121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Akkor franc se tudja, miért jó fixen.
  • Moby
    Nem főne meg. Ki van lyuggatva a segge is.
  • Kandurex
    Gondolom attól féltek, hogy ha leveszik, elfelejtik visszarakni (állítva) és már meg is főzték a konzolt.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.09. 21:17:05
  • mucsácsó
    Eszem ágába nem jutna fektetni, de így aztán pláne :D
  • darkSectorxxx #111590
    Shadow Complex-et imádtam, de így se veszem elő a ps4 játékaim 99%-át nemhogy PS5-ön majd.
    Megaztán el se adom a konzolomat.
  • Moby
    De nem lehet. És erre voltak büszkék napokon keresztül, hogy az övékét nem kell szerelni
  • Evoluti0N
    Nem tudom, h vótemá, de PS4 játékok listája, ami nem fog menni PS5-ön.

DWVR
    Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One
    TT Isle of Man - Ride on the Edge 2
    Just Deal With It!
    Shadow Complex Remastered
    Robinson: The Journey
    We Sing
    Hitman Go: Definitive Edition
    Shadwen
    Joe's Diner

Szerintem senki se fog a kardjába dőlni.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.10.09. 20:30:43
  • CptFlint
    Nem lehet levenni róla. Max letörni lehet.
  • n000rbi
    A hűtős meme találó volt a bejelentéskor. Az oldalára döntve is pont úgy néz ki :D
  • Kandurex
    Lehet azt a kerekszart le kellene venni az aljáról, egy fokkal talán jobban nézne ki.
  • deep
    Neoprimitív szekták bálványa lehetne :D
  • Moby
    Csak arra figyelj, hogy ne fektesd el
    (hogy a gányba néz ez ki???)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.09. 17:04:48
  • mucsácsó
    énsem - mármint hogy amúgy szépnek szép, de nálam pl elütne mindentől egy fehér cucc, mert fekete minden eszközöm szinte, de nyilván ezen nem múlna :D
    (de XSX akkor is szebb!!! :( )
  • Kandurex
    Én nem tartottam a legjobb választásnak a fehéret.
  • AntiHero
    Még mindig feleslegesnek tartom.
  • MrAndree
    3-4000ért egynek jó lesz. :D Én Witcherezek mostanában, a mire végzek minhárom résszel pont kijön a Cyberpunk.
  • Ulthanito
    Ostoboid csapkolda. :)
  • Ulthanito
    Ha jut belőle, akkor DeS és Astrobot. Cp 2077-et XSX-en tolom, vélhetően a Valhallát is. Bár ez majd akkor dől el, ha megjelenik a DF összehasonlító performance tesztje a két konzolról.
  • mucsácsó

PS5-tel kompatibilis SSD:
    500 GB - 150 USD
    1 TB - 230 USD
    itthonra lesz egy 80-85k szerintem... :D
  • Rage47
    én nem láttam valami szórakoztatónak :D
    inkább végigjátszom még1x az uncharted 4-et vagy akár a pókembert :D
  • Tatyla
    Amikor meg megjelent a fehér pro mindenki olyat akart...
  • darkSectorxxx #111573
    Valamit elronthattam:

LINK
  • Ulthanito
    Ez a link. Háát, izé, nem működik.
  • darkSectorxxx #111571
    Ezekszerint az olcsó gamepass ennyi hatja meg a user-eket, meg a drága játék árak...

Ps5-ből rendeltek elő több konzolt.
  • j0nNyKa
    controllerre is lehet ragasztani ezeket? mer hogy a gepre az oke
  • AntiHero
    1-2 hónap és tele lesz a wish/ali/eBay ilyen boritàsokkal.
    Szaré-hugyé.
  • Kandurex
    Bár nem vagyok híve az ilyen dolgoknak, de ez...egyértelműen kapufa a fehér PS5.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.08. 23:28:09
  • darkSectorxxx #111567
    Nem biztos hogy itt a játékosok a hibásak.
  • MrAndree
    Állitólag a kampány egész szórakoztató benne, csak rövid. Ami azt jelenti, hogy párezezért arra remek vétel lesz.
  • mucsácsó
    dettó, nem nagyon tudom őket sajnálni... :( üvöltött róla, hogy F O S már az első videónál :D
    szerintem sokan azt hitték, hogy majd egy Spiderman szintű valamit kapnak, dehát ugyebár...nem :D ha így folytatódik, jövőre év végére már a szervereket is lelövik..:D
  • Kandurex
    Érdekes, nekem ennél a játéknál, a fos-szűrő rendszerem, kis híján eldugult a túlterheléstől, úgy jelezte a töményszar jelenlétét. Szóval, mindenki megérdemli aki megvette!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.08. 21:03:09
  • darkSectorxxx #111563
    Hát a Marvels névgondolom tette a dolgát, meg elsőre videon télleg izginek tűnt a cucc, valamint ebből is látszik, hogy idén mennyit jelent a lista felső részébe bekerülni, annyira kevés jó cím volt, hogy a sok hasonló minőségű játéknak idén jobbdolga volt. :)

gondolom én
  • Mephike
    De azért az első héten eladási lista élén volt... Csak azt nem értem, hogy aki így elsőre megvette, az most mit kezd magával és ezzel a játékkal...
  • mucsácsó
    durva...gondoltam hogy ki fog halni, nade hogy ennyire gyorsan.... :D gyász.
  • shaddam
    Helyes

A nevetséges "QTE" meg az exkluzív skines szarkavarás után megérdemeltek egy brutális bukást
  • Kandurex
    Cyberpunk, Assassin Valhalla, Demon Souls, Spiderman
  • Tikal #111558
    Mindennel amivel lehet csak halkabban
  • darkSectorxxx #111557
    Amúgy mindig is hálátlan feladat értékelni egy játékot árban, pont az izlések miatt, de én a 10 euro-val kb annyit voltam el vele amit fizettem is érte, kezdéskor 60 euro-t ezért bizot nem adok. Mint a Crasis, egy szép játék, azt ennyi.
    meg max a story-ból egy filmet csinálhatnának, de játszani vele nem élveztem annyira.
  • darkSectorxxx #111556
    Valóban, lehet már velem van a baj, és mondom sokszor veszem észre azt hogy utálok pl játéktesztet is irott formában elolvasni és inkáb nézem meg videóteszt ként.
    Kevés az inger olvasás közben.

Lehet ezért nem bírok játszani sok rpg-vel, pl szegény Horizon-ban is amikor párbeszédeknél a 2 karakter áll egymással szemben és csak csacsog meg nekem köll választani meg visszakérdezni, meg sok játéknál , őszintén sokszor inkáb azt keresem melyik az az opció, hogy tovább, mert érdekelne a háttér story meg részletek, de annyira türelmetlen vagyok...

látvány az oké, de pont ez miatt kevés ideig tart ki szerintem mert az első kb fél orra és utána már azt látod hogy megint szobáról szobára mész és nem fog érdekelni a nyáka a falon meg a sok tükörkép mert egy idő után megszokod azt is. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.08. 17:37:50
  • darkSectorxxx #111555
    Ha filmként látnám egy moziba oké, de nekem már az ingerküszöb nagyobb , annál hogy 8-10 órán át egy nagy ""épületbe""" futkossak, ami tudom kicsit itt-ott más, de kurva sokszor el lehet tévedni benne mert sok helyen annyira egyforma minden hogy rohadt nehéz szerintem tájékozódni, még térképpel is.
    Meg a fight-ok se lettek jók benne szerintem, sőtt ha jól rémlik ebben se tudtam magamtól fedezék mögé osonni, hanem automata volt...

Valszeg én vagyok öreg már az ilyenhez, meg túl hyper-aktív kicsit, de nekem full mindegy manapság egy játékba milyen fasza a lore, ha azt unalmasan prezentálja egy játék...
    De még ha a fight része élvezhető lenne, azt mondom végigülöm ezeket az unalmas párbeszéédeket, de hogy még harcolni is szerintem kényelmetlen benne, ez valszeg azért rossz mert más játékokban valahogy sokkal jobb gunfight-okkal találkoztam és szegény remedy meg...

ja ér az a durva hogy rengeteg esetbe oda vissza ingázol a játékba, vagyis az idő nagy része azzal telt nálam is hogy elmegyek a pályán egy ideig és megint visszaküld a bázisra... és ezt kb minden misszió után.... ehhh.