status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26885
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem azt írták hogy fos, csak nem tudok ideidézni fejből 20 kommentet.
    Igen az irányítás gyatra, sokszor nem reagál időbe, vagy sehogysem, nem arra megy amerre kéne és bill+egérrel konkrétan közel játszhatatlan.
    Bár aki manapság bill+egérrel akar játékokat irányítani, vállalja a következmnyeket.

"Mond még százszor hogy van 1-2 ember aki szerint fos (kb ennyi,nem több),de ettől mgé a tény az tény marad: A játék király,és az elmúlt évek legjobb akció rpg-je.:)"

De senki nem mondta hogy ezeken túllendülve nem jó a játék, és te meg páran még mondjátok párszor hogy mi rinyálunk, meg miért nem játszunk a játékkal és maradunk csendben.

Ha egyszer nem arról beszélünk hogy nem tetszik a szőke haja majd elleszek, hanem most az irányításról, ami a játék fő része, nem tudsz elmenni mellette.

Szerintem mindenki egyszer elmondta a véleményét.
    Most ha ti elkezditek hogy rinya, meg kussolás legyen, meg mit sírtok, attól nem lesz vége, mert azt sugaljátok, hogy milyen kis síró gyerekek , hogy semmi gond, feleslegesen nyavajgunk, bakker, ez nem felesleges.
    Max ti szartok rá.

De ha az kell hogy egyszer mindenki elmondja a tapasztalatát, és továbblépjünk akkor nem kéne görgetni a hogolyót.
    Mert ez hogy ti irogatjátok hogy mennyire elvagytok mást nem fog megvígasztalni.
    Figy, metakritik nem érdekel mindket szerintem sg-n asszem mondhatom a többiek nevében is.
    Nem trollok alapján írom le a tapasztalataim a játék irányításával kapcsolaban, és szerintem más sem.
    Hanem mert játszottam többszáz/ezer játékkal már életemben.

Szóval senki nem állítja hogy mint év játéka ettől nem lehetne, vagy ez miatt nem adnak el sokat és nem kerül fel az eladási toplistákra.
    Minden játék oda kerül egy ideig, rövidebb vagy hosszabb ideig.
    Engem pl hidegen hagy a közvélemény értékelése, meg toplisták, nem aszerint játszom és nem lejáratni szeretném a játékot, persze a jó dolgokat nem fogom külön kiírni, az nem érdekel, az érdekel és fontosabb számomra amik zavarnak inkább.

Vagyis ez nem azt jelenti hogy az irányítás mellett nem lehet eljátszani vele, de ha valaki megemlítí hogy na ezt lehetett volna másképpen is.
    Akkor hiába mondjátok akiket ez nem érdekel hogy ezzel nincsen baj, ha mást meg zavar... :)

És nem azért mondom mert azoknak nyalom a seggét akik egyet írnak velem hanem mert nem kell egymást leszólni, csak mert bizonyos problémák zavarják a játékban.
    Szerintem.