121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Meglátjuk az 1.7-es patch után hogy muzsikál ps-en. Ha nem lesz jobb, szétszedem a vinyót és csiszolóvászonnal dörzsölöm le róla minden bitjét.
  • Moby
    Ez a matter of family csak a season passel elérhető, vagy hogy van ez?
  • SlickAdam
    "egy screenshoton, a növényzet gáz, nem tenném ki háttérnek, hogy érthetően fogalmazzak, egy GoW3-at igen"

• Zavarodott
    Csak az első trailereket néztem azokban még nem láttam, a DLC-ről még nem olvastam... q;)
  • Totti5
    Őrület. Witcher 3 környezete, időjárás, napszakok, fények, karakterek, belső terek aprólékossága elképesztőek. Nem láttál belőle semmit, egy kockányit sem. Bármi mellé odalehet tenni, akár cső , akár mégcsőbb. Én ilyen női karaktereket ennyire szépen kidolgozva még nem láttam, ennyire átütő érzelmeket sem amiket a karakterek mutatnak az arcukon. A környezet meg egyszerűen parádésan néz ki.
  • darkSectorxxx #32473
    Mondjuk tény hogy a trailerekben is volt.
  • n000rbi
  • n000rbi
    Ja, hogy te most a Matter of Family-ből raktál be képet? Ezzel kellett volna kezdeni :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.15. 10:15:47
  • Zavarodott
    Csak a hatalmas Joker pofát láttam a második képen. Nem jött le nekem onnan, hogy DLC... q;)
  • SlickAdam
    miert? volt jatek amiben meghalt? koszi.:)
  • Zavarodott
    Én úgy tudtam, hogy lezáró rész és elvileg az Arkham City után egy évvel indul a sztori... q;) De nem játszottam vele.
  • Hoz_Hun
    Melyik része nem világos, hogy ez nem spoiler??
    Origin ismerete sem szükséges. Joker amúgy is a Cityben patkol el ami kb 8-10 évvel a Batgirl DLC UTÁN játszódik. Amit a képeken látsz egy előzmény sztori. Az hogy Joker és Harley benne a főellenfél nem titok, sosem volt az, sőt húzónevek. A trailerben is velük reklámozták a DLCt.

Tudok ennél világosabban fogalmazni?
  • n000rbi
    Ehelyett egy spoiler-tag is elég lett volna a képhez. Nekem pl. az Origins is kimaradt.
  • darkSectorxxx #32465
    Hát persze van akinek tetszik, van akinek nem.
    Én is lehet más hangokat szívesebben hallgatnék, meg ha esetleg az ikonokkal nem takarnák ki Kratos fejt, talán még érne is valamit a kép.
  • darkSectorxxx #32464
    Oks.
    Nem én kezdtem.
  • darkSectorxxx #32463
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oks mind Totti figyelmét is felhívtam, a tiedet is, hogy nem érdekel hogy cső vagy sandbox, itt csak sima képek készítése volt a téma, nem érdekel hogy a witcher ahoz képest szép hogy sandbox, mert nem ilyen szempontból hasonlítom.
    Csak mondjuk akarok egy jó képet tegyükfel háttérnek, akkor senkit nem izgat hogy a játék 9 órás vagy 90.

Az más téma, az engem most nem izgat.
    Egyszerűen jól fest a játék képeket, igen vannak gyenge részek, de minden játékban van, még a Batmannél is, mindegyiknl, nem lehet semmi tökéletesen egyöntetűen minőségi, valahol spórolni kell, na jó talán az Order.

Hiába élmény a Witcher és sokan ez alapján ujjongják körbe, egy screenshoton, a növényzet gáz, nem tenném ki háttérnek, hogy érthetően fogalmazzak, egy GoW3-at igen.
    Remélem érti mindenki, nem azt mondtam soha hogy nem értem hogy a nagy tartalmi rész miatt ilyen a Witcher amilyen, érteni, mert még így is állítólag szenved fps-ben, hanem ez nem érdekel ha screenshotokat akarok csinálni belőle.
    Persze van néhány beállítás, amikor szépek a fények , kicsit elnyomják a környezet gyengeségeit, de inkább fényképeztem volna a régi E3-as gameplay minőséget mint ezt ami lett a végén.

Vagy példaképpen egy Uncharted 4-ben inkább fotózok a környezetből mint ilyen sandbox vagy rpg-kből.
    Mert kit érdekel milyen stílusú a játék, ha egyszer szebbek mondjuk a növények, levelek benne, szebben fest egy kép belőle.

Olyan mint az Alan Wake, az is baromi durva a látvány, az atmoszféra, de egy kiragadott kép nem feltétlen tünhet annyira szépnek, hogy akár egy háttérnek betegyem valahová.
  • Hoz_Hun
    A sztori az Origin és az Arkham Asylum között játszódik!!!
    Mikor is lehetne máskor hisz Batgirl aka Barbara Gordon még nincs tolószékben, így még ő nem Orákulum (vagy ez a több évtizedes esemény is spoiler egyeseknek???) Joker persze hogy él még és Harley is az eredeti kosztümét viseli.
    SEMMI spoiler nincs benne, Joker is Harley is benne van az eredeti trailerben!!
    Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.07.15. 09:59:39
  • Moby
    Ez a téma egész jó lett volna, ha nem kúrják el az okádék hangokkal.
  • Moby
    Állj le az agyalágyult baromságokkal. Elég. Vidd ezt szart máshova. Ottvan ragnar, beszéljétek meg privátban.
  • Moby
    Megjelenése óta tolod ezeket az ostobaságokat a witcherrel kapcsolatban. Ami a remasteredekben van bénáskodás, meg a currgen címekben, azokat éppeszű ember egy mondatban nem említi. A TLoUR legnagyobb gondja, hogy szépen összekeverte a currgen szintű grafot a prevgen bénaságaival. A gow3 remastered legalább olyan egységesen prevgen. Bénaságokkal, mindennel. De ez a játék ma már nem szép., de arra jó, hogy a picsaszájú vinnyogók orra alá lehet dörgölni, hogy "csak" ennyivel alig szebbek a currgen játékai. Csőjáték prevgen vs. grandiózus sandboxok currgen.
    Viszont kibaszottul szórakoztató ma is.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.15. 09:47:23
  • darkSectorxxx #32458
    Oks kérem a screenshotokat és már mutatom is, tuti találok, ha másképpen nem akkor a faszi haja vagy a növényzet, vagy egy távoli épület vagy a talaj, a Witcher-ben van dögivel.
  • darkSectorxxx #32457
    Ja hogy a /2/2 részére gondoltál, ja az valóban nem sok, annyiért minden játék megéri. :)

Jó csak kicsit nehéz ilyenkor kitalálni hogy ki hogy értelmezi, mert nem tudni ki mit vezs felesbe.
    Vagyis 2500 körül gondolod hogy esetleg beszereznéd....
    Pár hónap és lesz annyiért is.
  • Zavarodott
    Egy spoiler elfért volna... q;)
  • darkSectorxxx #32455
    Ne kezdjük, egy másodpercet nem kell játszani, hogy egy képen lássak gyenge részeket, te mint mindig arról beszélsz hogy baszottjó az összkép, stb a szél ahogy fúja a növényzetet, én meg arrólbeszélek, hogy ha kifényképezel egy képet mutatok kapásból 4-5 olyan részletet a képen ami gagyi, MINDEN JÁTÉKBAN van ilyen.
  • n000rbi
    Joker él? Köszi!!!!
  • Moby
    Akkor két hónap múlva hogy lesz a fele?:)
  • Tatyla
    Megosztva sem ér 5k-t, mivel én majdnem kezdetektől osztva vagyok
  • Hoz_Hun
    Ezt a két képet ide is beteszem.
    Lehet sokmindent mondani a Batman játékra, de azt el kell ismerni, hogy fantasztikus grafikája van. Ez a tengervíz, ami a képen is látszik, mozgásban még elképesztőbb. A zuhogó eső ahogy a kerekter és a környezetet éri már-már fotorealisztikus.

Ezt meg csak azért mer marha jól sikerült ez a kép. :)

• Moby
    Nem, a witcherben nem voltak bénaságok. Nem beszélj marhaságokat.
  • Totti5
    Semmit mert egy pillanatot sem játszottál a witcherrel.
  • n000rbi
    A GoW 3-at anno a Castlevania: LoS-val kb. egy időszakban játszottam és ez utóbbi annyival nagyobb élményt nyújtott, hogy a gow megmaradt egy butácska, ámde látványos h&s-nek. (leginkább Kratos krakterének a khm...egyszerűsége miatt)
  • darkSectorxxx #32447
    Hát itt azért jól néz ki, most ez olyan hogy a witcher-ből is fotózgattak és ott is látszódnak a bénaságok és az nem prevgen, most erre mit mondjak?
    PL ez hogy ráközelítve lehet fényképezni, nem rossz, mivel attól még hogy itt-ott van kis gyengeség, háttérnek, vagy valamire ha kell egy saját kép akkor jól jön. :D

Igazából ha megnézed a 2 képet amin vicsorít, azokban szinte semmi gagyiságot nem látni.
  • Moby
    Ja, csak nem értem kinek/minek a prevgent fotózni. A tlour-ba sem hiányzott, hogy azt a tonnányi bénáskodást tudjam fotózgatni, ami a prevgen maradéka.
  • Moby
    10k-ért én sem vettem volna meg.
  • darkSectorxxx #32444
    Ja egyedül drága, így megosztva már most a fele. :) Nekem 5350-at megért bőven.
  • darkSectorxxx #32443
    Amúgy egy picit szíven szúrt hogy nem lehet forgatni a kamrát, pedig beleéltem már magam, csak megállítani és közelíteni, mint egy mobiltelefonon mikor nézegeted a fényképeket.

De a semmitől több. :D

Valóban látszik azért hogy nem új játék, ellenben az is látszik hogy előző generációban mit alkottak olyan kis gépen, mikor ráközelítesz, pl a szájmozgásokat is, amiket lentebb említettem, és nem csak Kratos, de az ellenfélnek is. :D
  • Tatyla
    Jó lesz ez két hónap múlva a feléért
  • Moby
    Hát ebbe felesleges volt fotómódot tenni :) Máshol van ennek az élvezeti értéke. A gameplay még mindig üt, szép szép persze, de emgharapta az idő rendesen.
  • darkSectorxxx #32440
    Itt a spoiler elfelejtettem mondani hogy a Kratos és a szörny arcára mentem rá, hogy régen fel sem tűnt ez, persze nem is tudtam ráközelíteni, még az ellenfél foga is látszik. :D
  • SlickAdam
    mar ne haragudj, de ez (kratos-t leszamitva) borzalmasan nez ki. vagy borzalmas fotos vagy. vagy is-is.