121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ppista #28777 A legtöbb élményemet, mint mindenkinek, a barátaimmal közös élmények adják játék szempontjából. C64: IK, Silkworm, Mercenary, Locomotion, QFT, Uridium, Spy vs Spy,
Amiga: Rodland, SWIV, Pang!, Pinball Dreams, IK+, Mercenary 3., Lotus 3., Project X. és még sorolhatnám ezeken kivül az egy játékos élményeimet. Egyszer, kb. húsz éve, összeirtam az Amiga-n végigjátszott játékokat, és közel száz cim jött össze. Ez 89-95 között született. -
lol nem kell semmit belemagyarázni a gifbe. Elmebeteg gaf elmebeteg E3 körüli gifjei. Röhögni kell rajta, nem filózni :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.12. 21:42:49 -
Ragnar360 #28774 Amúgy csalóka ez a gif:d úgy is lehet érteni hogy a ps4 a dx12-vel szárnyakra kap, vagy hogy a dx12 messze túlszárnyalja az egész ps4-t.
Tényleg, egyébként tudják alkalmazni majd PS-n is?, a múltkori cikkben, inkább csak az XOne-t emlegették és ha jól emlékszem annál se értett egyet itt mindenki hogy majd azt megdobja. Hogy lesz majd valószínűleg?
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.12. 21:43:12 -
Ragnar360 #28773 Hát az lehet feldobná stabil 30 fps-re, pedig csak egy kis felbontás bizbasz
-
Ez most is oké, csak a gombra 900p-t kell vésni :D -
-
Kénytelen vagyok módosítanom a múltkori kijelentésem a notebookhűtőről. Ér valamit. Ehhez ki kellett vegyem alóla, de szal csendesebb ha dógozik alatta. Pedig megjavították a klímám azóta, az a banánérlelő meleg sincs. A box miatt kivettem alóla, jobban elfértek volna úgy, de döghanja lett. Ráadásul ez az ötödik eddig messze a leghangosabb :((( (mintha valamit darálna is a ventije...). Ha alatta van, akkor meg elviselhető. -
SlickAdam #28768 ööö... semmire? -
kojima már megint mire készül... :)
-
Ragnar360 #28766 Korrekt. -
Mindenesetre inkább nem nézem meg.
Ellenben egy techanalízist faceoffal megnéznék, de már olyan alap lett, hogy megjelenséig el van dugva minden, hogy ilyenről nem is álmodok. Kivárok... -
Ami az elején elhangzik azt egyelőre nem tudom hova tenni. Gondolom nem így lesz, mert nem hinném, hogy ezt így lelőnék előre :D -
:) -
A Doritos Pope sírvaröhögős, és már örökre az marad :DD -
Na mivel most van időm válaszolni a hasonló trollkodásokra, ezért bocs mindenkitől, ez nem ide való, de itt indult, itt is zárom le(csak az olvassa el, aki a jövőben trollkodásra adná a fejét):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az, hogy a személyes dolgaimról írok, csupán annyit tesz: nyitott ember vagyok. Tudom mit vállalok vele, de még ez sem ad jogalapot a férgeskedésre senkinek. De tény, ha egy másik témában kiesett belőlem ez a dolog, nyitott vagyok arra is, hogy kifejtsem: nem, nem saját sufnibétémet vezetem. Megbízott ügyvezetője vagyok egy cégnek. Munkavállaló. 8 éve vagyok egy jónevű technológiai cég fejlesztési vezetője, ami pár éve stratégiai célból létrehozott egy új tevékenységre egy kisebb céget, aminek a vezetésével megbíztak a tulajdonosok, és az igazgatóság. Mivel végzettségem szerint szoftverfejlesztő vagyok-voltam, ehhez/ezekhez 10 éve folyamatosan tanulom a (cég)vezetés mibenlétét, a mai napig, és vélhetően ez még sokáig így lesz. Európai szintű képesítéssel rendelkezem, elvileg az eu-n belül bárhol vállalhatok illetve alkalmazhatnak vezető pozícióban. Az anyacégnél is megmaradt az állásom, ezért gyakorlatilag két munkahelyen dolgozom vezető állásban.
Persze mindezt ki is találhattam, és lehet, hogy tényleg csak a kertvégében tolom a fészerbétém. Vagy esetleg azt sem, és telefontokot árulok egy aluljáróban. Ki tudja?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 19:20:54 -
Geoff youtubes E3as közvetítésének programja. Az időponthoz +9 órát kell hozzáadni, az az itteni idő
The YouTube E3 stream will be available across all platforms (and in Germany!) and also feature DVR functionality -- so you can watch live or rewind back if you miss something. We will also be clipping out highlights all day as separate videos to watch on demand. It will all be housed at youtube.com/e3 which launches in a few hours.
YT E3 LIVE SCHEDULE
(ALL PT)
9 AM – 9:30 AM
YouTube Live @ E3 kicks off with a jam-packed half-hour. Walking Dead creator Robert Kirkman and Telltale Games’ Kevin Brunner stop by to make a major Walking Dead announcement. Then, Bethesda’s Pete Hines visits for the first media interview about the news from Sunday night’s Bethesda’s E3 showcase. Also, don’t miss the world premiere of the new story trailer for MAD MAX, and an exclusive sneak peek at the epic 6 minute E3 trailer for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain from Hideo Kojima. Plus, we’re joined by familiar YouTube faces MattPatt (TheGameTheorists) and Screw Attack, plus Danny O’Dwyer from GameSpot.
9:30 AM – 11 AM:
Xbox E3 Conference
Live from the Galen Center, Xbox’s Phil Spencer reveals Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Forza 6 and more about the future of Xbox One.
11 AM – 11:30 AM:
Immediately following the Xbox press conference, we’re back at our studio with major world premieres. First, don’t miss the exclusive reveal of the 6 minute E3 trailer for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, personally edited by Hideo Kojima. Then, see the first-ever live demo of LEGO Dimensions with the reveal of new worlds and characters. Plus, Gearbox’s Randy Pitchford comes by to debut the E3 demo of Battleborn.
11:30 AM – Noon:
Nintendo Power Half-Hour!
It may only be Monday, but at 11:30 Nintendo takes over YouTube Live @ E3 for a half-hour of new live game demos, interviews and updates Sunday night’s Nintendo World Championships.
Noon – 1 PM:
Rocksteady’s Sefton Hill stops by to give the world an exclusive new demo of Batman: Arkham Knight. Then, don’t miss the global announcement and first trailer for the next title from Platinum Games, the creators of Vanquish, Bayonetta, and Metal Gear Rising Revengeance. Also see an exclusive new demo of Ratchet & Clank for the PS4, and special guests discuss Halo 5: Guardians and Rise of the Tomb Raider. Overkill stops by to talk about their new Walking Dead game. Then, leading into the EA press conference, we’re visited by YouTube creators Kwebblekop, Moo Snuckel, and Lui Calibre.
1 PM – 2 PM:
Electronic Arts E3 Press Conference
From the Shrine Exposition Center, EA reveals the latest on Star Wars: Battlefront, Mirror's Edge: Catalyst, EA Sports titles such as FIFA and Madden, and more.
2 PM – 3 PM:
It’s the moment you’ve been waiting for: Bethesda Game Studios’ Todd Howard joins us live in the studio for his first media interview with Geoff and fans about Fallout 4. Plus, don’t miss an exclusive announcement and new look at King’s Quest, a demo of ADRIFT, Marty Stratton from id stops by to discuss DOOM, and a special surprise guest comes by to discuss one of today’s big game announcements for the first time anywhere. Also visiting us this hour: popular YouTube creators iJustine, Alex Albrecht, and Ashley Jenkins and Meg Turney from Rooster Teeth.
3 PM – 4 PM:
Ubisoft E3 Press Conference.
Assassin’s Creed, Rainbow Six, The Division and more. Aisha Tyler hosts Ubisoft’s annual E3 press conference.
4 PM – 5 PM:
Back at our stage, Tony Hawk comes by to world premiere the first ever look at gameplay from Tony Hawk’s Pro Skater 5. EA’s Peter Moore drops by to talk about the latest headlines, see a live demo of Rock Band 4 featuring some of your favorite YouTube creators, the team at DICE behind Mirror’s Edge: Catalyst visits our set, and we also deliver the first look at Banner Saga 2 gameplay and an interview with Ubisoft CEO Yves Guillemot. Plus, appearances by YouTube’s HikePlays, TypicalGamer and OpticJ.
5 PM – 6 PM:
Xbox’s Phil Spencer is live in the studio with Geoff to answer your questions about Xbox, plus Rod Fergusson from The Coalition comes by to talk about the latest Gears of War news, and a visit from the Assassin’s Creed: Syndicate team and more. FunHaus in the house too – Bruce Greene, Adam Kovic and James Willems.
6 PM – 7:30 PM:
PlayStation E3 Press Conference
What does PlayStation have in store for fans at E3 2015? Find out when Sony reveals the future of PlayStation 4, and YouTube has every minute of it live.
7:30 PM – 9 PM:
Following the Sony press conference, Oculus Rift founder Palmer Luckey visits with Geoff to showcase the latest content for the VR headset. Epic Games is here with the world premiere demo of Fortnite. Plus, Neil Druckmann from Naughty Dog visits to discuss Uncharted 4: A Thief’s End, Sean Murray and Hello Games swing by to talk No Man’s Sky, and more surprise guests join us after the PlayStation press conference. Also, Felicia Day from Geek and Sundry joins us live!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.12. 19:14:52 -
SlickAdam #28759 neharizz! -
Most nem azért irtam le hogy mindenki utánozzon!
-
Nikknev #28757 C64-es asszonyelhajítós joygyilkos ősemberolimpia remake-jét mai napig szívesen fogadnám...
-
Nikknev #28756 ZSpectrum, C64, Amiga, piaci 1000000 játékos csoda (amiből a java supermario), gameboy,nes,gamegear,smd II + 32X, snes, Dreamcast, Ps1, ps2, n64, ps3, Psp, X360, Ps4,One.... És kb 90 óta pc minden mellett egy csodás 286-ossal indítva... -
Hát nekem sok sok minden kimaradt. C64, Amiga ismerősöknál volt. C64 jóbarátomnak, nála sokat toltuk, de mivel nem birtokoltam nem sok minden rémlik. PS1 - PS2 volt az szintén nála ami bevezetett a konzolokba, azok frencsájzaiba és utána lett 360am.
NES ( egyenesen Japánból postázva )
Intel 386 - 486
Game Boy Color ( megjelenéskor 98 körül szintén Japánból )
Pentium 1
Pentium 2 3DFX Voodoo2
Pentium 3, GeForce2 Pro
AMD Athlon, Ati X800
AMD Sempron, Ati X800
Xbox 360
Sony PSP
PS3
AMD Athlon II X3 + HD 6770
Playstation VITA
AMD FX 8350 X8 + Radeon HD 7950
Xbox One
WiiU
AMD FX 8350 X8 + GTX 970
-
SlickAdam #28754 talalkozas idörendben:
valami teves baszás > C64 > Gameboy > vmi piacos baszas > Game Gear > SNES > PS1 > N64 > PC (2001) > PS2 > PSP > PS3 > X360 > Vita > WII > WIIU > 3DS > PS4 > PC (2014)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.12. 18:46:46 -
C16, Plus4, C64, Game boy, Mega Drive, PC szinte minden generáció, Xbox360, PS3, PS4
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.12. 18:47:16 -
Teljes lista(remélem):
Atari tvfoci, C16, C+4, C64, Amiga500, AmigaCD32, Sega DC, PS1,2,3,4, Vita, PsTV, Xbox Classic, 360, One, N64,WiiU,3DS, és pécék.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 18:35:28 -
Nálam:
c64 -> 286tól-586-ig -> piaci nintendó -> PS1 -> PC (p4) -> PS2 -> PC (mostani) -> X360 -> PS3 -> PS3 -> PS4 -> X1 (lesz nemsokára) -> és most van egy Youtube-om, amin megy minden játék. -
Most hogy végeztem witcherrel jöhet batman hamarosan
-
Neeem?
ez az eredője a ciki kis sárgakazettás piaci gépeknek . :D -
Én is platformerbuzi a horror (tps )után közvetlen. -
Van egy Amiga 500-as nekem is a szekrény aljában, ez már ereklye státuszban. De emulátoron még próbálkozom a Fate - Gates of Dawn-nal. Meg amúgy is kell a nosztalgia. :-)
Amúgy szép, impozáns a listád. Látom, te is végigélted/éled a játékok forradalmát. .-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.12. 16:24:33 -
omg most olvasok gafon más végeket. Tök más lett, mint enyém :o -
ppista #28745 Nálam Atari, Primo, C16, C64, Amiga 500, Amiga 1200, Snes, PS1, N64, PS2-4 a sorrend. No meg egy röpke ideig volt pc-m is, de rájöttem, hogy annál nagyobb állatság nincs, föleg az Amiga után, igy hamar túladtam rajta. Az örök kedvencem az Amiga 500. Soha az életben nem lesz még egy olyan szórakoztatóelektronikai készülék. Pár havonta elö szoktam venni nosztalgiázni. -
Na pörög witcher credits. Hát ööö nem vagyok teljes mértékben kibékülve a végével, volt 1-2 olyan dolog hogy most wtf van? Ráadásul az se segített a dolgokon, hogy a finálé, ami volt vagy 1 óra 90%ban 20 fpsel ment. Aki végigtolta spoilerbe írja már le mi lett neki a vége kíváncsi vagyok mennyiben lett más. -
Hú, ne is mondd! Hired Guns... négyen egyszerre, osztott képernyőn! Mekkora volt az a játék! :-)
Én meg az át Worms-ozott éjjelekre emlékszem. :-D Annyit játszottunk vele, a végére szinte megutáltuk. Persze ettől még vártuk a következő részeket... -
Talán ebben a topikban, talán egy másikban meséltem, hogy micsoda letaglózó élmény volt, és napokig nem tértünk magunkhoz attól, amikor a Hired Guns-ban felküldtük a lifttel az aknát, és megpandelt a sentry tőle az emeleten...ez gyakorlatilag akkoriban elképzelhetetlen volt, hogy a világ egy nemlátható szelete organikus része a történéseknek :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 15:52:24 -
Hát nálam a szamárlétra úgy nézett ki, hogy kvarcjáték, Philips Videopac, ZX Spectrum 48k, C-64, Amiga600, PC x286 - core2duo, PS3, PS4. És hát itt tartok most. :-D
Gondolom sejted, mi gyakorolta rám a legmélyebb hatást (noha a nicknevem korábbi, mint ahogy egyáltalán PS-t láttam volna).
Atari-ról csak hallottam, noha ez a kis cartridge-s konzol kinézetben egyébként hasonlít némileg a Videopac-ra.
Amúgy én Spectrum-ra basic-eltem, a Süni magazin végén lévő programokat is mindig kipróbáltam, de aztán más irányba mentem...
Mondjuk ha valaki Amigázás közben mutatja a Witcher 3-at, kiröhögöm... akkoriban ezt azért nehezen lehetett volna elképzelni. :-) -
Másoknak sem világos az irány. Egy biztos, a MS egyre erősebben gondolkodik újra a pécén futó win10-re mint játékplatformra. Ez nem rossz persze, de láthatóan a szabad energiák felhasználása jelenleg bőven túlmutat a xbox branden. Meghát ami elvárt/várt cím, azok mind be vannak jelentve/jön hamarosan. -
Igen, ebben van valami, az azért mindenestre fura lépés, hogy a korrábi konfokon volt QB prezi, most meg nem lesz.
/nem mintha várnám, az pont nem igazán érdekel :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 15:29:07 -
Soha az életemben nem hallottam erről a cuccról, pedig azt hittem, minden konzolt ismerek :D
Én egy Atarival kezdtem, illetve komolyabban egy C16-al, amihez nem volt játékprogramom, ezért az elsőt magamnak kellett megírnom :D (ez eléggé meghatározó pont lett később)
-
Nem ez a lényeg, hanem hogy milyen bejelentenivaló maradt még? -
Egyik sem jön idén. Felesleges is lenne a semmit mutatni. GCn majd ráér.