status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #29477
    Hát semmire nem válaszolok mert leírtam nem 1x, az meg hogy nekem elég egy gameplay így 30 évesen ennyi játszadozás után hogy megítéljem a játékot hogy engem mennyire érdekel, ha másnak ez nem is megy, annyit előlegezz meg nekem pls hogy ezt igenis én meg tudom mondani, előre, bármilyen hihetetlennek tűnik.

Egy gameplayből nekem sokminden kiderül.

Pl itt ez a Horizon, ami fasza nagyon, látom a játékban a karaktert, ahogy mozog, egyértelműen Tomb Raider szerű az egész, mármint a kezelése, ahogy íjjaz minden, azt nem tudom tartalmilag mi lesz meg hány fegyver, de látom milyen stílus, kb mit kell benne csinálni, a karaktert,, a mozgást, animáció fizika, nekem ez bejön, élőben sem fogok csalódni tudom, max ha lapos lesz maga a cselekmény és egyhangú unalmas.

Vagy ott van a NFS egyértelműen látom hogy nem játszottam 1 percet sem, de az irányítása elég árkádos, hasonlít a DC-hez hálisten részemről, de látom hogy a kamera miatt nem fogok sokáig vele ellenni mert idegesítő, és egy percet nem mentem vele, de ha majd kipróbálom és ez marad akkor sem fog tetszeni.
    Nálam ez igy megy.

Mondjuk voltak olyanok játékok ahol ennek ellenére megvásároltam...de tanultam belőle, legközelebb nem lesz ilyen.

AC Unity, Witcher.
    Pedig AC-t láttam hogy ugyanazt fogom kapni csak szebb kivitelben, és igen nem csalódtam ha így nézem, az irányítás még mindig irritáló a harc sme az én világom, a Witcher-ben is , de ettől még nem a játék a hibás, csak ezek nnem nekem valók.