121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hálát adok az égieknek, hogy én erre a stuttercuccra vak vagyok/nemlátom/nincs stb.
-
SlickAdam #26845 -
SlickAdam #26844 ha javitjak azt a ket hibat, amivel teleszemeteltem a topikot, azonnal megveszem ujra. ha mar jovoheten, akkor jovoheten. ha egy honap mulva, akkor... akkor.
20 percnel többet nem tudtam vele jatszani, pedig probalkoztam. olyan stilusu jatek a W3, hogy az a kis stutter is tonkreteszi az elmenyem.
par perc es teszek be videot Shadow Warrior worst-case sziturol. jatek kozben ereztem, hogy 30 frem korul mozog, de peldaul a tearing-et nem lattam, pedig vegig benne van a videoban. LESZARTAM, annyira jo. ezzel nem azt mondom, hogy W3 nem jo (be is baszna), csak annal közel 0 a toleranciam. -
Nem én borítékoltam be a vicseremet 1 nap hiszti után, ugyebár...
-
Ez szép odaszúrás volt. :D -
Tetszenek a képek. Jó az art. Nagy baj nem lehet vele. -
>nalad sose tudni
Bekaphatod bátran. Tényleg!
-
SlickAdam #26839 probat mindenkepp! nem garantalom a sikert (nalad sose tudni), de megerdemli a bizalmat.
kis kiegeszites: kell neki idö. elsö 1-2 palya meg olyan... semmilyen, s nem erzed meg hogyan is mukodik az egesz. utana jo esellyel elkap. -
Nyugi, ez lesz a következő w3 után :D -
Baze Gero én nem értelek. Egyfelől valóságos, vagy azt szimuláló dolgokat vársz el, másfelől azon hisztizel, hogy a dolgok elhasználódnak. Én azt értem, hogy vannak olyan játékstílusok, ahol ez nem fér bele, mer megtörtné a hentelgést, de ez nagyon az a típus. Mégha ad is erre bizonyos fokig lehetőséget. -
SlickAdam #26836 Shadow Warrior PS4
+ total organikus, atom fun, odabaszos, megunhatatlan gun- & swordplay
+ fejleszthetö fegyverek, skillek, ... amik mind hasznosak, nincsenek felesleges fegyok, mozdulatok
+ varazslatok, kard-mozdulatok bevitelenek megkonnyitese a touchpad-el
+ pörgös, 90es evek stilusu maszkalos (de NEM frusztralo, barmit is mondanak a tesztek... a barmok) gameplay, kis Bioshock beutessel
+ humor
+ MEGLEPÖEN jo tortenet
+ valtozatos palyak
+ hosszu (12-13 ora volt!)
+ art, SZINEK, ...
+ zene
+/- repetitiv progess: ladak nyitogatasa, nehany szobankent ellenfelek, seal-ek feltörese, ... DE megse erzem komoly hibaknak ezeket, mert baromi szorakoztato az egesz, siman nyomnam meg vagy 10 orat. nincs felesleges szarakodas, csak pure gameplay
- nehany tul hosszura nyujtott palya (alapbol 40-60 perc / level)
- talan kicsit keves fele ellenfel
- performansz: nehany ellenfel (3-5) eseten 50-60 fps kozott lehet, minimalis keptoressel, DE olyan intenziv az akcio es a folyamatos mozgas, effektek millioi, hogy nem latni / erezni ezt a szintu lassulast. mikor mar 2-3 nagyobb fele szorny is van a palyan, akik folyamatosan varazsolnak + 10-20 kicsi + robbanasok + kardcsapkodas + raketavetö + ... na akkor benez 30-40 koze is, de valamiert ez se zavart. erthetetlen... engem a rinya-kiralyt... igazabol nem tudok elkepzelni olyan motort, ami ilyen helyzetben ne rogyna terdre. figyelembe veve, hogy pc-n csucs-kartyakon is hasonloan teljesithet, azt kell mondjam tiszteletre melto, amit kihoztak belöle ps4-en. barangolas kozben, nyugiban, 1-2 ellenfel mellett tartja a 60-at konnyeden.
rohadtul "under the radar" jatek, csunya & egyszeru boritoval, ami raadasul csokkentett aron jelent meg. azt gondolna az ember, hogy egy moslek, ZS cuccrol van szo, de rohadtul nem ez a helyzet, az en szememben ez egy kikurt jo AAA cim. siman a TOP3 PS4 listamon. ha tavaly nyomtam volna, ev vegi listamra is felkerult volna, elökelö poziciot elfoglalva. Wolfenstein-t imadom a fasza gunplay miatt, de sehol sincs ehhez kepest.
kökemeny 7.5/10. hidden gem.
magara vessen, aki leirja / nem probalja ki jelen arcedula mellett (mar most tizenegynehany font-ert megy zavvi-n, de lesz meg 10-ert is)
(többet nem irok rola, becsszo! :))
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.21. 13:05:54 -
Najó akkor nem az, még ilyet! -
Idegesítő baromság, hogy több mindent figyelni kell? Mi kellene? 3 cseresznye a bal felső sarokba, ha elfogy game over? -
Alap elem? Inkább idegesítő baromság. Az nem godmode, hogy nem kell óránként cuccomat javítgatnom.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.21. 12:57:11 -
Minek kell? Kelleni nem kell, de eléggé rpg alapelem :) Minek kell a mérgezés? Mér nem lehet mindent korlátlan ideig, korlátlanul használni?
Hámer godmódba kapcsolnál 1 óra játék után, és dögunalom lenne.
Nadeviszotn 5 percenként olyan ftw élményeim vannak olyan helyszíneken, hogy a hajam kettéáll. Elképesztő ez a játék, meg amit belepakoltak gameplayben. -
Bocs ha rossznéven veszed, javítalak picit ha megengeded.
Konzolon jó szórakozás, a picsogás arról megy ami technikai gond, és JOGOS, ha nem lenne az csak én említeném meg egyedül....
Kamera-irányítás-cuccok felszedése.
Ezek az alapvető dolgok, ezekkel baj van, ezek magát a szórakozást csorbítják, ezért van picsogás.
Attól hogy megjelenik valami konzolra nem azt jelenti hogy nem csesznek el valamit a fejklesztők.
Írták mátr hogy az előző részekben rendben volt a kezelés, én is így emlékeztem.
Most mi a gond?
PC-n meg biztos sokan élvezik és nem sírnak, csak azért van 250 hsz naponta egyébb bugokról, meg kevés fps, meg ugyanúgy irányítás stb. te is jelen vagy, nem tudom miért csinálsz most úgy mintha ott fenéákig tejfel lenne minden.
Miért görcsölsz rajta, had írja le mindenki az észrevételét, topikba vágó téma, nem szabad ez miatt felkapni a vizet, nem bántanak senkit vele.
Fejlesztők meg ha látják csak segítség nekik, hogy mik a visszajelzések, mert ők sem voltak angyalok ahogy itt sorra derülnek ki a dolgok.
Ne értsd félre, nem kioktatni akarlak, vagy beszólni, csak mondom hogy hagyni kell a fenébe, még ha alaptalan dolgok lennének azt mondom fejezzék be, de nem, vagy nem mind az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 12:54:32 -
Én csak azt nem tudom minek kell durability rendszer. Okádni tudnék tőle, főleg hogy itt armorokra is rábaszták. Gratulálok. -
no shit? -
Tényleg szépen kidolgozottak, még a dialógusok is a helyén vannak, nemcsak egy feliratot kapunk, hanem konkrét karaktereket, meg sztorit. És ilyenkor belegondolok, hogy mennyi idő lehetett ezt leszinkronizálni... -
Én tolom remoteplay-el :)
Kikúrtjók a mellékküldik! Még egyetlen unalmas, vagy alibi hülyeséggel nem találkoztam. Példaértékű
-
Ulthane #26826 A történet nem annyira (keresd meg Cirit), de a világ beszippantott. Rég tetszett ennyire játék, de tényleg. A Dragon Ázs ehhez képest nálam sehol sincs, azt 54 óra játék után hagytam félbe. -
Én még nem kraftoltam, a mellékküldetésekkel szöszölök. Nekem a képi világa nagyon tetszik. Az irányítást erősen szokni kell, a Bloodborne után valósággal botrányos, de a Witcher-játékokban sosem ez volt az erős oldal. A világ és a történet már most rabul ejtő, alig várom, hogy folytathassam. :-) -
Ulthane #26824 A játék valóban elképesztően jó. Alig várom, hogy menjek haza, és tolhassam. Reggel 10 perc kedvéért bekapcsoltam. :) A karakterfejlesztés szerint kicsit túl van bonyolítva amúgy. Meg az is, hogy van egy fejszéd, azt szét tudod szedni acélra és botra, majd azt tovább szétszedni vasércre és fára. Ez nekem elég hardcore már. -
Ulthane #26823 Néha tényleg az az érzésem, hogy szándékosan teteted magad hülyének!
Azaz, ha valamit megveszel, az azt jelenti, hogy kussolj és ne alkoss véleményt róla, és ne lehessenek elvárásaid azzal kapcsolatban, hogy az adott cég milyen stílusban kommunikál? -
Valójában tényleg fárasztó a fórumon a sírást olvasni. Mondjuk távol vagyok most a PS-től, úgyhogy belefér, legalább nem spoilerezik senki. De reggel is egy jó órácskát eltöltöttem vele és nagyon élveztem. Csodálatos játék. -
Ra1n #26821 Hibátlan játékot sosem fognak az asztalra tenni. Majd javítgatják,ennyi.
De tényleg nevetséges hogy a játék topikjában ahol a többség pc-s önfeledten dumálnak a játékról,mert hatalmas élmény. Egy konzolos topikban meg ahol mindig hangoztatják hogy a konzol a problémamentes szórakozás,na ott csak a picsogás és a hiszti megy.:)
A pirosakat már leírtam,de most utoljára: HG választás volt a Pcars topikban és a moditopikba leadtam a szavazatom + le mertem írni a véleményem. Erre paff. Leszarom.:) -
Nem kötelező megvenni. -
Ulthane #26819 Az utolsó két mondatod akkor lenne jogos, ha a játék ingyen lenne. Onnantól, hogy fizetős, felelősségük van a játékosok irányába. -
Ulthane #26818 Azokat a szép piros medálokat a neved mellett te készíted a szabadidődben, vagy a barátnőd? :-D Mert egyre több van!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.21. 10:41:48 -
A játék csodás, ezek a majmok meg fasságokat beszélnek feszt. A kettő nem választható le egymásról, csak úgy, ha nem olvasok tőlük sohatöbbé egy szót sem. De azért jó volna egy olyan ideális világ, ahol azok, akik képesek jót csinálni, képes normálisan viselkedni is. Nekem volna erre igényem. -
Ra1n #26816 Tényleg mókás,hogy a pc-sek akiket a legdurvábban érintett a downgrafe önfeledten tolják és a játékélményekről beszélnek a topikjában. Itt a konzoltopikban meg semmi más nincs csak a picsogás...:-D
-
Elkúrták. PR szinten minden egyes olyan dologba belebuktak amiknél kétpofával nevették ki a többi kiadót és szúrkálódtak. Mondjuk nekem ebben nincs semmi újdonság, attól hogy tolták a fanszervízt és ők voltak az istenek a fúrumokon akik méltók arra hogy köpködnek másokra egy percig sem hittem el hisz a DLC ügyük az elejétől kezdve bűzlött. Ezt csak az nem látta aki nem akarta. Hát ez van. Szabályok mindenkire egyformán érvényesek. Legközelebb nem teszik ezt és nem fog senki elolvadni tőlük amikor kinyitják a szájukat. Mondjuk nekem mindegy hogy milyen emberek, nem ismerem egyiket sem. Csak a játék érdekel amivel játszhatok. Ha az jó akkor a többi nem számít. Már pedig jó. -
Bebaszott fritzlandban is a front?
-
SlickAdam #26813 nekem meg POLENallergie-m van.:) na jo, nem. jo arcok. -
Áh...hazugság az egész az utolsó betűig. Ők ezt nem éltêk meg downgradenek, de azért mégiscsak azzal a motorral mutogatták. Ami nem volt megfelelő. Amit akkor még nem tudtak. 2014 közepén.
LOLMPFHSAAFDFSSAS
Hazug gyökerek. Ez a kamu rácsodálkozás olyan szinten irritáló és arogáns, hogy szívesen szájbaverdesném ezt a büdösparasztot. -
>Sutyerga polákok
Yes, they should POLISH the game a bit more.
LOL -
Ulthane #26810 Én azt gondolom, hogy majd akkor él szebb napokat az az iparág, amikor a fejlesztők megtanulnak alázattal lenni azok iránt, akiknek a pénzéből élnek. Ők nem szívességet tesznek azzal, hogy játékot készítenek, nekik ez a munkájuk, mi meg kő keményen fizetünk érte. Nem más ez, mint egy szolgáltató-vásárló kapcsolat, ahol ugye mint tudjuk, az ügyfélnek mindig igaza van.
Nem lehet semmi más céljuk, mint az, hogy elégedett vásárlókat és ügyfeleket "csináljanak", akik boldogan költik el a pénzüket az ő játékaikra. Ehhez pedig nélkülözhetetlen az, hogy meghallják, mint mondanak azok, akik pénzéből az ő kenyerük van. -
Ulthane #26809 És mégis ki a fasznak a véleménye fontosabb? Az övék, vagy akinek a pénzéből élnek? Sutyerga polákok! -
but we didn't know that it wasn't going to work, so it's not a lie or a bad will - that's why we didn't comment actively. We don't agree there is a downgrade but it's our opinion, and gamers' feeling can be different.
Úristen...najó, ennyi. Lehúztam ezeket a klozeton. A játékaik csodálatosak, de soha többé egyetlen nyilatkozatukat nem olvasom el. Férgek ezek is, mint a többi. -
Kit érdekel már hogy mi volt. Múlt, lezárult. Itt a játék, ját szani kell.