121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez így van, PC-n a piac 80 %-.át a moba viszi.
Ezért az AAA-s címek pl. több bevételt hoznak konzolon. Csak jobb lenne, ha a mobilos piac pl. nem lenne tízszer nagyobb. Jó, hogy a Konami meg a SEGA már rá is mozdult, félek, hogy még sokan oda fognak majd koncentrálni. -
Nanámégszépjóhogy. Day1. Preorder. -
Ettől sokkal-aokkal érdekesebb lenne(és erre alig térnek ki mindenhol), hogy egyetlen cég/stúdió/kiadó/akárki átlagosan mekkorá merít. Mer az, hogy a f2p világban kiskanállal hordják haza a vizet a vérvörös óceánból csilliárdan(nemtudom, csak példa) az egészen más megvilágításba helyezné az egész szitut. -
Ez bizony várós nagyon!
-
Az új CoD-ot én is megvettem, gyakorlatilag ez életem első CoD-ja és imádom. Hiába nevezünk valamit folytatásnak, ha százezrek, vagy milliók így is először találkoznak vele. A baj nem a folytatásokkal van, hanem azzal, hogy a piac elég kicsi. Most olvastam egy cikket az IGN Hungary-n és azóta sem tértem magamhoz. Ha az elemzés igaz, jelenleg a konzolos játékok piaca a legkisebb szegmense a játékiparnak. Jövőre szerintem jelentősen növekedni fog, de riasztó a mobileszközök térnyerése.
Platformok részesedése
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.11. 13:51:27 -
Csak emlékeztetőül, hátha lesz valami végre (és hogy még mindig micsoda cucc ez...)
-
Húkerz... -
A Rime-ot várom már, azthittem itt már kintlesz az is játszhatóban :( De legalább dátum legyen (meg frémcsiszolás :) ) -
Ragnar360 #28529 xd nem tudom találtam e ebbe vagy 5-t amit esetleg kipróbálnék 

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 13:37:58 -
Nyáron jön már rég tudni. -
Ragnar360 #28527 Nem a CoD-n múlik, bár azon múlna:d meg abból évente csak 1 van ;) Már nem diktálja az irányt:P Meg a CoD nem is zavaró annyira, még el lehet vele lenni, szerintem nem amiatt ilyen a helyzet. -
Journey? Tán jön PS4-re? Örülnék neki, nem mindennapi kis játék. -
Amit nem látok, és aggaszt az
Everybody's Gone to the Rapture -
Játszható játékok az E3-on:
ABZŰ
Alone With You
Amplitude
Batman: Arkham Knight
Broforce
Capsule Force
Chasm
Cosmic Star Heroine
Death Tales
Drawn to Death -
Dungeon Defenders 2
EarthNight
Enter the Gungeon
Fat Princess Adventures Fun Bits
Futuregrind
GALAK-Z: The Dimensional
Gang Beasts
Gnog
God of War 3 HD
Guns Up!
Heart Forth, Alicia
I Am Bread
Journey
Kill Strain
Moon Hunters
N++
Nuclear Throne
Planetside 2
Project Morpheus
Ratchet & Clank I
Relativity
Rocket League
Salt & Sanctuary
Skullgirls: 2nd Encore
Snow
Soma
Street Fighter 5
Super Meat Boy
Super Time Force Ultra
Tearaway: Unfolded
The Tomorrow Children
The Vanishing of Ethan Carter
Thumper
To Leave
Until Dawn -
Másikba má bedobtam. Mmmm, hát...izé...
Namegafaszt. -
>Ha ezt a pár semmirekellő játékot (szerintem) húzzák csak elő akkor végleg leáldozott.
Köszönjük a mai standupot. Egyre kevésbé szórakoztató, de nekem nem tisztem, hogy megakadályozzam, hogy bárki napi rendszerességgel csináljon hülyét magából. -
Ulthane #28521 Az ipar olyan, mint amilyenné a játékosok teszik. Ugyanis a kiadó azt csinálja, amire igény van. Már leírtam itt milliószor, hogy amíg eladnak az aktuális CoD-ból 8-10 milliót minden évben, addig csinálni fogják.
Ha saját céged lenne, s lenne egy terméked, ami X munkaórával garantáltan hoz 5000 egység profitot, akkor nem fogsz elkezdeni gyártani egy olyan terméket, ami 10X munkaórával hoz kérdéses 500 egység profitot.
Ilyen egyszerű.
Sokan szeretik a szart, s amíg a torkukon lenyomhatják, sőt, maguk kérik, hogy ide öntsd a híg fost, mert örömmel nyelem, addig a szar fog készülni.
Pont. -
Hagyd. Mostanában ilyenje van :) -
GT7 ha kijön még 2020 előtt biztos lesz morpheus támogatás benne, hozzá az új logitech kormány és ~300kból meg is van a fasza szimulátor :D -
BB nem tetszett vagy mi? -
mert felpuhul, elveszíti azt amiért beleszeretünk
....több igénynek akar megfelelni, amik óhatatlanul változást hoznak és ez a változás általában,... mindig NEGATÍV!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.11. 12:38:31 -
Miért is? Több eladott példány = nagyobb bevétel. Sokkal több esély a folytatásra és egyéb hasonló IPkre lásd BB vagy DS3. -
Dark Souls már rég nem szűk réteg, ami megint csak baj... -
Ragnar360 #28514 Most mondanám hogy egyetértek Kandurexel, de lehet már mondtam olyasmiket én is:) Ez nudli. Ha ezt a pár semmirekellő játékot (szerintem) húzzák csak elő akkor végleg leáldozott.
De érdekes az is, hogy szép lassan minden régi előkerül, mert nem tudnak már mihez nyúlni van egy olyan érzésem.
AAAAAA játékok kellenek havonta legalább 1, kicsit felkéne rántani a gaming industryt, ennyi. Régen az E3 5x jobb volt mint most. Mostanra a legtöbben megelégszenek pár rég kedvencük újrakiadásával vagy folytatásával. Puhányodik azzzzippar meg a playerek.
Kedves Sony: nem érdekel hogy hogy és hogy külsős stúdióval karöltve, de please mutass be vagy legalább 4-5 AAA címet, amiről eddig nem hallottunk még, aztán lehet demózni a talán jó B kategóriás cuccokat, meg a többi fost, de akkor összességében elégedett lennék kb. A Dark Souls 3 lehet AAA cím, egy szűk réteget megfog, de nem egy Gears of War volt vagy Killzone az is egy rétegnek szólt, csak kicsit nagyobbnak, szal a DS3-t az értékeli aki letolta majd az első kettőt aztán heló szia.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 11:59:57 -
SlickAdam #28513 irtam rola eleget, videot is csinaltam. az alapjan el kell tudnod donteni, hogy erdekel-e. mindenesetre 2000-ert meg probanak is okes sztem.
idot kell neki adni. az "5 perc alatt megmondom jo-e" tipusu emberkek viszont skipeljek. -
Na most akkor ez (első rész) tényleg olyan jó? (mert most vagy kétezer a storeban)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.11. 11:30:22 -
apjuk faszát...! -
SlickAdam #28510 
-
Nikknev #28509 A raklap szart nem fogadom el 3-nak. És mehetnek a picsuba a fejlesztői. -
Meg egy új Prince of Persia. Kár, hogy bilibe lóg a kezünk.
Mellesleg az Old Republic MMO fejlesztői mondták, hogy semmi esély nincs hagyományos KotOR 3-ra, az MMO-t foltozgatják inkább, raknak új küldetéseket, és fogjuk fel azt KotOR 3-nak... -
oszt?! ribanckodok!
....de jó lenne ha több lenne, amitől állna a pucu! -
SlickAdam #28506 quit gaming, bics! :D -
mer' nem ér!
-
pl. cerka állító játék lehetne a Knights of the Old Republic 3 (esetleg Star Wars Jedi Knight) vagy Final Fantay 7 folytatás....Incubation folytatás (ezt már sok éve várnám, persze esélytelen)
ilyen gran turismo sports, zombiu plety meg hasonlókat torkon szarom
-
>zombiu pletyi
Én ennek nem dőltem be :) Pedig csodás lenne, tolnám újra (nem csrikemódban
).
-
Recsit. DS3 (mér nem ér?), Fallout4(mér nem ér?), Vanquish2
4 olyan játék, amit látatlanban, day1 megveszek. Ha semmimás nem jön, eladták nekem az e3-at.
És hol van még a többi...SMS-től várom a köv. projektet, Quantictól is. MS fronton is lesz újdonság tuti. -
SlickAdam #28501 fallout 4, dark souls 3, vanquish 2, uj Retro Studios projekt, shadow warrior 2, gran turismo sports, zombiu pletyi, ratchet & clank, hellblade, ...
mindez E3 elött... fasza kis igenyeid lehetnek, ha ez nem eleg, hogy felallitsa a cerkat.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.11. 10:10:49 -
hát akkor soroljad a kiszivárgott királyságokat
(Fallout 4, meg Dark Souls 3 nem ér.....) -
Figyi, 10 van. Ideje bekapni a bogyókat! 
-
hát ha csak ennyi lesz ami "kiszivárgott" elég szomorú leszek, mert ez bizony eleddig lófasz