121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ő a fizikás részére gondolt amikor írta, hogy milrt nem a havok van más játékokban is, hogy miért erőltetik a sok "szart".
Én sem ájultam el a BF fizikától, szerintem ma már azt minden 2. játék hozza.
Lassan már egy COD is.
Mondjuk most jön éppen a RB6S is ha már fizika. Az sem rossz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 22:02:55 -
Látom betaláltak szerencsétlenek DS3 topikban :D
Csinálhatnánk sajátot megint ide, lassan úgyis jönnek infók róla meg lesz miről beszélgetni, ha jön gameplay. -
Én nem a fizikáról, hanem az engineről beszéltem. Ha szerinted az FB engine egy hulladék akkor fogalmad sincs miről beszélsz. -
Nikknev #29502 Tehát szerinted a Frostbite 3 és a benne lévő széttákolt Havok meg az egésszel járó fizika az jó. Értem. 
https://www.youtube.com/watch?v=_bvdl9n0LT8
De tudom most el vagyunk ájulva mert a következő NFS-ből mutattak felnis képeket és milyen valódiasak... :)
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.17. 21:57:38 -
Most arra gondolsz hogy az baj és rossz tulajdonság ha éppen egy játéknak nem tudom milyen engine-el fut vagy egész egyszerűen eddig nem is érdekelt?
Ja értem. Végülis , nyomi vagyok ettől. Igazad van. -
DS3 első gameplay trailer gamescomon. Úgyhogy még 2 hónap :( -
bf meg a hulladék motor egy napon említve
-
Tökéletesen vázolod a casualgamer archetípusának különbözőségét a rajongó gamerével.
Az itteni core nagyrészében az a kérdés nem merülne fel, hogy ezt hogyan ne tudná. Mondjuk ők nem 24/7-ben agyfingnak egy fórumon. Hanem olvasnak, érdeklődnek, kutakodnak. Mer fontos nekik. Rajongók. Érted. -
Nikknev #29497 Az a vicc ezt a HAVOK-ot nem is értem miért nem alkalmazzák számtalan hulladék megoldás helyett... BF-ben is szarakodnak a saját hulladék motorjukkal és fizikájával, miközben a havok hosszú hosszú évek óta folyamatosan bizonyít az olyan játékokban ahol megcsinálják a terep pusztíthatóságát. És a gépigényt sem nyomja az egekbe.... Annó A Red Faction-ben és a Stranglehold-ban már bizonyított, amelyik fejlesztőnek van esze használja.... UC4-ben is baromi látványosan dolgozik.
-
SlickAdam #29496 marmint az elözönek vagy a par oraval korabbinak?
mert ez a cicamadaras jatek jo lesz, az tuti!
hat nem simiznetek egesz nap Türgüt?!!??
-
Mint anno az Ico-nál. Ott is ps1-re indult a fejlesztés, aztán évekkel később jelent meg ps2-re. -
PONTOSAN erről brszéltem pár órája :D szóval most fogok egy neutralizátort, és kitörlöm a posztod olvasásának az emlékét :) -
SlickAdam #29493 "A The Last Guardian 2009-es trailere az első, és egészen pár napig utolsó kedvcsináló volt a Team Ico harmadik játékáról, a napokban azonban végre "feltámadt" a régóta várt exkluzív, immáron PS4 címként.
A Sony Worldwide Studios feje, Shuhei Yoshida a Kotakunak elmondta, hogy a 2009-es demó egy felturbózott verzió volt, valójában jóval gyengébben futott a játék, és összességében a különféle technológiai akadályok miatt vitték át PS4-re a fejlesztést - hiába szűkítették folyamatosan a játékban rejlő lehetőségeket, a PS3 nem tudott megbirkózni a méretekkel.
A problémák immáron a múltba vésznek szerencsére: Yoshida szerint PS4-en már "totálisan játszható" a The Last Guardian, így reméljük, hogy a 2016-ra kitűzött premier elé nem gördül több akadály." -
Na akkor jól sejtettem, mondjuk eddig 1x sem jutott eszembe hogy ezt a kérdést feltegyem, valahogy csak volt a játék, szép volt ennyi.
Nem is érdekelt mi megy alatta, pedig manapság mindenhol majdnem az az első hogy hangoztatják melyik engine-en fut a játék éppen.
mondjuk igazából szart sem jelent hogy mi min fut. Semmire nem ad biztosítékot.
Főleg a maiak, pl ez a Division, annál is pörgették az engine-t, aztán lassan már átmegy nevetségesbe. -
Nikknev #29491 Phaztmek....SAJÁT motort használnak és azt használtak mindig.
A motor neve: Nótidog endzsin X.Y. (verziószám)
A fizikáért pedig a Havoc a felelős (legalábbis a 3-ban az volt,de ami itt a 4 videóban szerepel az alapján szintén Havoc). -
Hát a demo a videó alapján olyan tükörsimán futott, hogy öröm volt nézni és nem igen spóroltak se a graffal, se a részletességgel, se a fizikával. -
Finghámozás! -
Éppeszű ember mem várt mást. Csak betonstsabil pacing legyen. -
SlickAdam #29487 
-
Látod komolyan kérdeztem te meg komolytalankodsz. -
Legyen. Adom a fingot ha szépen kéred.
A motor neve : Varga Béláné, született Makovecz Jolán. Legalábbis az 1-3-ban ez volt. Persze mindez angolul->google translate -
Ja, a lenti ominózus engine-es interjúban is említette a srác, meg azt is, hogy: consistent framerate is one of our most important goal.
-
Tökéletesen elég.
Látom multi agyon lesz butítva. -
Nyőgjétek már ki! :D
Mert én azt tippelem nevesincs belős engine, de várom a helyes megfejtéseket. -
Nah
Uncharted 4 Targeting 30fps SP, 60fps MP
Szerintem ez így a látottak alapján teljesen rendben van -
mivanitt :DD -
SlickAdam #29479 a púztalanok
-
Na had érezzem a fingot, most látod ez az a pont amikor írhatnád az okosat, de most meg makacskodsz... :D -
Hát semmire nem válaszolok mert leírtam nem 1x, az meg hogy nekem elég egy gameplay így 30 évesen ennyi játszadozás után hogy megítéljem a játékot hogy engem mennyire érdekel, ha másnak ez nem is megy, annyit előlegezz meg nekem pls hogy ezt igenis én meg tudom mondani, előre, bármilyen hihetetlennek tűnik.
Egy gameplayből nekem sokminden kiderül.
Pl itt ez a Horizon, ami fasza nagyon, látom a játékban a karaktert, ahogy mozog, egyértelműen Tomb Raider szerű az egész, mármint a kezelése, ahogy íjjaz minden, azt nem tudom tartalmilag mi lesz meg hány fegyver, de látom milyen stílus, kb mit kell benne csinálni, a karaktert,, a mozgást, animáció fizika, nekem ez bejön, élőben sem fogok csalódni tudom, max ha lapos lesz maga a cselekmény és egyhangú unalmas.
Vagy ott van a NFS egyértelműen látom hogy nem játszottam 1 percet sem, de az irányítása elég árkádos, hasonlít a DC-hez hálisten részemről, de látom hogy a kamera miatt nem fogok sokáig vele ellenni mert idegesítő, és egy percet nem mentem vele, de ha majd kipróbálom és ez marad akkor sem fog tetszeni.
Nálam ez igy megy.
Mondjuk voltak olyanok játékok ahol ennek ellenére megvásároltam...de tanultam belőle, legközelebb nem lesz ilyen.
AC Unity, Witcher.
Pedig AC-t láttam hogy ugyanazt fogom kapni csak szebb kivitelben, és igen nem csalódtam ha így nézem, az irányítás még mindig irritáló a harc sme az én világom, a Witcher-ben is , de ettől még nem a játék a hibás, csak ezek nnem nekem valók. -
ROFL
Megy a szagértés nagyipari méretekben :) száműzném a fingnélkülit a szótárból, dehát ilyen helyzetben ezt teljes képtelenség. És lám, a totális fingmentesség globális probléma.
Szóval LE a fingmentességgel! Győzzük le! Gyújtsunk fényt a sötégségben! Harcoljunk finggal a elmaradottakért!
FINGJUNK HÁT NEKIK EGYÜTT!
:D -
"A céltábla dolog azért mert gondolom kell akinek a hátán felkapaszkodik egyik másik, kitűnik, vagy okosnak tünteti fel magát úgy hogy mást leszól"
Nem tudom feltűnt e,de ez egy fórum ahol vannak a nicknevek és ennyi!! itt nincs HOVA felkapaszkodni sőt nincs kin!!!
Vagy esetleg Te szeretnél 1 főnicknév lenni!?Indíts szavazást!!!
"Az én dolgom, hogy mikor hová írok, mikor miről mi a vélemnyem"
Tegyük hozzá meg is van az eredménye rendre!
Mint írtam vagy 5x már csak nem nézted nem a Forza 6 adottságait becsméreltem hogy fizika, tartalom, maga az irányítás stb, hanem amit látok ha ránézek a játékra.
"LÁTOK" Na azt a "KÉK" hályogot csak meg kéne orvossal nézetni nehogy tovább terjedjen befelé és károsítsa azt a madzagot tudod ami a füleidet tartja bent a fejedben.Na mert,ha az elszakad leesnek a füleid!!!És elég szar fül nélkül élni.....De tényleg!!!
De szerintem a játékosok 90% ugyanígy van vele.
Itt végre jól jött a szerinted!!!!Mert amúgy meg nem,de csak titkon árulom el!!
"Eddig ilyen szempontból szinte egy játék sem hazudtolt meg, amit gondoltam a látottak után."
Ezt a mondatodat valami scifi regényből szedted esetleg volt már 5. típusú találkozásod.
De végül is a sámánok is csirkecsont dobásból bár mit megmondanak... -
Ragnar360 #29474 Mivan már? Mond el kérlek, hadd nevessek én is, bírom a szellemeskedést ;) -
Jó de a sok kupak ettől még ha beérkezne szerintem kellemetlen lenne. :D
Én gyüjtöm a csavarokat, meg az almákat!!! Ratchet-re meg ha lesz Crash-re. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 20:45:23 -
Nikknev #29472 Csak az elsőnek mert egyedi ötlet volt a többi úgyis csak koppintaná...:) -
Miért ismernem kéne? :D -
SlickAdam #29470 
Rag & Dark. mösteremberek.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.17. 20:40:27 -
Mondjuk a nevét én sme tudom, nem is hallottam hogy bármelyik résznél szóvátették volna. -
Ragnar360 #29468 Nem lényeges az engine ennél, meg hát ha most egyszer nem tudta... :)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.17. 20:36:10 -
Gamespot-os kiscsaj éppen egyik fiatal ND-s arccal beszélget. Már 10 perce beszéltek, hogy micsoda dolgokat műveltek az UC4 demóval stb., majd megkérdezi a csaj:
Milyen engine-t használ a játékotok?
Szegény srác vissza is kérdezett, hogy mi?? Atyaég
-
Gamestar-on írtam is hogy én adnék neki egyet, ez már megért ennyit, hogy megjátszotta. :)
Csak nehogy megkapja és utána tonnaszám kapja postán a B. a kupakokat! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 20:32:43