121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Nem lényeges az engine ennél, meg hát ha most egyszer nem tudta... :)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 20:36:10
  • n000rbi
    Gamespot-os kiscsaj éppen egyik fiatal ND-s arccal beszélget. Már 10 perce beszéltek, hogy micsoda dolgokat műveltek az UC4 demóval stb., majd megkérdezi a csaj:
    Milyen engine-t használ a játékotok?

Szegény srác vissza is kérdezett, hogy mi?? Atyaég
  • darkSectorxxx #29466
    Gamestar-on írtam is hogy én adnék neki egyet, ez már megért ennyit, hogy megjátszotta. :)
    Csak nehogy megkapja és utána tonnaszám kapja postán a B. a kupakokat! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 20:32:43
  • Nikknev
    Ha van egy kis humorérzékük 1 példány ide vagy oda,megkapja.
  • darkSectorxxx #29464
    "A Reddit egyik felhasználója ugyanis már évek óta gyűjti a kupakokat, amiket most állítása szerint el is küldött a Bethesdának egy levél kíséretében, melyben röviden leírja, hogy ő igazából ezzel szeretne kifizetni a Fallout 4 előrendelését. A levélben az alábbi szöveg áll:
    "Ha még nem lenne egyértelmű, elég nagy rajongó vagyok. Természetesen nagyon izgatott voltam, amikor egyre többet hallottam a Fallout 4-ről és azt is észrevettem, hogy már előrendelhető. Az árakat csak háború előtti dollárban kifejezve láttam és nem tudtam biztosan, hogy manapság mi az árfolyam, szóval elküldtem az összeset, amit a Fallout 3 óta gyűjtöttem. A fürdőszobai mérleget és egy Wikipédiáról szedett számadatot használva úgy saccolnám, hogy nagyjából 2240 kupak. Ennek már elégnek kell lennie, nem?""

:)
  • darkSectorxxx #29463
    Nem értelek, leírtam lentebb hogy a látványról (nem technikai paraméterekről) beszélek.
    Ergo nem kell hozzá gép.

2. A céltábla dolog azért mert gondolom kell akinek a hátán felkapaszkodik egyik másik, kitűnik, vagy okosnak tünteti fel magát úgy hogy mást leszól.

Az hogy te mikor hová írsz, a te dolgod, engem nem érdekel, ahogy fordítva sem.
    Az én dolgom, hogy mikor hová írok, mikor miről mi a vélemnyem, ahogy régen meg sem jelent egyik gép sem, vagy most a Forza 6 sem, és ugyanúgy ti is szakértitek.
    Van egy véleményetek, ami nem egyezik az enyimmel, van akinek tetszik egy játék van akinek egy másik jobban.

Mint írtam vagy 5x már csak nem nézted nem a Forza 6 adottságait becsméreltem hogy fizika, tartalom, maga az irányítás stb, hanem amit látok ha ránézek a játékra.
    Ehhez smeilyen játékkal nem kell játszani, ahogy a TR-ben régen említettem egyből érezni lehetett, hogy milyen irányítás, milyen stílus lesz, ebben max nektek, számotokra jelent ördöngősséget , nekem mint említettem pl meg másoknak is , nem vagyok egyedül, egy játékról elég egy gameplay, nem azt mondom hogy ebből tudom az analóg kar mennyire lesz érzékeny vagy mivel kell lőni a játékban, nem így értem az irányítást, hanem érzésre.

De szerintem a játékosok 90% ugyanígy van vele.

Eddig ilyen szempontból szinte egy játék sem hazudtolt meg, amit gondoltam a látottak után.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 20:18:12
  • Nikknev
    Itt nem csak TE+ÉN vagyok,többen is írták mindegyik témakörben hogy marhaságokat írsz. De nem gond. Skipit ma is...

//Ezeket a félangol benyögéseket kifejezetten kultiválom, ettől lesz komoly és sokatmondó egy hozzászólás...Pfpf...
  • Nikknev
    Akkor tartsd tiszteletben hogy más szerint meg amit leírsz az baromság. Ennyi.:)

Tetszik nem tetszik nem véletlenül írnak többször is neked többen. Ez a lentebbi kis DC szövegelés olyan szintű volt mintha leírnám:

Szerintem a Gran Turismo a maga nemében nem rossz,de a gameplay a mozgások a kamera mind mind messze elmaradnak a Mario karttól.

Ha nem érted mi a gond ezzel a véleménypéldával,akkor nincs miről beszélni,és ne csodálkozz ha megkapod a fingnélküli jelzőket meg a baromságot.:)
  • Harlekin
    "Nem olyan dolgot írtam amihez kell éveket játszani a másik konzolon is"

Csak ezt pont úgy teszed mintha éveket játszottál volna vele!!Pedig szinte semmit vagyis annyit biztosan nem játszottál vele,hogy érdemben tudj róla véleményt alkotni és ezt tetézve megteszed x1 topikban is az X1 ex játékokról,hogy fogalmad sincs objektíven megnyilvánulni róluk.

Mint ahogy engem nem látsz itt ps4 ex játékot minősíteni,összeméricskélni egyetlen egyszer sem pedig annyit biztos tudok róluk mint amennyit Te az x1 es játékokról.(Tudod öcsémnek ps4e van)

Szimplán nem érzek késztetést magamba az értelmetlen megnyilvánulásaim miatti balfasz jelző megszerzésére.
    Most őszintén mit élvezel Te ebbe,hogy itt is meg x1 topikban is mindig mindenkor Te vagy a céltábla.Mint a Zsidó templomba az utálatos kép amit lehet köpködni....

Ha netán lesz 1 darksector új vagy remake game ,itt rajtad kívül senki nem fogja megvenni,mert a a felugró játék név elolvasása után ellenállhatatlan vágyat fognak érezni a skipelésére!
  • Ragnar360
    OMFG:D Mert tudjuk hogy ha szerintem a skyrim, gta jó és remek, meg monitor témába nem értettem egyet vmiben, ellenben jó kis eszmecsere volt szvsz akkor mivan? Én vagyok a idióta mi?: d
    Nem veszed észre magad? Skyrim meg a GTA szar szerintem is és leírom hogy tényleg olyan, igazad van és úgy látom a helyzetet hogy szar stb, akkor mi, akkor király vagyok? Vicces: d

Legközelebb ha nekem tetszik valami, de neked nem, akkor te is egy köcsög leszel, ok? : d vagy a többiek:d
    Vagy a Skyrim, GTA-ról is csak fing nélkül, próba, tapasztalat nélkül csacsogtam, mint a monitornál? Nem hinnám

Owned bicccss
  • n000rbi
    Akit érdekel, a Square-nél éppen koncert megy (ha jól látom leginkább FF játékok zenéi zongorán, valamint nagyzenekarral)
    katt

Szerk.: oké, pont vége is :D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.17. 20:08:15
  • darkSectorxxx #29457
    Nem.
    A baj ott van hogy ez nem baromság, hanem más izlés, ez nem olyan hogy van egy szín, piros és azt mondom ez kék, az más.
    Itt nem tényeket írtam, hanem azt hogy nekem mi tetszik.

Ez nem baromság.

Nem kell pattogni ilyenkor
    A magyarázkodás unalmas, énis unom, hidd el, de a magyarázat csak arra megy hogy lássa moby is hogy nem kell megmondania nekem mi tetszen, milyen stílust szeresek jobban, meg mikor hol mivel játszok, effektíve a magánéletembe turkálni, amíg én másokkal nem addig visszafelé sem, jópofáskodás oké, de a sok megmondom mit gondolj meg megmondom mit csináltál mit nem azt nem.

Pont amit írsz tartsa mindenki tiszteletben más vleményét.

Sőtt írni is lehet ellenvéleményt, de nem úgy hogy az én izlésemet mondja meg más, hanem normális módon leír egy másik szemszöget, egy más nézőpontot.

Ha tényszerű számokkal vagy dolgokkal van dolgunk akkor oks hogy kijavít valaki, ez nem az az eset.

Sőtt nem is bántom a játékokat ezzel.
    Nem mondtam a sorozatra sértőt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 20:02:40
  • Nikknev
    Az alapján amiket az elmúlt napokban/hetekben leírtál ne csodálkozz ha többször is megkapod ezt a jelzőt.:)
    Hogy bemondod a frankót...Na ez nem sikerült sem Skyrim sem Gta sem monitor sem Horizon témában...
  • Nikknev
    Deeee....te leírod a véleményed....Ami rendszerint baromság...Oké....Amire valaki mindig úgyis reagál mert hát baromság...Oké... Akkor ő nem tartja tisztában a véleményedet...Oké...De te meg erre reagálsz és egyből magyarázkodsz vagyi te sem tartod tiszteletben azt a véleményt hogy baromságot írsz mások szerint....És csak mondod és mondod és jön az esti standup ördögi köre...:)
  • Ragnar360
    És most ettől dobjuk hanyatt magunkat xd. Tipikus húzás és a demóba is ezt láthattuk, hogy a robotnak volt száz része (ok részeletesen felépítve) és a szokásosan több helyen be kellett verni neki hogy lefeküdjön. Ami talán nem is baj, de minek kihangsúlyozni, meg minek kell hogy ez külön tettszen a sok-sok sokadik gerációban és hasonló játékelem/mechanika után:d
  • Moby
    Merugye mindig az fáj a legjobban ami nincs.
  • Moby
    Én pont az ellenkezőjét látom most. A mocap nem lesz cdpr szint, de ez kb olyan, hogy legyen minden csőlövölde uncharted szint. Kêptelenség.
  • Moby
    Nem akarok az ágyban pityeregni :( De rendi vagy!
  • TDC Geronimo
    And then there's the Thundermaw. Guerrilla Games breaks down some numbers for this gigantic, angry animal: It's 80 feet long by 30 feet tall (roughly the size of an adult blue whale); it has 93 destructive elements along its body, all of which Aloy can shoot to reveal weak points; and it has 12 attacks, including a tail swipe and long-range projectiles.
  • SlickAdam
    Moby!
    Treehouse-ek epp fonal Yoshi-t demozzak.
  • darkSectorxxx #29448
    Jogos.
    Én most erre a Mass 4-re figyelek, hogy főleg ebből a szempontból lesz-e valami, mert emlékszem volt a Mass 2-ben az a rész amikor tüzharc volt, és a négerrel kellett társalogni mikozben támadtak, vagy legalábbis a második felében.
    Hát ott érezhető volt ennek a tulajdonságnak a gyengéje.
    Legalábbis el tudtam volna képzelni picurkát beleélősebben is ezeket a jeleneteket.

PL ha ilyen van, miért fontos úgy adni választ hogy feltétlen riport kompatibillis szemszögből mutatja a karaktereket a játék....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 19:52:34
  • Ragnar360
    Moby: pls töröld a fing és a fingnélküli szavakat a szótáradból:))

Am vicces, hogy a topikban akiknek eltérő a véleménye azok mindig "tudás" nélkül beszélnek - és sosincs egyetértés szinte semmibe - a másik fele a társaságnak meg vagy egyezik a véleménye, vagy egyezni fog, vagy minimálisan eltér pl.
    Aztán ha bemondjuk a frankót, akkor az szar és hülyék vagyunk, közbe meg a "hozzábbértőbbek" írnak le jobban mindent, kivéve: az én vagy dark vagy még 1-2 ember nem tetszését, más véleményét azt nem írják le (ellene mennek)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 19:53:21
  • Totti5
    Witcher 1 baltával, vésővel faragott volt... mit számít h mi volt a múltban. A korlátokat át kell lépni. Bethesda erre képtelen.
  • Nikknev
    Én előrendeltem a ipiboyost míg el nem fogy....Amit eddig láttam meggyőztek hogy túlmutatnak a Fallout 3/Skyrim gyengeségein...Remélem így is lesz,várom.
    Battlefront...Akármennyire ellenzem mert DICE....Akármennyire tudom hogy a szokásos szarakodás lesz vele hónapokig...X wing meg Tie fighter összecsapások SW zenére....KELL....Rohadjanak meg....

TR: Pc-re 2016 elején definitív változatban. Hiába ül itt a One, nem fogok 16ezret kiadni a legfosabb változatért, kivárom hogy teljes pompájában teljes minőségi élmény legyen.
  • darkSectorxxx #29444
    De minden Fallout ilyen volt nem? :)
    Sőt szerintem annak ellenére hogy tetszik a Mass Effect, ott sem tartom izgalmasnak meg fasznák ezeket a tulajdonságokat amiket említesz (bár ezt már emlitettem régebben) , holott az messze van ettől az összetettségtől mint a W vagy F.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 19:45:52
  • Totti5
    F4 tökéletes példa arra hogy egy csapat mennyire korlátolt tud lenni. Ez a max náluk minden genben. Valahol szomorú, hogy ilyen Witcher félék mellett ez csak ennyi ( nem a graf, mert az szép, biztos hatalmas, rengeteg helyszín, látványos ), hanem a nagyon gyenge mocap, a lelketlen társalgások és rendezések. Kár, mert ezek nagyon rombolják a hangulatot, és még csak azt sem lehet mondani, hogy nem lehet megcsinálni, mert 145676373 ezer párbeszéd van benne. CDP RED megcsinálta!
  • darkSectorxxx #29442
    De nem kell folyton rámerőszakolni a saját véleményedet ennyi.
    Nem olyan dolgot írtam amihez kell éveket játszani a másik konzolon is.

csak mondtam hogy az a nekem jobban bejön mint a b megoldás, ennyi, nekem ez neten videókban látszik, meg régi játékokból Forza 2-3-4 GT összes. Jó a GT 6 nem volt.

Ehhez játszanom sme kell.

Csak mondjuk olyan mint hogy kijelentettem hogy nekem a régi Tomb Raiderek már nem tetszenek, és kellett egy változás, még ha másnak árkádosabb causal-abb, röhelyesebb, én anno a tR 2013-as videóból tudtam hogy milyen lesz és tudtam hogy ez kell nekem, és ez kellett.

Nem akarom már a réit, akkor sem kellett, hiába magyarázta volna be nekem egy hozzád hasonló, hogy háde faszság, mert lebutitották, meg dlc, meg nem valósághű meg ez meg az.

Kit izgat ez játék, nekem mint játék tetszen azt ennyi.
    Az sem baj ha másnak ez hülyeég, elhiszem énnekem meg a Minecraft bugyutaság, de másokat nem szólok le mert nekik az jön be.

Ilyenekhez rá régen is melítettem nekem nem kell fing, lehet hihetetlennek tünik, én ha látok egy játékból egy videót, egy gameplay-t megmondom hogy bejön-e vagy nem, megveszem valaha vagy nem, végigviszem vagy játszok-e vele vagy nem.

Max olyan fordul elő hogy valami kicsit tetszik, és kipróbálom hátha.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 19:42:59
  • Moby
    Ne is mondd...csak a gond mindenhol :D
    F4- ről üvölt, hogy a bethesda egy evolúciós ugrással lépett túl a saját árnyékán. Hiszek benne, hogy ez a tartalomra is érvényes./Gondolkodom egy pipboyosban ...LOL
    TR szimplán álleejtős őrület. BF-re meg kölyökkorom óta várok.
    Nehéz ez, kibaszott nehéz :)
  • TDC Geronimo
    egy héten jön bf, fallout meg TR. Mondjuk szerintem ha fallout olyan jó lesz, akkor abban a hónapban én azon kívül mással nem igen játszom.
  • Moby
    Tldr. Szerezz fingot. Akkor nem kell magyarázkodni feszt.
  • Moby
    Jaja. Szerintem a battlefront és a fallout4 volt az e3 két legfontosabb játéka. Ezekkel fog a legtöbb játékos, és a legtöbbet játszani.
  • darkSectorxxx #29437
    MS live-ot énis többre tartom, ez a ps4-en ez a faszösszevissza buziság, ahogy bejönnek ezek a kockák ez irritáló.
    Frissítéseket nem számoltam biztos igazad van.

Csak a Microsoft szerintem 1 hibát követett el, mikor kicsempézte a dashboard-ot, azóta ott is káosz volt X360-on, vagyis biztos van egy logika benne, csak nekem a régi felhasználóbarátibb volt.

Most x1-en amikor próbáltam ugyanez.
    Persze el vannak különítve a funkciók nagyrészt, de nekem akkoris a régi csempe előtti tetszett.

Itt meg ps4-en próbálok minnél kevesebb időt tölteni a menüben.
    Ja és ez SZERINTEM.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 19:16:53
  • SlickAdam
    cicamadár
  • Kandurex
    Kutyájmajom...,nem kutyamadár
  • darkSectorxxx #29434
    Igen?
    Ja bocs nem tudtam hoogy végig kell játszanom a játékot hogy legyen véleményem a látványról bocs mester.
    Ha nem tetszik nem gond, akkor skippelj azt ennyi, de nem kell pattogni csak mert én nekem az arcade jobban bejön így játékban.

Meg tökmindegy mit gondolsz, de szokj már le erről a baromságról hoogy te megmagyarázd én mikor mivel hol mennyi időt játszottam.
    Nem kell itt bevédened semmit.
    Nekem meg ez dögunalom, mégsem szólok soha.
    Te meg folyton itt utasítgatsz.

Fogadd el nekem más tetszik, ennyi.

Semmi ps4 platformhoz nincsen köze, meg mikor mivel játszok, meg mennyi platformom van.
    Vannak kedvenceim mindenhol.
    Nem kéne magyarázkodni, ha nem sulykolnád ezt a sok szart hogy fanboy meg thome meg hasonló....

Nem azért tetszenek azok a játékok amik mert melyik gépet veszem meg előbb.
  • TDC Geronimo
    még offscreen is brutálisan néz ki.

• Moby
    Done!:)
  • Moby
    Sajnos rád sem kell erőltetni. Forza5-ről fingodnincs, mivel nincs oneod. Jó lenne azt mondani, hogy dc-ről van, de ott is van egy pár kurvaszar eredményed/időd, tehát ahhoz is max a lehetőséged van meg. Üresbenfutás, famboykodás, fingnélkül csapkorászás. Aztán walloftext magyarázkodás. Csak a szokásos.
    Dögunalom.
  • darkSectorxxx #29430
    Allul feliratozva van.
    Ez szerintem, nekem.
    Nem képviseltem soha életemben egy közösséget, én egyedül vagyok sg-n csak magamról beszélhetek.
    Azt hittem ez világos, meg nem értem a fanboy témát, mikor Forza és GT-t mondtam, a GT ugyanúgy nem tetszik kb a 4.rész óta.

Most nem az hogy akkor ne legyen szimulátor játék, ez is kell, csak megjegyeztem hogy ez a megoldás nekem, mint egy számítógépes játék, élvezetesebb.

És annyit írtam még hogy SZERINTEM az időjárás mint mondjuk eső, jobban fest benne még ha a Forza tech-ben erősebb is, ezt nem tudom.
  • Moby
    SO óta szorítok minden új IP-nek. A szakma megitélése egy dolog, de a kasszáknál kell főleg jól teljesíteni.