121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Ezt mondom. Akárhányszor gémszar linkre kattintok véletlenül amit itt linkelnek meghal egy kölyökfóka. Bánom nem printscreeneltem gyu-val folytatott egyik beszélgetésem
  • SlickAdam
    a batmobil-t ugy tunik senki se szereti. tul sokszor eröltetik :(
  • Ragnar360
    Jogos, rendben. Csak néha már annyira zavaró tud lenni, hogy egyesek állandóan csak csesztetni tudják a másikat és rögeszme szinten képtelenek bármiben is egyetérteni azzal pár emberrel. ("De mindig hülyeséget mond" - nem!) Klikkes gyíkok vagy nem tudom:D
    Persze jóval jobb lenne a hangulat, ha ez megszűnne - erre azt gondolja pár, hogy menjek én is el és akkor jobb lesz - de érdekes, én nem küldeném el azokat sem, akikkel állandóan megy a vita, hanem azért remélem valahogy egyszer mégiscsak megoldódik a helyzet és nem a dedóba leszünk, hogy újjal mutogatunk a másikra, meg köpködjük a másikat, ha a nagy észkombájn fejünkkel minket idegesít amit ír (mert mindig "izéli őket:D miért is ne) ahelyett hogy normálisan menne az eszmecsere és vélemény nyilvánítás.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.19. 16:45:33
  • j0nNyKa
    stílusból erőteljesen vegyél vissza, kösz
  • Ragnar360
    LOL, kurvára lényegtelen minek írjuk, a lényeget aki érti érti, én tudom mire gondolva írta hogy animációs, és nem idegesített fel. De am kezdek rájönni, hogy az itt akadékoskódók (nem is te annyira, hanem a többi jó madár), full low geci szarláma playerek lehetnek, erre pénzt tennék keményen.
    Egyre erősebben jön ez a következtetés.
    Hiszen csak egy fsazláma fikázhatja így a Skyrimet és olthatja be ily módon a GTAIV-t.

Csak a faszláma low gec*k ragadnak ki DIREKT olyat a másik hozzászólásából amiről aztán csámcsogni tud. Direkt azt keresik itt egyesek. Az a szánalmas.

Előtte is mi volt? Írtam valamit, erre ez a másik nagy ész gyerek kiemeli, azt a részét a hsz-emnek, hogy programozás és hogy csináld jobban, várjuk Tőlem. Te láma te, nem az volt a hozzászólás elemi lényege, és persze a többire nem is válaszolt ez a gyerek se, erre ki emel valamit és dedós szinten visszavág azzal, hogy csináljam és mondjam mi lenne a megoldás.
    Csicska ratyik az ilyenek, bevannak szopódva, azt védik a semmit. (meg a fejlesztőt)
    DE SZÓ SZERINT VÉDIK baszki. Ami meg tök átlagos azt istenítik.

Ezt a Batmant is ki nem tolja le, a reviewk nagy része kamu, de úgy is várható volt, hogy jó eredményeket kap, mert valszeg jó játék, de semmi nagy cucc. Egy nagyon nagy réteg játék semmi több.
    Viszont ilyen minőségbe, jöhetne sok más játék egy "átlagos" akció játékba - fps - tps, vagy vmi rpg cucc (még)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.19. 16:27:35
  • TDC Geronimo
    Gémszar reviewt linkelték prohardveren. Megnéztem összegzést. 100+ óra játékidőt ír meg sok és indokolatlan töltést. Na most a játék sosincs 100+ órás, 20-30at írnak mindenhol, töltés meg halálon kívül az egész játékban nincsen. GS minőség és ti innen "informálódtok".
  • Nikknev
    Pontosan ezért fogom ott megvenni a játékot ahol megérdemlik...

Majd ha a játék bejön mint az első rész, és jön valami komplett pakk annyiért amennyiért a "féljáték" megjelenéskor,majd megveszem.

Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 16:16:07
  • SlickAdam
    kerlek neeeee. ne csinald!
  • SlickAdam
    Batman-hez Scarecrow-tol csak egy mission pack lesz, ugye?

mert nezem egyik kiadasnal irnak olyat, hogy Scarecrow Pack, meg kulon Scarecrow Nightmare Missions...
  • darkSectorxxx #29700
    "Fallout 4 - az összetett rendszerek miatt vettek vissza a grafikából"

Amíg nem írták, nekem fel sem tűnt hogy visszavettek.
  • darkSectorxxx #29699
    Amúgy érdekes dolgog hogy sokszor a SP-okat előbb akár elő lehet vásárolni mint a játékot.
    Illetve ha tudják hogy mit kapsz az SP-ben majd, akkor ha nincs befejezve és kiadva egy alapjáték, egyértelműen csonkításnak nevezhetjük, még akkor is ha a megmaradt csonk látszólag "egész"-et alkot.

Lehet ezzel oldják azt hogy amúgy sokkal drágábban kéne adniuk az alapjátékokat.
    Szóval ha nem is mindenki vesz SP-t, de kifizettetik a néppel azt a 80-100 dollárt vagy nemtudommennyit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 16:11:50
  • darkSectorxxx #29698
    Örökletes probléma ez és nagy dilemma 2015ben is, hogy akkor az SP most egy szelet a játékból vagy egy kis kiegészítő a játékhoz. :/
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    persze, hogy nem. csak ott van a buksiban, hogy ez valojaban egy 100 dollaros jatek (es itt most nem az alap 70 euro atvaltasara gondolok :) ;( )
  • TDC Geronimo
    Szerintem nem lesz gond az alap contentel sem
  • SlickAdam
    es meg is vennem ezt a kurva batman-t, ha a jatek nagy resze nem 40-50 dollaros season pass-ba lenne atultetve... rohadtak.
    na jo, nem tudni mi van benne pontosan, de ennyiert nyilvan komoly dolgok, ugyhogy felmerül a kerdes: ha CDPR tele tudta vagni W3 alap kiadast tartalommal (+ dobott hozza OST-t meg istenfaszat), akkor ezek miert ilyen alantosak???
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.19. 15:53:08
  • darkSectorxxx #29693
    De van pár kivétel. :)
    Most nem mondok neveket mert különben abból bajok is lehetnek hátha valakinek nem tetszőket írnék. :)
  • TDC Geronimo
    "Hát annyira copy-paste mint a többi sorozat" köszönöm szépen ennyi elég is lesz :)
  • darkSectorxxx #29691
    Hát annyira copy-paste mint a többi sorozat, persze nem full egyformák, mert annak nem lenne értelme kiadni, de alapjaiban megegyeznek, a harcrendszer, a repkedés, a húzószkodás, minden az újítások inkább a grafika meg az újabb kütyük.....
    Persze ha bevált a recept nem biztos hogy megéri beújítani.
    Mondjuk nagyon kevés játék meri megtenni az is tény, a nagy címek legtöbbje így megy.

Nekem ezért van hogy sok játékból az új részek már nem hiányoznak, a Batman-ből is elég volt nekem 1-2, az AC-ből is elég volt az első 2 aztán gondoltam meglesem az Unity-t, de látom még várat magára.

Meg van néhány ilyen. Független attól hogy a játék önnálóan csodás, csak ha sokat kapsz belőle egy időre ráunsz, vagyis én.
    Ezt a Batman-t is max úgy hogy néznék valakit játszani, de én magam tuti nem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 15:49:54
  • SlickAdam
    "No stuttering, no frame-pacing issues, just a continuous line - as it should be."

KÖSZÖNÖM!
  • TDC Geronimo
    mitől copy paste? Minden részben hoztak be olyan újításokat, ami eléggé befolyásolta a gameplayt. 2. részben az open world, itt a batmobile amit szinte mindenhez használni kell (combat, utazás, puzzle solving) + dual play meg ki tudja miket nem mutattak még. Mit várnál el egy játék folytatásától?
  • darkSectorxxx #29688
    Amúgy a Batman eddig is jó volt a játék szebb de ettől szinte copy-paste, várható volt hogy ez is jó értékeléseket kap.
    Én a 8-9-et már sejtettem előre. 10 az meglepett viszont.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 15:37:50
  • Moby
    Szééép!
  • darkSectorxxx #29686
    Ez videó nem ingame. :)
    Tuti megbabrálták, 2015-ben fix fps....az legenda!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 15:23:05
  • TDC Geronimo
    öröm ránézni az egyenes kék csíkra, frame timenál is... Nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára
  • TDC Geronimo
    Egy fontos mondat lemaradt

It's a sad fact that this generation's big releases are often playing catch-up on their promises post-launch - a "release now, fix later" mentality that developer Rocksteady thankfully doesn't appear to subscribe to in its excellent Batman Arkham Knight. Having played the PlayStation 4 review code extensively, we're pleased to see the game is set to launch in a very refined, polished state. As the finale to the Arkham saga, it's a superb production, but crucially it also turns in a slick, stable playing experience with solid performance on day one.
  • TDC Geronimo
    UK IGN 9.2
    Polygon 10
    Gamespot 7
    IGN (US) 9.2
    Gamesradar 4/5
    Game Informer 9.5
    Videogamer: 10/10
    God is a Geek 10/10
    Gamereactor UK 9/10

egyelőre ennyi

DF elemzés PS4

As for frame-rate, aside from one streaming stutter as we're given control, the rest of play is locked at a consistent, smooth 30fps. We get seamless transitions between gameplay and cut-scenes too, which really brings this consistency to light over the breadth of a play session. The only hitch is in fast Batmobile pursuits, where the frame-rate dips to 26fps in one segment. Everything else - from effects-heavy tank combat to swoops across the city with a grappling hook - just cruises along at a clean 30fps. No stuttering, no frame-pacing issues, just a continuous line - as it should be.

Having sunk many hours into the game, the stability of the build here is laudable. Our playthrough went almost entirely bug free, with only a faint flicker of pop-in for geometry and light maps at range, too far away from the player to be at all perceptible during play. The only real bug we encountered was a collision detection blip at the 50 per cent mark, causing us to fall through the game world in one specific spot while in the Batmobile. Fortunately, the rest of the adventure went uninterrupted, and we suspect we got unlucky in this one case.

Having almost completed the game - in terms of the main mission path, at least - it's safe to say Arkham Knight's opening act (from which we plucked our test clips) is indicative of the performance, quality and production values of the full package. It's a slick, confident showing from Rocksteady we can't wait to spend more time with.
  • Moby
    Irónia.
  • darkSectorxxx #29681
    Ja nem most, hanem az E3 utáni itteni screenshotokra írtad hogy "annak örülnél ha ennek az élsimításnak az 1/16-a benne lenne a véglegesbe".
    Nem szó szerint, csak hasonlót.
  • darkSectorxxx #29680
    Na ez meg a másik....max darabolva.
  • darkSectorxxx #29679
    24p nincs, én 60-ast próbáltam (miközben rájöttem hogy azért nem olvasta először be a filmeket mert nem raktam könyvtárba...jó hogy megjelenik rajta a pc is ha hálózatban vannak).
    Mondjuk annak akinek semmi más nincs egyértelműen hasznos, csak annyi hogy ilyet is tud.
  • Moby
    azt nem is néztem, csak dlna-ról.
  • Moby
    Én semmit nem említettem, pláne nem élsimítást.
  • TDC Geronimo
    ráadásul USBről se lehet nézni normális filmet, mert fat32őt támogatja csak... Erre kellett nekik ennyi idő? 3.0ás FWbe kíváncsi leszek miket pakolnak, de szerintem az se jön csak év végén.
  • Moby
    Megnéztem ez a "médiaplayert". Na ha semmi más nincs, akkor tűzoltásnak jó ez, amúgy hótugyanaz a minimálphos, ami a boxoban is van: a 24p-t hírből sem tudja, csak felhúzza 60-ra. MKV-ra így pont annyira alkalmatlan, mint általában a filléres kacatok.
  • darkSectorxxx #29674
    Jó kicsit 2élű ez az infó, a W3 után, de szerintem nem a rossz dolgokat invesztálják a játékba....remélem...:S
    Hálisten ahogy látom a harcrendzserbe nem vittek bele semmilyen W tulajdonságot.
    Környezet, növényzet viszont hasonlóan van megoldva szerintem, meg oké hogy nyiltabb szerpjáték vagy mi lesz, de furi az a növényzet vagy mi amiben tudsz bújkálni a robotok elől, nem csúnya csak furcsa.

Sajnos amit elmítesz (szeretnél hogy legyen) élsimítás nem lesz benne annyira sok szerintem. Legalábbis a videó alapján.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 14:42:00
  • TDC Geronimo
    Amúgy csak nekem hiányzik Jack Tretton sony konfokról? Ez az új CEO nekem nagyon nem szimpatikus :(
  • Moby
    A fejlesztőiből rögtön erre asszociáltam. Így oké.
  • TDC Geronimo
    Nem a techben segítenek, akkor mi a gond ezzel? Mondtam a bloody baron történetet író emberke is horizonon dolgozik már pl. GG meg techben tudjuk milyen
  • Moby
    >"Horizon: Zero Dawn - a The Witcher és a Fallout fejlesztői segítenek be"

NOOOOOOOOOOOO :(((((((((((
    Witcher: megjöttem a nyaralásból, az első dolgom volt eladni. Majd egyszer definitiv platformon, ha már elfeljettem ezt a fosverzát egy életre.