status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Na mivel most van időm válaszolni a hasonló trollkodásokra, ezért bocs mindenkitől, ez nem ide való, de itt indult, itt is zárom le(csak az olvassa el, aki a jövőben trollkodásra adná a fejét):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az, hogy a személyes dolgaimról írok, csupán annyit tesz: nyitott ember vagyok. Tudom mit vállalok vele, de még ez sem ad jogalapot a férgeskedésre senkinek. De tény, ha egy másik témában kiesett belőlem ez a dolog, nyitott vagyok arra is, hogy kifejtsem: nem, nem saját sufnibétémet vezetem. Megbízott ügyvezetője vagyok egy cégnek. Munkavállaló. 8 éve vagyok egy jónevű technológiai cég fejlesztési vezetője, ami pár éve stratégiai célból létrehozott egy új tevékenységre egy kisebb céget, aminek a vezetésével megbíztak a tulajdonosok, és az igazgatóság. Mivel végzettségem szerint szoftverfejlesztő vagyok-voltam, ehhez/ezekhez 10 éve folyamatosan tanulom a (cég)vezetés mibenlétét, a mai napig, és vélhetően ez még sokáig így lesz. Európai szintű képesítéssel rendelkezem, elvileg az eu-n belül bárhol vállalhatok illetve alkalmazhatnak vezető pozícióban. Az anyacégnél is megmaradt az állásom, ezért gyakorlatilag két munkahelyen dolgozom vezető állásban.
    Persze mindezt ki is találhattam, és lehet, hogy tényleg csak a kertvégében tolom a fészerbétém. Vagy esetleg azt sem, és telefontokot árulok egy aluljáróban. Ki tudja?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 19:20:54