status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oks mind Totti figyelmét is felhívtam, a tiedet is, hogy nem érdekel hogy cső vagy sandbox, itt csak sima képek készítése volt a téma, nem érdekel hogy a witcher ahoz képest szép hogy sandbox, mert nem ilyen szempontból hasonlítom.
Csak mondjuk akarok egy jó képet tegyükfel háttérnek, akkor senkit nem izgat hogy a játék 9 órás vagy 90.
Az más téma, az engem most nem izgat.
Egyszerűen jól fest a játék képeket, igen vannak gyenge részek, de minden játékban van, még a Batmannél is, mindegyiknl, nem lehet semmi tökéletesen egyöntetűen minőségi, valahol spórolni kell, na jó talán az Order.
Hiába élmény a Witcher és sokan ez alapján ujjongják körbe, egy screenshoton, a növényzet gáz, nem tenném ki háttérnek, hogy érthetően fogalmazzak, egy GoW3-at igen.
Remélem érti mindenki, nem azt mondtam soha hogy nem értem hogy a nagy tartalmi rész miatt ilyen a Witcher amilyen, érteni, mert még így is állítólag szenved fps-ben, hanem ez nem érdekel ha screenshotokat akarok csinálni belőle.
Persze van néhány beállítás, amikor szépek a fények , kicsit elnyomják a környezet gyengeségeit, de inkább fényképeztem volna a régi E3-as gameplay minőséget mint ezt ami lett a végén.
Vagy példaképpen egy Uncharted 4-ben inkább fotózok a környezetből mint ilyen sandbox vagy rpg-kből.
Mert kit érdekel milyen stílusú a játék, ha egyszer szebbek mondjuk a növények, levelek benne, szebben fest egy kép belőle.
Olyan mint az Alan Wake, az is baromi durva a látvány, az atmoszféra, de egy kiragadott kép nem feltétlen tünhet annyira szépnek, hogy akár egy háttérnek betegyem valahová.