121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Persze!!
    De mondtam,hogy ne!?Így legalább van min röhögnöm a felesleges szenvedésen...
  • darkSectorxxx #26885
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem azt írták hogy fos, csak nem tudok ideidézni fejből 20 kommentet.
    Igen az irányítás gyatra, sokszor nem reagál időbe, vagy sehogysem, nem arra megy amerre kéne és bill+egérrel konkrétan közel játszhatatlan.
    Bár aki manapság bill+egérrel akar játékokat irányítani, vállalja a következmnyeket.

"Mond még százszor hogy van 1-2 ember aki szerint fos (kb ennyi,nem több),de ettől mgé a tény az tény marad: A játék király,és az elmúlt évek legjobb akció rpg-je.:)"

De senki nem mondta hogy ezeken túllendülve nem jó a játék, és te meg páran még mondjátok párszor hogy mi rinyálunk, meg miért nem játszunk a játékkal és maradunk csendben.

Ha egyszer nem arról beszélünk hogy nem tetszik a szőke haja majd elleszek, hanem most az irányításról, ami a játék fő része, nem tudsz elmenni mellette.

Szerintem mindenki egyszer elmondta a véleményét.
    Most ha ti elkezditek hogy rinya, meg kussolás legyen, meg mit sírtok, attól nem lesz vége, mert azt sugaljátok, hogy milyen kis síró gyerekek , hogy semmi gond, feleslegesen nyavajgunk, bakker, ez nem felesleges.
    Max ti szartok rá.

De ha az kell hogy egyszer mindenki elmondja a tapasztalatát, és továbblépjünk akkor nem kéne görgetni a hogolyót.
    Mert ez hogy ti irogatjátok hogy mennyire elvagytok mást nem fog megvígasztalni.
    Figy, metakritik nem érdekel mindket szerintem sg-n asszem mondhatom a többiek nevében is.
    Nem trollok alapján írom le a tapasztalataim a játék irányításával kapcsolaban, és szerintem más sem.
    Hanem mert játszottam többszáz/ezer játékkal már életemben.

Szóval senki nem állítja hogy mint év játéka ettől nem lehetne, vagy ez miatt nem adnak el sokat és nem kerül fel az eladási toplistákra.
    Minden játék oda kerül egy ideig, rövidebb vagy hosszabb ideig.
    Engem pl hidegen hagy a közvélemény értékelése, meg toplisták, nem aszerint játszom és nem lejáratni szeretném a játékot, persze a jó dolgokat nem fogom külön kiírni, az nem érdekel, az érdekel és fontosabb számomra amik zavarnak inkább.

Vagyis ez nem azt jelenti hogy az irányítás mellett nem lehet eljátszani vele, de ha valaki megemlítí hogy na ezt lehetett volna másképpen is.
    Akkor hiába mondjátok akiket ez nem érdekel hogy ezzel nincsen baj, ha mást meg zavar... :)

És nem azért mondom mert azoknak nyalom a seggét akik egyet írnak velem hanem mert nem kell egymást leszólni, csak mert bizonyos problémák zavarják a játékban.
    Szerintem.
  • SlickAdam
    akkor tan mi is rinyalhatunk nem, fönök?
  • Harlekin
    Te elmagyarázod!?
    Most mindenki legyen igénytelen? Az hogy valaki játszik 1 pixelekbő összeállt képi dologgal az bármi nemű igényességet kíván!Mert szerintem max kedvtelést és szórakozást,viszont ha számodra 1 ilyen dologhoz az igényesség társul nagyon sajnállak az élet valós területén.
    Mikor neked van gondod egy játékkal, hogy nem 30fps csak 28, énnekem meg jó akkor mivan?
    MUTAS MONDJ 1 olyan hszt!!!' 1játékot szidtam a FF-t,de azt se mint elkészült hibás termék,hanem nem vette be a gyomrom a langyi fiúcskák réten való ugrándozását...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.21. 19:13:57
  • Moby
    >Most mindenki legyen igénytelen?

Semmiképp. Egynek bőven elég vagy :DD
  • Ra1n
    "utána max azoknak magyaráztam el mire gondoltam akiket érdekelt."

Senkit nem érdekelt,csak mondtad és mondtad.
  • Harlekin
    Na de ettől hogy tudsz tudtok róla és itt egymásnak nyomjátok a gombot meg keseregtek!Jobb lesz a játék ??Nem nem lesz hibátlan!!!Csak annyit értek el vele,hogy jól megutáltatjátok egymással a felesleges gerjesztéssel!!!
  • darkSectorxxx #26879
    Nem értetlenkedek, én 1x szóvátettem ennyi, utána max azoknak magyaráztam el mire gondoltam akiket érdekelt.
    De ez így fos irányítás, mintha stream-elném a játékot.

Van hogy az analog kart meglenditem és nem is reagál a karakter, wattafukk. Lóval közlekedni sem leányálom.
    Most mindenki legyen igénytelen?

Mikor neked van gondod egy játékkal, hogy nem 30fps csak 28, énnekem meg jó akkor mivan? :D
  • Ra1n
    Aha. Többen is írták hogy az első kettőhöz képest fos? Érdekes ilyet fórumon talán ha egyet olvastam az általános mérleg durván pozitív.
    De látom már az is gond ha valaki pozitívan vélekedik,mert ebben a topikban csak rinyálni kell.:)

Mond még százszor hogy van 1-2 ember aki szerint fos (kb ennyi,nem több),de ettől mgé a tény az tény marad: A játék király,és az elmúlt évek legjobb akció rpg-je.:)

Közben halkan jegyzem meg hogy metacriticen hiába sok a troll,meg a fan, az mindent elmond hogy user score-ban mindhárom platformon ott van az első háromban megelőzve igen durva címeket. :-P
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.21. 18:59:03
  • TDC Geronimo
    A játék nagyon jó, ettől függetlenül ami miatt "sírtunk" az jelen van és sokakat nagyon is zavar.
  • Harlekin
    Miért az miért fontos,hogy itt értetlenkedtek a semmi változáson?
    Meg agyaltok,hogy ki mikor mit és hogyan mondott, mutatott, ígért és hogy majd ki mikor mit és hogyan fog javítani mutatni mondani...Ami továbbra sem lesz elegendő számotokra...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.21. 18:58:55
  • Harlekin
    Azért mert ehhez van kedvem!Azért mert megtehetem!Egyéb kérdés?!
  • Harlekin
    Nekem így is tökéletes JÁTÉK élményt biztosít...
  • SlickAdam
    ha ilyen jol szorakozol, miert pötyögsz be ennyi karaktert feleslegesen? idöpazarlas.
    egyebkent a tobbiek neveben is kijelentem: nagyon örülünk, hogy nincsenek rossz erzeseid a jatekkal kapcsolatban.
  • darkSectorxxx #26872
    Most nem értem ez miért fontos hogy te megelégszel ezzel?
    És miért probléma hogy valaki a már megszokott sablonos irányítást és játékokban évek óta normálisan használt kamerakezelést várna el 2015-ben?
    Tuti nem az volt az akadálya hogy a magas minőség miatt nem sikerült kompromisszukkal optimalizálni, mert ezt tudjuk...

Mondom még1x többen is írták az első 2 rézhez képest fos, nem más játékokról van szó.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 18:52:44
  • Totti5
    30 fps lock kell rá és perfekt. Sajnos így nem 100as, de emiatt nem fogom nem tolni. Remélem a peccs ezt javítja. Mondjuk mire végigviszem az 1 hónap:D
  • Harlekin
    16 órám van a boszorkánykodásban...Mikor kell elkezdenem azt érezni,hogy ez szar???Vagy hogy ez játszhatatlan???Esetleg émelygek a kamera miatt???Netán a harc az nem is harc hanem valami szar???Próbálom úgy kezelni mint itt sokan mások,hogy a kedd 00:01 es indulás után kb 2 órával a halálhörgések közepette agonizálva öntötték a savat,de nem megy eskü nem megy.Valahogy kibaszottul élvezem a játékot...Ja és nagyon sajnálom a pc tulajokat a konzolok miatti butítás miatt...JAAAA nem mivel engem nem érint...
    További kellemes estét mindenkinek kinek a játékkal,kinek a további játékkal kapcsolatos fingfestéssel...
  • darkSectorxxx #26869
    Ez kurvajó. :D

""Ha visszatekintünk a fejlesztés menetére, akkor sok mindent másképp kellett volna csinálnunk. Volt egy buildünk, megmutattuk a VGX trailert, mindenki el volt ájulva a kinézetet illetően. Aztán bepakoltuk az egészet egy open-world környezetbe, ott viszont rögtön megmutatkoztak a problémák. Mindenki úgy kapott a fejéhez, hogy "a francba, ez így nem működik!", de meg kellett próbálnunk kihozni a legtöbbet abból, amink van. A videón a PC-s változatból származott, ingame jelenetek voltak. Nem tudunk vitába szállni a közösséggel, ha látják a változásokat, akkor látják. De sajnos elég komplex technikai problémák miatt kellett meghoznunk ezeket a döntéseket.""

Mintha a Square Enix, bemutatna egy cg filmet a FF16-ról és mikor leülnek a fejlesztők az asztal elé a fejükhöz kapnak, hogy. "basszameg mi játékot csinálunk, nem is filmet!" :DDDDDDDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 18:24:42
  • Totti5
    Oké, neked az. De ha kifagyna a játék / gép mert nyomsz egy PS gombot akkor gondolom ki lennél akadva. Tök egyértelmű dolgok ezek. Van a lista, ki kell okézni. Ha minden oké, akkor mehet.
  • darkSectorxxx #26867
    Magyarul akkor azt mondod ez idő alatt semmit nem vizsgálnak abból a szempontból hogy ezt ha felteszik és letöltik a konzoltulajok, nem éri majd őket negatív probléma?

Akkor mihez kell 1 hét? :)
  • TDC Geronimo
    Ez a bárós questline nagyon jó. Mondjuk a sima mellékküldetések is egytől egyig.
  • Ra1n
    A patchbe nem ugatnak bele változni nem fog,1 hétig áll bohóckodás miatt,miközben ugyan ez a patch pc-n már kint van.

Pc-n fogja a fejlesztő,kiadja a patchet és már rakhatjuk is fel.
    Konzolon fogja a fejlesztő, elküldi certezni és ezalatt az 1 hét alatt lószar se történik, a player meg várhat hogy megkapja a patchet.
    Abszolút nem változik a patchben semmi attól hogy késöbb érkezik és nem egyből kapod.

• darkSectorxxx #26864
    Most mondhatnánk azt is hogy PC-n meg szinte minden szart gondolkodás nélkül nyomnak ki, melyik a jobb? Mindenki másképp gondolkodik szerintem. :)
    Ezt kéne a legtöbb mai játékkal is, inkább később, csak normális legyen!
  • darkSectorxxx #26863
    Ebben igazad van. :D
    Könnyen mondja hogy mit rinyálsz a foghúzástól aki már műfogsorral járkál. :D
  • Moby
    Az esetükben minden perc tesztelés profit :)
  • Ra1n
    Tehát továbbra is: Bohóckodás amivel csak a játékosok élményét tartják fel.
  • Totti5
    Röviden leírtam. Ebben semmi olyan dolog nincs ami bárkit is érintene, ez a kiadó - gyártó közti dolog. MS és a Sony garantálja neked hogy random címnél mindenféle random applikáció, keretrendszer modulok, lobby, dlc, ingém cset, képlopás, videó, ACSIK menni fognak, akármit is csinálsz, vagy akármit is csinál a játék. Nem ütköznek össze, nem fog kifagyni a rendszer, nem lesz error stb stb...
  • Moby
    _minden_ zárt* rendszeren így megy. Nem csak a konzolokon, hanem a mobiltelefonoktól a smartgecikig mindenhol. Pécén azért nincs, mert nincs tlajdonosa a platformnak. Vagyik lenne, ha akarna, csak telibetorkonszarja.

*ahol létezik platformholder, akik felel a rendszerért.
  • Ra1n
    Röviden és tömören: Bohóckodás amivel csak a játékosokat hátráltatják. Ez is ilyen konzolfícsör....
  • TDC Geronimo
    Nem azt nézik sonynál hogy miket javítottak, hanem, hogy nem okoz-e stabilitási gondokat a konzolba vagy a rendszerbe. Sose a patch tartalmát nézik a konzolgyártóknál.
  • Kongy
    remélem a patchel nem törlődnek a mentések, mert figyelmeztetett már korábban, hogy az 1.02-vel nem kompatibilisek a korábbi mentések
  • Totti5
    Azt jelenti hogy megvannak a zárt rendszer kikötései a gyártók felől. Van egy baromi hosszú lista aminek teljesülnie kell. Júzer akármikor nyomkod akármit ami a rendszert is érinti annak működnie kell a multitaskingon át a videó felvételen át, a party chat indításon át nagyon nagyon sok minden. Csak akkor jön ki, ha ezeken átmegy.

Peccs tartalmához nyilván semmi köze a gyártónak. Alapesetben.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.21. 14:32:28
  • Moby
    Viszont én olyan javítást nem látok benne, amik miatt itt megy a rinya (talán csak a videólejátszás).
  • SlickAdam
    van, hogy egy bug javitasa ujabbakat szul, adott esetben egeszen komolyakat. konzolon leellenörzik az ilyesmit amennyire lehet. pc-n szinte nicns is submission...
  • arsmarci89
    Storeon 4ezer forintot nekem is megèrt:)2.főboss után vagyok vmi havas pályán,csak ugye a W3 miatt fèlrekellett tennem:)Mindenkinek ajánlom.Bár egy idő után tènyleg monton,de egy kis szünetet tartva,vagy másik játèk után újra berakva, újból ugyanolyan fasza:D
  • n000rbi
    Ja persze, DC-nél is mindig alaposan átnézték.
  • Ulthane
    Én nem értem, mit kell certifikálni. A Sony majd végignézi, hogy vajon minden bugot javítottak-e? WTF?
  • TDC Geronimo
    pcre kint a patch. konzolokra kb 1 hét mire átfut certen.
  • SlickAdam
    ezert fontos kerdes (baromira leegyszerusitve), hogy bejön-e annyira a harc, hogy leszarj "minden" mast. ez egy tipikus "vagy nagyon bejön vagy egyaltalan nem" jatek. ujsagiroi es user atlag is ezt sugallja meta-n (70 ill. 76).
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.21. 14:13:43
  • Kongy
    én 3-4 pálya után beleuntam ebbe a Shadow Warrior-ba, pedig voltak jó poénok, swordplay is király, csakhát ugyanazt kell csinálni folyamatosan, és a pályatervezés meglehetősen monoton. értem én hogy oldschool... de na.