status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    A csalódások oka akinél ez megtörténik rendre a szkeptikus hozzáállás vagy a túlzott elvárás...Na nálam ebből egyik sincs...Pontosan helyén tudok kezelni 1 zs kategóriás játékot is mint esetleg 1 kicsit felemásan sikeredet AAA címet.
    Mondok 1 példát és itt tényleg nem a fika meg a megosztás...
    A legutóbbi "csalódás" a BF4 volt nem ecsetelem mindenki tudja aki akarja tudni miért.Ha 1 kicsit is úgy tekintettem volna rá,hogy ezt elbaszták az első 5 perc után otthagyom,de nem mert inkább végig toltam,ha másért nem is csak azért,hogy lássam mi mindent tudtak elbénázni benne.Őszintén mondom ennyit nem röhögtem játékon mint azon!A hasonló momentumok miatt!!

De mint mondtam mindenben meg lehet a jót találni!Ebben azt hogy ehhez hasonló videókat készíthettem.
    És tudnék még sorolni jó pár olyan címet amit csak kicsit kell másként megközelíteni és élvezhető lehet.
    Mint ahogy 1 fos film is lehet lehetőség 1 kellemes estére 1 jó nő társaságában és itt a film 20 rendű dolog.Vagy 1 szar könyv azonnali kézbevétele is lehet ürügy 1 kínos családi beszélgetés megúszására a hitvesi ágyban hetekig.Ennyi...