status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha filmként látnám egy moziba oké, de nekem már az ingerküszöb nagyobb , annál hogy 8-10 órán át egy nagy ""épületbe""" futkossak, ami tudom kicsit itt-ott más, de kurva sokszor el lehet tévedni benne mert sok helyen annyira egyforma minden hogy rohadt nehéz szerintem tájékozódni, még térképpel is.
Meg a fight-ok se lettek jók benne szerintem, sőtt ha jól rémlik ebben se tudtam magamtól fedezék mögé osonni, hanem automata volt...
Valszeg én vagyok öreg már az ilyenhez, meg túl hyper-aktív kicsit, de nekem full mindegy manapság egy játékba milyen fasza a lore, ha azt unalmasan prezentálja egy játék...
De még ha a fight része élvezhető lenne, azt mondom végigülöm ezeket az unalmas párbeszéédeket, de hogy még harcolni is szerintem kényelmetlen benne, ez valszeg azért rossz mert más játékokban valahogy sokkal jobb gunfight-okkal találkoztam és szegény remedy meg...
ja ér az a durva hogy rengeteg esetbe oda vissza ingázol a játékba, vagyis az idő nagy része azzal telt nálam is hogy elmegyek a pályán egy ideig és megint visszaküld a bázisra... és ezt kb minden misszió után.... ehhh.