status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #28514 Most mondanám hogy egyetértek Kandurexel, de lehet már mondtam olyasmiket én is:) Ez nudli. Ha ezt a pár semmirekellő játékot (szerintem) húzzák csak elő akkor végleg leáldozott.
De érdekes az is, hogy szép lassan minden régi előkerül, mert nem tudnak már mihez nyúlni van egy olyan érzésem.
AAAAAA játékok kellenek havonta legalább 1, kicsit felkéne rántani a gaming industryt, ennyi. Régen az E3 5x jobb volt mint most. Mostanra a legtöbben megelégszenek pár rég kedvencük újrakiadásával vagy folytatásával. Puhányodik azzzzippar meg a playerek.
Kedves Sony: nem érdekel hogy hogy és hogy külsős stúdióval karöltve, de please mutass be vagy legalább 4-5 AAA címet, amiről eddig nem hallottunk még, aztán lehet demózni a talán jó B kategóriás cuccokat, meg a többi fost, de akkor összességében elégedett lennék kb. A Dark Souls 3 lehet AAA cím, egy szűk réteget megfog, de nem egy Gears of War volt vagy Killzone az is egy rétegnek szólt, csak kicsit nagyobbnak, szal a DS3-t az értékeli aki letolta majd az első kettőt aztán heló szia.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.11. 11:59:57