status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem értelek, leírtam lentebb hogy a látványról (nem technikai paraméterekről) beszélek.
Ergo nem kell hozzá gép.
2. A céltábla dolog azért mert gondolom kell akinek a hátán felkapaszkodik egyik másik, kitűnik, vagy okosnak tünteti fel magát úgy hogy mást leszól.
Az hogy te mikor hová írsz, a te dolgod, engem nem érdekel, ahogy fordítva sem.
Az én dolgom, hogy mikor hová írok, mikor miről mi a vélemnyem, ahogy régen meg sem jelent egyik gép sem, vagy most a Forza 6 sem, és ugyanúgy ti is szakértitek.
Van egy véleményetek, ami nem egyezik az enyimmel, van akinek tetszik egy játék van akinek egy másik jobban.
Mint írtam vagy 5x már csak nem nézted nem a Forza 6 adottságait becsméreltem hogy fizika, tartalom, maga az irányítás stb, hanem amit látok ha ránézek a játékra.
Ehhez smeilyen játékkal nem kell játszani, ahogy a TR-ben régen említettem egyből érezni lehetett, hogy milyen irányítás, milyen stílus lesz, ebben max nektek, számotokra jelent ördöngősséget , nekem mint említettem pl meg másoknak is , nem vagyok egyedül, egy játékról elég egy gameplay, nem azt mondom hogy ebből tudom az analóg kar mennyire lesz érzékeny vagy mivel kell lőni a játékban, nem így értem az irányítást, hanem érzésre.
De szerintem a játékosok 90% ugyanígy van vele.
Eddig ilyen szempontból szinte egy játék sem hazudtolt meg, amit gondoltam a látottak után.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 20:18:12