121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Helyesebben nem csak azt, sry. na mindegy lényegtelen.
    Ami a lényeg, hogy legtöbben annyi év tapasztalat utáén is benyeltek mindent és nem láttok mögé - pedig elég sok mindent bemutatott ez a gameplay demó. S hidd el az lenne a jó nekem is, ha mögétekintek ott se látnék kivetni valót, de nem ilyen ez se xd.
    Mikor elindult a gameplay nagyon bejött, mire a végére ért, a felére esett vissza ez a szint:d
  • Moby
    Ezt valójában senki nem tudja. Egy-egy példából mindenki messzemenő következtetést szeret levonni, de nem. Ezt nem tudjuk. Minthogy azt sem mi fut realtime, és mi nem a vásznon.
    És elmondani sem fogja senki, nyilván.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.19. 23:53:21
  • Ragnar360
    Gyakorold és menni fog:d jól meg kell nézni a vidiket az az első lépés:d
    Aztán ha beigazolódik... kíváncsi leszek mit szólsz majd. (nem másítom át addig, ne aggódj)

Ja amúgy ha nem írom oda hogy unbalanced, akkor oké a hozzászólás?:) Csak azt emelted ki... érdekes.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.19. 23:51:52
  • Moby
    Don't feed. Lépd át. Én el sem olvasom, tudom minden hsz tartalmát, még mielőtt beposztolódna a szerverre.
  • Nikknev
    Tudom hogy ez számodra hihetetlen,de ahogyan tavaly úgy idén is nem egy kép készült a kirakott gépekről amik mögött pc futott a dobozban, továbbá nem véletlen hogy rendszerint egyik játék sem fedi a valóságot amikor kijönnek,és szépen butulgatnak.:)
    És itt be is fejeztem veled ez felesleges szócséplés lenne, skipit.:)
    Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 23:45:01
  • Kongy
    Te ilyen jóstehetség vagy, hogy ezeket így előre meg tudod mondani? Unbalanced? :D Ezt honnan szűrted le, de komolyan? Csak kérdezem, tanulni szeretnék, és azt, hogy én is előre lássam, hogy egy jónak tűnő játék szar lesz.
  • darkSectorxxx #29743
    Persze az összes játékot pc-n demozták...:)
  • Moby
    #29740 :
    Sehol egyetlen árva szóval nem említettem gameplayt. Nekem a vf-re sem tudnak videót hergelni, sem megítélni nem tudom azt, mert maga a téma totál hidegen hagy. Nem mozit akarok nézni, arra ott az uncharted, meg a többi csőlófasz. Ami meg nem cső, az meg magában rejti a bénaságot, mert a játékosok ezt hozzák ki belőle. Néha. De ez múlik a játékon is. KZ multiba elég sokat belevertem, és abban sem volt bénáskodás, csak ritkán.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.19. 23:36:06
  • Ragnar360
    Dehogy, nem- nem. Ennyire jó közel sem lesz.
    Egy kibebaszótt jó BF mod az egész, nagyon erősen, persze sok munkával, de sejtem előre hogy mi miatt fog elég hamar bebukni ez a Battlefront.
    Elcsábítani könnyű mindenkit hogy majd repülhetsz minden szarral. Amit megsúgok, hogy lehet egy hét után megunsz, mert annyira fos lesz, vagy csak úgy. (vagy annyi se kell neki)
    Unbalanced, szerintem kevés pályával - és nem is mindegyik jól kidolgozottan - fog jönni. - Btw az erdős lesz a legjobb talán.

Ps: másik hozzászólásora kitérve még, hogy: persze Star Wars hű teljesen (vagyis remélehetőleg tényleg az lesz - jó eséllyel) meg figyelnek a részletekre is, de egyébiránt KONTENT-ba szerintem kevés lesz, bugos, hiányos stb. (ps oké hogy battlefront, de mégis mintha elég kevés dologra fókuszálna a játék - a játékmódok, lehetőségek - eddigiek alapján - szal ne hogy egy kibaszott nagy dlc legyen ez a játék)
  • Nikknev
    Csak nem gurítja le.:)
    E3-on pc-n demóznak. És ahogyan a Béefek,ez is vergődéses lesz a pc-hez képest.
    A helyedben már rég a pc-n agyalnék (itt is van kontroller,béefet én is légijárműben azzal nyomtam,kiugrás után meg váltás egér+billre) és pótolnám a Witcher és hasonló címeket definitív változatban...
    Multiplatformra a konzolok:

A Diceazisten kijelentéssel pedig megvárnám a játékot és a valóságot,nem egy megrendezett videó alapján mondanám el,mert az alapján a béefekben is hatalmas epik moziszerű gémpléy van, ehhez kpest a valóság enyhén más...Enyhén durván más...:D

Elég illúzióromboló lesz amikor az ATST ki-be hátrál egy ház mögé hogy ne találja el a rakéta és valaki hátul heggeszti, akibe persze 200 skuló is kevés lesz a szar hitreg miatt + a medic állandó jelenléte miatt...:D

Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 23:26:59
  • Moby
    Nyilvánvaló, hogy megrendezett, de ez semmit nem von le az értékéből.
  • darkSectorxxx #29738
    Én ezt inkább a R6S-el csinálnám meg, amit az első perc óta sejtettem amikor megláttam.
    Mivel volt alfa, ezért háááát igen.
  • Snexi
    jó,de ez egy megrendezett gameplay,a dice mindig jó volt ebben.Hasonlíts össze a bf4ből egy ugyanilyen gameplayt egy igazi meccsével.
  • darkSectorxxx #29736
    Nem csodálom hogy E3-on hanyagolták. :D

• Moby
    Az egészben a leg arculcsapóbb az az alázat, ahogy a témához nyúltak. Most az új szórakozásom az lett, hogy nézegetem a filmmel össze a részleteket, hogy hol/mennyi az elétérés. Annyira minden részlet a helyén van, hogy az egészen egyszerűen megmagyárhatatlan. Nincs szükség erre. A generáció, akik ezt toléni fogják, nekik ez már alig mond valamit. Szerintem ezt rajongók nem tudták volna ezt így megcsinálni.
    DICEazisten
  • Moby
    Nemtudom az erdőben hogy fog futni, de megnéztem ötödször is, hátha...
  • SlickAdam
    siman elhiszem, hogy ez a havas palya igy suhan. kerdes, hogy az erdöben is igy fog-e...:(
  • darkSectorxxx #29732
    A környezet statikusnak tűnik és egyszerűnek (bár lehet lesz ami nem).....szerintem a mozgó egységekkel csak megbirkózik a gép. :D
  • Kandurex
    De ott, és csak ott, garantált a 60 FPS a VR-hez.
  • Moby
    De ha nem lesz oké ps-en, akkor megkapja az überpécét természetesen. Csak akármennyire sokkalsokkal jobbab az egerezés, itt nagyonsok járműves cucc lesz, amihez meg pont nemjó.
  • Moby
    Hát ha ezt legurítja ilyen frémmel és látvánnyal a ps (amit nem bírok elhinni egyelőre), akkor nekem nem kell ehhez pc. Tiefightert meg AT-AT vezetni kotrollerrel jobb. A porba meg fusson akinek hét anyja, meg CODhiánya van :D
    És ha ezalá még bekúrják a morpheust (de csak ha TÉNYLEG 60 az a 60, nemtudom vannak-e egyáltalán ilyen tervek) akkor aztán itt vége is mindennek. Csomagolhat mindenki, vagy elkezdhet kontentet gyártani hozzá :D
  • TomStorm
    Hát sokat vártunk egy ilyen SW játékra az biztos:)
    De valahol legbelül éreztem anno,hogy egyszer lesz ilyen.Reméljük tényleg sikerülni fog
  • Kandurex
    Ja, ja...de azért eléggé sír a játék egy fullos single -ért....egyébként jó, de ezt nem játszanám PS-en...

only PC
  • Moby
    Negyedszer nézem, és az agyam nem képes befoagdni a látottakat. Gyerekkorom legnagyobb csodája életre kelhet a kezeim között. Rárepülhetek egy AT-AT-re.
    Atyaég....
  • darkSectorxxx #29725
    Igen nemsemmi a cucc.
    És minden pazar nem csak gyalog, de lépegetővel és repkedve is...mikor a 2 űrhajó kergeti egymást a kanyonban? Néha mintha filmet néznél.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 21:56:06
  • Moby
    Megy az elmúlt 1 hét pótlása.
    Most néztem meg az 5 perces BFront gameplayt.
    Ú
    R
    I
    S
    T
    E
    N
    3 perce nem kapok levegőt, csak aprókat zihálok. Pedig tudom, hogy szar lesz az elején, meg minden nyűg lesz vele, de ha ez egyszer beindul...atyaég. Készbazmeg. Az évezred játéka lehet.
  • darkSectorxxx #29723
    "PS4UPDATE.PUP"

Ja már értem. :) Nekem kb 700GB-nál lenne mindenha le tudnám tölteni.
    De mindig azon vagyok a vinyó árából inkább játék, és majd letörlöm, telepítem azt a 15 játékot, vagy mennyit amennyit azon időn bellül használok.

Mondjuk én azt hittem hogy eldurvul a helyzet ilyen 2015-re már és akár 100gb is lesz 1 nagyobb AAA cím, erre hát pl egy Witcher 3 is mennyi? 30gb?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 21:51:07
  • shaddam
    Hát ami felbaszott hogy van 2db PS4UPDATE.PUP, én egyről tudtam. Méretben is kisebb és csak élő rendszer frissítésére alkalmas. Azt hittem a kínai pendrájaimra finnyás. BTW a mentéseket is le kellett menteni előtte usb-re, mivel több mint 2 giga, a ps+ meg nem ad annyit
  • darkSectorxxx #29721
    "Madden NFL 16 - női játékosok nem lesznek, csak női közönség
    Hatalmas előrelépés, hogy a FIFA 16-ban már női csapatokkal is játszhatunk, de a Madden NFL 16 fejlesztői ezt még nem lépik meg. Viszont az ő játékukból sem maradnak ki a nők."

• darkSectorxxx #29720
    Download again? :D
  • Seth
    és a régi winyón lévő cuccokkal mi lesz ? :D
  • darkSectorxxx #29718
    hooo.
    Mit takar ez hogy bütyköltél? nem megveszem és rádugom?
  • shaddam
    Győzelem!
  • darkSectorxxx #29716
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De bírtam a srácot.
    Még 2 fickót nézek szívesen...Endreman, jópofa, meg HP.
    Rajtuk kívül még Mocsy. De ő elvándorolt.
  • darkSectorxxx #29715
    Bocs elszunyáltam, de ment a válasz. :)
  • shaddam
    Uncharted 2. Páran számon kértük miért nem indul a neves (brahaha) év játéka szavazáson, mire beböfögte hogy itthon senkinek sincs ps3 amúgy se nyerne. Ez időben voltak ilyen internet explorer exkluzív dolgok az oldalon, sony hír csak ilyen gran turismo 5 pc-re szinten voltak.Tudtuk honnan fúj a szél na :D Rá 1-2 évre számon kértük hogy is van ez, amikor az e3 show úgy kezdődik hogy "támogatónk a ps vita) meg hirtelen vannak sony hírek. Valahogy kaptam is egy bannt ekkor :DDD

Más: Gányolom a 2 terás ps4 hdd-t, eddig egy marhaságba szépen belefutottam, majd írok róla részletesen később
  • n000rbi
    Nem unod még? Mert én már eléggé.
  • Moby
    kűdtem privit.
  • Ragnar360
    Az a beszélgetés mit tartalmazott?:) : (
  • Ulthane
    http://www.pcguru.hu/hirek/csalas-volt-az-elso-the-last-guardian-bemutato-sony-ps4-ps3/32472

http://www.videogamer.com/ps4/the_last_guardian/news/sony_isnt_100_sure_the_last_guardian_will_release_next_year.html

Egy másik megtévesztés:

http://www.pushsquare.com/news/2015/06/e3_2015_the_last_guardians_ps3_trailer_wasnt_quite_real