status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    /facepalm. A személyeskedést meg hagyhatnád kisokos:)
    Láttam a videót és akkor is robotos faszság ha új ip ha nem, és mivan akkor ha nem copy paster, hogy verjem.... hagyjuk tényleg
    Ergo azért mert teljesen újszerű és nem utánoz kb semmit, azért nem lehet rögtön leszólni azt amivel MAJD!!! operálni fog és amire majd fókuszálni fog. Szóval tettszeni kell és tök jónak kell hogy tünjön.

Ja és én vagyok a szar mert szerintem a GTAIV sztoria, kampánya jó és azért is dili vagyok. Vicces mert te és Moby (bár ő neki a véleménye olykor elfogadható, mert alátámasztja, ahogy én se cska annyit írok hogy szar - s tény lehet nem kellett volna őskorizni - de akkor se ezen múlt - aztán a tied, a te véleményed a GTA-ról ha már ennyire felemlegetted... az az elmebetegség haver, na de inkább hagyjuk. (Magyarázat: 7 év alatt tőled és moby szájából hallottam először ilyen egyedi véleményt arról a játékról és akkor mégis én vagyok a dili mi?
    Valami nagyon nem kóser a történetbe....

A józan ész és éppeszű érvek ellen mész és fikázol engem. Ráadásul nem is téged oltottalak be, sőt a játékot sem, pusztán szerintem túl kreatívak voltak ezzel a robotos húzással, ennyi. SZERINTEM!!!!

u got it bicccs?

de védd a játékot ba*dmeg:d majd ami tetszik soknak arról nem írok negatívot. ez már filozófia olyan lassan hogy persze azért van a fórum hogy kiírja az ember a véleményt, a nem tetszést is esetlegesen... na m1
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.16. 18:16:17