status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Csak azt furcsállom, hogy mikor valami tényleg átütő grafika jön létre, ami valóságra próbál hasonlítani, nem pedig valami mesére pl Crysis 3 és ezt tartják a csúcs grafnak (autós példa is van P.Cars, szintén mesésnek tűnik egy DC mellett ennek ellenére régóta szeretem), de tudom a szépség fogalma mindenkinél más. Valakinek az eltúlzott formák és irtózatosan nagy szilikoncsöcs jön be és hasonló a játékoknál is, hogy minden bump mappolt meg árnyékolt és effektezett ugyan úgy, mint a DC csak közelébe nem lesz a valóságnak hiába erőlködnek, de erre van vevő milliójával, mit ahogy giccsre a szilikonra stb-re.Sokan csak a számokból értenek, ha valami Full HD és 60Frém és 2millió poligon/tárgy akkor az "szép". Egy grafikában simán látni, hogy mi ízléses, mi realisztikus és mi giccses vagy elnagyolt, csak ugye kell szépérzék is hozzá:)
A DC-vel számomra olyat tettek le, amit eddig nem láttam még képileg ( maga a játékkal is jól szórakozok, platina is mindjárt kész) és megy a belekötés ezerrel, mikor fényévekkel jár előrébb másoknál képileg...
Moby: Több kérdésem nincs bírónő. Szerk: Az efféle szarkazmust már nem tudom értékelni egy ideje
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.12.21. 11:45:17