121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A játék szerves része a kifizetett játék árban ez is benne van tehát ha szar akkor szar.
Ragnar360
Szerintem azzal a szösszenettel nagy vonalakban a Te posztodra is megadtam a válaszok többségét így felesleges lett volna tovább szaporítani a szót vagy egy újabb hszt írni. -
SlickAdam #33000 -
állítólag volt text chat de úgy gondoltak nem kell lol. Oké, hogy van voice de azt annyian nem is használják és a zóna chatet nem helyettesíti. -
TomStorm #32998 Ha jól emlékszem Ps3 Dc Universe meg Defiance-ba volt.
Itt akkor marad a reménykedés ami elvileg helyénvaló mivel ugye lemaradt a feliratozás is ami PC-n van.Gondolom időszűkében voltak.
Még ma tesztelem ez ügyben Supportot kiváncsi vagyok mit válaszolnak -
chatről mit mondtak? Nem is lesz text chat konzolon? Volt valami buta magyarázatuk, de nem tudom már mi. Nagyon elkélne pedig. -
TomStorm #32996 Nagyon durva és mondhatni hihetetlen.
Itt a remek példa,hogy elkezdjenek mások is konzolos MMO-val foglalkozni.
Nem tudom,hogy csinálják,milyen szervereik vannak de hogy ennyire jól kezelje a nap 24 órájában ez fantasztikus.
Mi ugye tudjuk,ismertük PC-n azokat a szenvedéseket amiket az utóbbi 10 évben bemutattak azokat a borzalmas lagokat játékokban szar Netkódot.
Itt meg ez jött konzolra és lekörözi a PC-t stabilításban lol -
jáj :(
(tuti nekem is voltak ilyen élményeim, hogy nem vettem észre a fosfrémet, de jobb ezzel nem szembesülni :D ) -
SlickAdam #32994
-
tele volt. Azóta jött patch. Városban csinálta régebben, már ott se
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.21. 15:08:28 -
SlickAdam #32992 kesöbb szvsz. en is csak nyomogatom, mert mar el van kezdve. de nem cuppanok ugy ra, mint tennem normal esetben
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.21. 15:08:46 -
SlickAdam #32991 df video szerint tele van judderral. frame pacing kaki. vak-e vagy? -
Legközelebb fel fogom venni pvpbe mekkora tömeget kezel a PS4es ESO röccenés nélkül :o -
szerintem kezd el mielőtt teljesen tönkreteszik :D -
Én azt nem tudom, hogy kezdjek most hozzá, vagy várjak még egy fél évet :) Játszani épp van mivel, ott a Batman, WiiU-s cuccok tömkelege... -
Na, akkor ezt húzzuk "ingyé", mert ugye crossbuy, ps3-ra meg megvan. -
És végre felkerült a magyar sztórba is...(mármint a játék). -
SlickAdam #32985 hat ja, az angol hangja engem is idegesit. komolyan meg a nemet is jobb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2:44-tol
de összessegeben az angol jobb, szal az + magyar felirat. de lehet kiprobalom lengyel szinkronnal is.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.21. 14:25:31 -
Ha már lokalizáció, a napokban botlottam ebbe:
Hát úristen mennyivel jobb lenne, ha a polák faszi hangján beszélne angolul! Sokkal jobb, mint ez a Snake / Adam Jensen utánzat angol szinkron. -
új journey tema felkerült storeba, de ami érdekes az ez a kép
Új naptár ikon. Valószínű (soon) jön FW frissítés és abban lesz benne. Egyelőre a funkciója rejtély
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.21. 14:17:52 -
SlickAdam #32982 20 frames per second in W3 and everybody loses their mind...
meainwhile in 2008 adam ezt tokeletesen elvezte (es egyuttal szidta a heavenly sword kepfrissiteset)
SHAME!
(türelmetleneknek: 4 perc 08 mp-tol)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.21. 13:46:34 -
bf single... -
Ragnar360 #32980 Én is írtam neked, lentebb:) Amúgy ez hihetetlen optimizmus:)
Helyén való, nem helyén való mindenki döntse el, az tény egyébként hogy nem megszokott és nem is baj hogy nem az talán.
Nem lehet minden műfajt szeretni, annyiféle "dolog" nincs úgy senkiben.:)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.21. 13:17:40 -
Igen, 30 fps-nél fasza egy jó mblur, de ebben a 20-30 között csapkorászó szarhalomban csak többet ront, mint használ, mer azzal ilyen látszólagos 20-60ig látványt csinálsz belőle. -
SlickAdam #32978 pedig a motion blur valamelyest leplezi az otvaras beakadasokat, nem?
alternativ mozgas nekem is adja. kevesbe elethu, de sokkal kenyelmesebb.
most voltam a nagy mocsaras resz kornyeken, hat... a 20 frem elegge lerobbantotta az agyam, mert nem csak 1-2 percig kell(ett) ott lennem...
ismet megemitenem a magyar feliratot. sokkal jobb igy jatszani. nemettel se volt kulonosebb gondom, 100%-ban vagtam mindig mi van (kontextusbol), de tenylegesen csak 70%-at ha ertettem az egesznek, mert elegge szokatlan szavakat hasznalnak benne. magyar raadasul jobban is van forditva. sokkal nyersebb, tobb benne a karomkodas, ami passzol a vilaghoz. fritzül sokkal visszafogottabb.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.21. 13:03:38 -
MBvel mi a baj? Én azt nem szeretem, ha nincs egy játékban, főleg 30fpsnél. -
Vettem a fáradságot, és kipróbáltam a glitcher egyhetet.
Üssetek de ez jobb lett. Mármint a frém a szar persze, de ez az alternatív mód, illetve nagyobbrészt a mblur kikapcsolhatóság miatt már kevésbé hánytató az egész. Jó persze nem lesz ez sosem, de még az is lehet, hogy így talán beleállok. -
a konzol 20 éve az integráltságról szól... jó tudom, nem vetted észre! -
melyik sirvaröhögőnek volt hasonló cucca, hasonló áron?
nézd meg az uncsarted4et és döntsd el mennyire szar a hardver....
(oké, hogy fingod nincs a technorol ami a gépben van, de a logika se megy?) -
ROFL, a név kötelez :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A csalódások oka akinél ez megtörténik rendre a szkeptikus hozzáállás vagy a túlzott elvárás...Na nálam ebből egyik sincs...Pontosan helyén tudok kezelni 1 zs kategóriás játékot is mint esetleg 1 kicsit felemásan sikeredet AAA címet.
Mondok 1 példát és itt tényleg nem a fika meg a megosztás...
A legutóbbi "csalódás" a BF4 volt nem ecsetelem mindenki tudja aki akarja tudni miért.Ha 1 kicsit is úgy tekintettem volna rá,hogy ezt elbaszták az első 5 perc után otthagyom,de nem mert inkább végig toltam,ha másért nem is csak azért,hogy lássam mi mindent tudtak elbénázni benne.Őszintén mondom ennyit nem röhögtem játékon mint azon!A hasonló momentumok miatt!!
De mint mondtam mindenben meg lehet a jót találni!
Ebben azt hogy ehhez hasonló videókat készíthettem.
És tudnék még sorolni jó pár olyan címet amit csak kicsit kell másként megközelíteni és élvezhető lehet.
Mint ahogy 1 fos film is lehet lehetőség 1 kellemes estére 1 jó nő társaságában és itt a film 20 rendű dolog.Vagy 1 szar könyv azonnali kézbevétele is lehet ürügy 1 kínos családi beszélgetés megúszására a hitvesi ágyban hetekig.Ennyi...
-
Érdekes lehetsz, hogy soha nem csalódsz egy játékban sem. Én egy rakás játékban csalódtam, meg egy rakás filmben és könyvben is. Ez van, a puding próbája az evés és néha bizony elég szar lett az a puding. -
SlickAdam #32970 aztaku... egy jo dolgot hozott nekem az 1.07 W3 pöcs: van magyar feliratom.:D eddig nem volt (nemet kiadas ugye).
remelem nem szedik ki kesöbb...! -
TomStorm #32969 Witcher update UP -
TomStorm #32968 Biztos jobb volt a csapat.
Mondjuk azóta mentem oda megint és lement simán.De Templarom is közben off tank/heal/DPS lett.Egy Resto meg az Ultimate heal elég is,több egyelőre nem kell rájöttem,ráadásul ultimatet morph-oltam.
Megyek is Pvp-re kipróbálom:)
Ja nekem mount van kezdetektől mert Imp.vagyok
Mi a következő Insta? -
Na megfogalmazom konkrétabban mi tetszik benne: tök üdítő példa, hogy nem kell feltétlen ilyen david cage-féle nagyívű eposzok, ha valami emócionális magot akarsz elültetni a játékosban. Meghogy ilyen egyáltalán piacra kerül. Persze, van helye a B:TS-eknek, meg természetesen szükség van rájuk, de hogyha nem tökéletesen idióták csinálják, akkor tud ez működni kicsiben is.
/de ahogy most nézem, a piac meg jól lehúzta, keresvén a gémpléjt benne. Szal ezt továbbra is csak én tudom megengedni a nem-QD-knak :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.20. 22:03:44 -
Nya, ez a murdered soul suspect erősen alulértékelt játékocska. Nagyon édibédi(itt-ott betonkemény horror) rendezés mellett nagyon fincsi kis gyüjtögetős, backloggolós kis cucc. Teknóban libaszar, meg agyzsibbadás, hogy a cutscene-ek az engine-el prerendereltek(lol, fasztuggyamér), de funkcionálisan a helyén van, és kiszolgálja a játékot. Meglepő kis fasza tizenórás szórakozásom van benne (még nincs vége). Ha nem nyújtják feleslegesen el, még a végén dobok rá egy egész okés verdiktet :) -
Ragnar360 #32965 Hmm, ja igen akkor annyi volt az ára, am igazad lehet és korrektül leírtad. Bár próbálom elképzelni - azt a sok gémet, érdekes téma ez egyébként, szinte már filozófia:) próbálok eljátszani a gondolattal vagy elképzelni milyen érzés- élmény lehet hogy tényleg mindennel elvagy, meg azért egy személyiség is kell hozzá és valszeg ez a kulcs az egészben és emiatt is érdekes. Na meg hogy ennyire szereted a videójátékokat:) De ez tényleg nagyon durva:) Milyen gyakran fordul elő olyan, hogy kihagysz valamit, mert úgy nincs kedved hozzá mondjuk? (vagy mi az a műfaj - esetleg mmo-k?)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.20. 21:18:19 -
lol -
whisperer az a pókos dungeon? Ma toltam le randomokkal, de max 20 perc volt az egész. Voltam ma többet pvpbe is, de mount nélkül ez egyelőre felejtős, 1500 arany kell még lóhoz. Ami tetszett, hogy volt vagy 100 ember és meg se reccent a gém. Szerintem eddig tartotta az atom 30at mindenhol. -
lol a szomorú az, hogy ezt még el is hinném róluk :D