121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Igen, jövő héten már
  • darkSectorxxx #29304
    FF 7 Remake idén???? :D
  • darkSectorxxx #29303
    Ja hogy az csak az infóra vonatkozott.
    Sebaj, úgyis FF párti vagyok. :)
  • TDC Geronimo
    "please be excited" státuszban van jelenleg :D
  • Tatyla
    Több infó 2015 ősz
  • n000rbi
    Square konf élő
  • darkSectorxxx #29299
    És most látoma Square Enix is nyomatott kapásból egy Eclusive-ot...az meg mi?

NIER NEW PROJECT (azt láttam idén jön PS4-re)

Nem a Sony stnadján kellett volna a Sony-nak ezt ellőni?
    Vagy hogy van ez?
    Nem mintha nem lett volna elég egy The Last Guardian, egy Shanmue 3, egy FF7 Remake, egy Horizon vagy egy U4 demo...csak azt hittem az összes Exclusive-ot ők mutatják. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 19:25:02
  • TDC Geronimo
    Milyen érdekes amikor konfokon fél óra pofázással próbálják megmagyarázni hogy az ő játékuk a legújabb blockbuster meg a legjobb, legfejlettebb rész, ha folytatásról van szó és utána mutatnak 2 perc "gameplayt". Nóti mit csinál már évek óta? Kimegy az egyik producer, mindenféle szöveg és bemutatkozás nélkül lenyom egy fergeteges live demot és szó nélkül távozik, amit vastaps követ. Ha van benne meló azt el lehet adni szavak nélkül is
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.16. 19:17:06
  • darkSectorxxx #29297
    Kerestem párhuzamot a Crysis és a Horizon között. :D
  • darkSectorxxx #29296
    Srácok a sok játék izgalmas, de egy perc figyelmet kérve valaki próbálta már a MEDIA PLAYERT?

Hogy lehet beolvastatni a filmeket pendrive-ról?

Mert ha simán ráteszek egy mkv-t azt nem látom a ps4-en... :S
  • Kongy
    Titanfall kurvajó játék, csak az ész nélküli fikázásnak nincs határa. Inkább 1000 Titanfall, mint egy CoD.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.16. 18:41:48
  • darkSectorxxx #29294
    Amúgy Titan fall az elején tűnt jónak, utána nekem sem jött be, de nem hasonlítható össze ezzel, ez single kaland cucc...
    Amúgy ilyenekből van szerintem nagyon kevés.
  • darkSectorxxx #29293
    Nem az, az más ha a stílus nem tetszik valakinek...más szempontból nagyon jó cumó lesz.
  • Ragnar360
    :DD Mondok jobbat, a Titanfall is egy szarság volt, sejtettem is valamennyire előre, aztán "örültem" is mikor beigazolódott és elkezdett hanyatlani ;) Bár egyáltalán nem összehasonlítható a kettő, azon kívül hogy robots.
  • Nikknev
    "Láttam a videót és akkor is robotos faszság"

Eddig olvastam. Skipit. A többit olvassa aki akarja,nyilván a szokásos tartalom....
  • Ragnar360
    /facepalm. A személyeskedést meg hagyhatnád kisokos:)
    Láttam a videót és akkor is robotos faszság ha új ip ha nem, és mivan akkor ha nem copy paster, hogy verjem.... hagyjuk tényleg
    Ergo azért mert teljesen újszerű és nem utánoz kb semmit, azért nem lehet rögtön leszólni azt amivel MAJD!!! operálni fog és amire majd fókuszálni fog. Szóval tettszeni kell és tök jónak kell hogy tünjön.

Ja és én vagyok a szar mert szerintem a GTAIV sztoria, kampánya jó és azért is dili vagyok. Vicces mert te és Moby (bár ő neki a véleménye olykor elfogadható, mert alátámasztja, ahogy én se cska annyit írok hogy szar - s tény lehet nem kellett volna őskorizni - de akkor se ezen múlt - aztán a tied, a te véleményed a GTA-ról ha már ennyire felemlegetted... az az elmebetegség haver, na de inkább hagyjuk. (Magyarázat: 7 év alatt tőled és moby szájából hallottam először ilyen egyedi véleményt arról a játékról és akkor mégis én vagyok a dili mi?
    Valami nagyon nem kóser a történetbe....

A józan ész és éppeszű érvek ellen mész és fikázol engem. Ráadásul nem is téged oltottalak be, sőt a játékot sem, pusztán szerintem túl kreatívak voltak ezzel a robotos húzással, ennyi. SZERINTEM!!!!

u got it bicccs?

de védd a játékot ba*dmeg:d majd ami tetszik soknak arról nem írok negatívot. ez már filozófia olyan lassan hogy persze azért van a fórum hogy kiírja az ember a véleményt, a nem tetszést is esetlegesen... na m1
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.16. 18:16:17
  • darkSectorxxx #29289
    Annyit erre hogy elég a sok öskori dinósból, abból lesz így is néhány játék....mutattak is egyet, ami asszem ps4+ps.

ezzel a robotossal egyedit csináltak, mindent ami stílusjegyek a Killzone Shadow Fall-t eddig jellemezték.

Ezt a stílust átvitték egy ilyen mászkálós TPS-be....álmodni sem tudtam volna jobbat, mert én féltem az új IP-ktől hogy online multis cuccok lesznek, nagyon elcseszik, de Microsoft-nál az a RECORE (igaz még nem volt gameplay).
    És itt meg ez, hát ez a 2 játék a listámon van 2szer erősen aláhúzva.

Valahol olvastam hogy a Guerilla-ék játéka Enslaved-re hasonlít, szerintem egyeltalán nem, inkább a RECORE hasonlít rá.

Én mondjuk elfogult vagyok kicsit, mert ez a stílus tetszik nagyon, ez a sci-fi, robotokkal, meg minden, és ezt beleágyazták egy sima világba, ahol nem mint a Haloban csak jórészt épitményekben mászkálsz hanem kint a szabadban!

Ez csudijó párosítás.
    Komolyan ebből csinálhatnának egy Transformers játékot is!!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.16. 18:12:41
  • darkSectorxxx #29288
    Mint pl egy Uncharted minőség, vagy Horizon?

én ezt sem hittem volna, ehelyett egy AC porba alázza ezt a fost látványban.
  • darkSectorxxx #29287
    Ezen nevettem én is tegnap. :D
  • n000rbi
    Hell yeah
  • Nikknev
    A képekről összeállt neki az őskor mert a robotokról robotdínók jutottak eszébe és az íj amit fog a kezében a csaj az teljesen természetes őskori célszerszám....Ahogyan megszokottak voltak a kőépületek is amik az őskorra már összedőltek mint látható....
  • Ragnar360
    Ja, lehet, de azon kiakadni, nem változat a lényegen sokat:d A fő körítés ugyanaz, csak csaptak alá egy szuper kreatív sci-fis történetet xd
  • Nikknev
    A Skyrim/ Gta IV / Monitor témakörben már meggyőződtem róla hogy totális elmebeteggel van dolgunk, így kíváncsivá tett mi történik ilyenkor fejben...

Csak egyszer írom le és magyarázom el: Egy új IP amiben valami egyedit próbálnak alkotni egy érdekes világgal, erre jössz azzal hogy el van b*szarintva az őskoris akciós tps (ami így lazán ha dínókat vagy egymást kéne gyapni,na akkor lenne egy primitív baromság) ilyen robotos hülyeséggel.:) Tehát kíváncsivá tett mi történik fejben olyankor amikor jön egy végre nem megszokott tipikus copypaste új ip és rögtön lehordod? Bár így utólag belegondolva és Moby-ra hallgatva: Skipit, és nem vagyok kíváncsi....
  • SlickAdam
    keszuljetek fa.....o k.....gok!!!
    R YO BODIES READY?
  • heady
    Horizonra:
    Kb a második mondatból kiderül, hogy minden csak nem őskorban játszódó játék. Gondolom lattal két képet belőle és mar jött is a remekül felépített és megfogalmazott kritika.
  • n000rbi
    Jaja, abszolút korrekt konfot nyomott tegnap az MS, le a kalappal. Itt is, ott is lesznek fincsi dolgok a jövőben, nem bánom egy csöppet sem, hogy többlaki vagyok :) (és a Ninty még csak ma este jön)
  • Moby
    Tökegyszerű: semmi. Szószerint :) megy a szokásos wannabe divatfika mindenre. Skipit.
  • Moby
    Akkor tényleg komoly hiányosságok vannak. Ez a horizon bejövős a képek alapján, uncsi nyilván felmossa a padlót mindennel, recsit kurvajó, de ami mégjobb: hogy nem kell választanom, mer most csak valamelyik gép az kurvaszopó. Ms kompetitív maradt, sőt...ez nekem tetszik.
  • Ragnar360
    Mert mi a bajod ezzel az állásponttal? Vagy úgy véled, hogy ilyen kijelentéshez zakkantnak kell lenni vagy akármilyen bódult állapotban?
    Értelmetlen a kijelentésed - nincs semmilyen ok-okozat/ összefüggés a kérdésem és a kijelentésed közt.
    Szal
  • Nikknev
    " Amúgy kinek a fejébe születik megy olyan hülyet ötlet, hogy jó kis tps-es kalamolóst és fasza kis akciós őskoris cuccot elbasszanak ilyet robot baromsággal?"

Én inkább arra lennék kíváncsi mi zajlik le a fejedben ilyenkor.
  • Ragnar360
    Amúgy kinek a fejébe születik megy olyan hülyet ötlet, hogy jó kis tps-es kalamolóst és fasza kis akciós őskoris cuccot elbasszanak ilyet robot baromsággal?: d

És lehet kapni majd 20th annyversaris fülest meg joyt xD kinem szarja les a színt, hogy ilyen szürkés, azért valami jobbra számítotam volna. Komolyan hiányolom mikor az E3 a számokról szólt, mert akkor szinte mindig volt valami hardveres újdonság is.

Assassin Creed videókat áttekertem, Unchartedot majd megnézem teljesen, de annyira nem padlózott le a városba rohangálás üldözés.

Division: lényegtelen.

Shenmue 3: kickstarter? kicsit vicces és ciki..bár nem toltam az első kettőt meg nem is tudok róla kb semmit (nem is akarok kb) de azért annyit hallottam hogy mégis miféle és hogy mekkora jelentősége volt stb. azt bedobják kéregetősre? ikszdéééÉÉÉ

Star Wars: látványos, meg van is hangulata, de valahogy olyan snassz, jellem vagy jellegtelen?
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.16. 17:28:57
  • heady
    Nem lenne rossz, ha olyan lenne mint a felső kép, de nekem a mostani gameplayes graf teljesen megfelel. Úgyis a coop és a gameplay a lényeg.
  • Nikknev
    Erre baromi kíváncsi vagyok,amit eddig láttam az alapján várom szeretettel.:)
  • TDC Geronimo
    valaki próbálta új media playert? Felirat supportot ehhez is se sikerült csinálni ahogy hallom
  • TDC Geronimo
    Elhiheted, megnéztem már vagy 10* :D
  • SlickAdam
    nezd csak meg ujra!
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    iszonyat fura Drake mozgasa az uj Unchi gameplay-ben. mint valami derekfajasos nagypapa, ugy szalad. meg ugy az alkata is fura. "nyakiglab" es nyurga. kimondottan idegesit.
  • Nikknev
    Tegye fel a kezét aki nem erre számított mióta körvonalazódott a kurrensgenek ereje,és sorba derül ki hogy szinte kivétel nélkül mindenki bullshittet promóz, Ubifost főként.
  • AntiHero