status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bocs ha rossznéven veszed, javítalak picit ha megengeded.
Konzolon jó szórakozás, a picsogás arról megy ami technikai gond, és JOGOS, ha nem lenne az csak én említeném meg egyedül....
Kamera-irányítás-cuccok felszedése.
Ezek az alapvető dolgok, ezekkel baj van, ezek magát a szórakozást csorbítják, ezért van picsogás.
Attól hogy megjelenik valami konzolra nem azt jelenti hogy nem csesznek el valamit a fejklesztők.
Írták mátr hogy az előző részekben rendben volt a kezelés, én is így emlékeztem.
Most mi a gond?
PC-n meg biztos sokan élvezik és nem sírnak, csak azért van 250 hsz naponta egyébb bugokról, meg kevés fps, meg ugyanúgy irányítás stb. te is jelen vagy, nem tudom miért csinálsz most úgy mintha ott fenéákig tejfel lenne minden.
Miért görcsölsz rajta, had írja le mindenki az észrevételét, topikba vágó téma, nem szabad ez miatt felkapni a vizet, nem bántanak senkit vele.
Fejlesztők meg ha látják csak segítség nekik, hogy mik a visszajelzések, mert ők sem voltak angyalok ahogy itt sorra derülnek ki a dolgok.
Ne értsd félre, nem kioktatni akarlak, vagy beszólni, csak mondom hogy hagyni kell a fenébe, még ha alaptalan dolgok lennének azt mondom fejezzék be, de nem, vagy nem mind az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 12:54:32