhoz képest de szerintem ugyan az lesz a hibja,dögunalomba fog fulladni....

Ellenben! Ha jön PS4-re majd a Forest (ha elkészül) ajánlom mindenki szíves figyelmébe. Steamen benyomtam az EARLY ACCESS-re mert baromira felkeltette az érdeklődésem. Még csak 0.11-es verzió, de ez a játék ZSENIÁLIS!
    Ha kijön jövőre simán a túlélőhorrorok királya válhat belőle. Egyszerűen nem bírok róla lekattanni.:)
  • TDC Geronimo
    Dying light dev stream most kezdődött
  • TDC Geronimo
    Jött új DC patch. Kerültek be új hangok esőbe

"The new added sounds are amazing.

thunder, rain, lightning striking objects, the windscreen wipers. oh lawd."
  • Tatyla
    nem
  • tomi890125
    Hali!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a mentést tudom valahogy másolni profilok között? Mert az a helyzet hogy pluszos lettem de ahhoz magyar profilt csináltam, viszont a mentések az uk profilon vannak ami nem pluszos. Próbáltam másolni a copy usb device funkcióval, de a másik profilomba azt írja nincs mentés az usb-n, pedig rajta van. Valakinek van valami ötlete?
    Utoljára szerkesztette: tomi890125, 2014.12.20. 11:57:37
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #19913
    A nap által történő bevilágítás érdekes lett. :)

Legalábbis eddig nem tünt fel hogy ilyen lett volna.
  • Janey
    Napi DC (fapfapfapfap) :D

• TDC Geronimo
    Futottam pár kört patchelt ACvel. Ami egyből feltűnt, hogy eltűnt a hatalmas input lag, ami volt, combatba is meg menübe, az fps is valamivel jobb lett és mintha a kép is élesebb lenne, nem tudom lehet piszkálták AAt. Na nézem tovább..