121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
partizan182 #33161 Te ugye nemcsak hogy szuperokos vagy, még jó zsíros is. Kevesen vagytok ezzel a szuperkombóval, csak ezt írtam.
Legközelebb ne felejtsd el a gémerszkórodat is beírni kérlek, erre azért illik odafigyelni, eddig nem volt ezzel gondod. -
Ja igazad lehet,de tudod olyan jó csórónak lenni így legalább jutott 2 év alatt 110 játékra.Tehát kicsit se irigykedek a gazdag ps4 tulajokra!Ja és a játékok 99% letöltött nem a gazdagoknak szánt használt lemezen megveszem majd fél óra alatt kijátszom,hogy ne bukjak sokat az eladáson!
-
Persze meg mit nem.
-
Zavarodott #33158 Egy gamer fórumon nem hiszem, hogy a BBC meg a Times jelenti a mainstream sajtót... q;) -
partizan182 #33157 350 dodó már egy ideje és még játék is jár hozzá.
A számok pedig igen, azt mutatják hogy a szuperokosak kevesen vannak (hiszen 2x annyian veszik a szar PS-t, nyilván ők a hüjék). A másik alternatíva hogy a szuperokosak nincsenek kevesen, de csórók, így nem tudják megvenni a Box-ot (Ps-t se tudnának nyilván, de az nem is kellene nekik, hisz szuperokosak). Ezért gondolom hogy kevesen is vannak meg kicsit talán csórók is.
@Amiga: a mainstream sajtó nem a magyar Gémszar meg valami zugbolt, hanem a BBC meg a Times. Legalábbis én úgy értettem. -
Ja értem tehát akik a drágább konzolt veszik azok a csórók és még kevesebben is vannak! 
-
Én úgy tudom, kapott azért publicitást a W3 új patch-ének fps dropja.
GameStar
Szarabbul fut...
És állítólag az options-ban kikapcsolható az új feature, ami okozza. Még nem néztem, hogy ez igaz-e.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.24. 15:45:55 -
partizan182 #33154 Kevesen vannak vagy csórók. Vagy mindkettő.
XO eladások addig tuti nem ott vannak ahol az MS szeretné amíg nem jelentik őket külön (emlékszik még valaki a csodás "Playstation Family" sales számokra amikor a PS3 szenvedett?) -
TomStorm #33153 Sokkal többen vesznek már konzolt mint régen.Sőt ilyen PC árak mellett most éli aranykorát a Konzol.
TV árak is lementek,mindenhol megtalálható már a nagyképernyős TV ami minél több embert csábít gémingre mint egy kis monitor.Megveszik hozzá a konzolt és jól is teszik -
Most is azok veszik tehát hol itt a probléma? -
Egy senki vagyok, aki azokra a számokra támaszkodik amit a szakmában dolgozók közölnek. Van ezzel valami gondod? -
ppista #33150 A 360 az utána indult be igazán, mert a PS3, mint konkurencia, a béka segge alatt mozgott, és minden normálisabb játékos Ms konzolt vett. -
ppista #33149 Oké, nem tudtam, hogy te vagy a könyvelőjük. -
Semmit nem hiszek el senkinek. A tapasztalat, tény, számok. -
Ránéztem hirtelen, ha jobban nem is, de kb ott van időarányosan, ahol a 360-volt (360: 2007 jún30: 12M, ONE most: 12,8M). Meglepő, én is azt hittem a 360 sokkal jobban fogyott.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.24. 12:10:30 -
ppista #33146 Én meg egy sellő vagyok angyalszárnyakkal. Ha ezt elhiszed, akkor a Bone profitálás is igaz. -
"The Witcher 3 sells 4 million copies in two weeks"
Simán meglesz a 10 millió eladás. Ez már egyátalán nem HC, amúgy a játék sem az. Berakod könnyű fokozatra végigmész a storyn, egy teljesen fullos szinematik játékot kapsz, amiben egy kicsit kell lovagolni és használni a gyorsutazást is. Kb mindent ami sandbox benne lehet ignorálni, a harc meg lényegében reflex alapú H&S mint sem taktikai RPG szerű.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.24. 11:12:54 -
SlickAdam #33144 ja amugy, ezert is tettem be a minap a MGS4-es videot.
mondjuk SoTC-nel ereztem nagyon, hogy fos, de elveztem minden masodpercet, az teny.
emlekszem akkoriban meg toltogettem cigany mod a jatekokat es csak a legjobbakat vettem meg eredetiben. suli utan felpattantunk haverral hozzank, kiirtam az SoTC lemezt es elkezdtem jatszani. koma az elökeszuletek kozben bealudt a kanapen, mert nagyon faradt volt szegeny. elsö boss kozben mar orditottam, hogy "kelj fel bazdmeg, ezt latnod kell!" :D masodik boss utan hivtuk at a 3. havert. aztan 3 napig non-stop kolosszus volt, VELETLENUL le is betegedtunk arra az idoszakra.:D hihi. -
Tény, hogy van aki szart se lát belőle, van aki érzékeli, de az tuti hogy azóta vagyunk rá ilyen érzékenyek, mióta az arcunkba kapjuk, hogy nécsak ott lezuhant 20-ra, meg framepacing gond is van ám. SotC-t is ps2-őn játszottam végig, szerintem 20-al se ment, de élveztem :D -
SlickAdam #33142 hat figy. egyik legjobb jatek evör (Ocarina Of Time N64) igy futott anno:
- USA: fix 20 fps
- EU: fix 17 fps
senkisemnempanaszkodott :D -
partizan182 #33141 Nem butítás az, szinematic 20fps volt a target mindig is :) A következő peccsben jönnek az alsó/felső csíkok.
W3 még mindig túl hc ahhoz hogy komoly visszhangot kapjon, pláne hogy a nagytöbbségnek a 27 fps vs 20 fps semmit se mond (nem tudják elképzelni a külöbséget, nyilván ha eléjük rakod látja, de önmagában nincs infótartalma). Aki meg HC az úgyis elolvasta már a DF elemzést és tudja mi a pálya.
A CD meg persze hogy csak a pézt számolja, PS4-en day0 a 20fps, mégis garantálom hogy az fogyott jobban, és Moby-n kívül senkiről sem tudok aki emiatt offolta volna. Jóaza 20 a boxosoknak is, ezt mutatják a számok. -
"Indultuuunk? te nem indultál sehonnan. Én sem. Senki sem. Olyan dolgokon megy az arconpörgés, amik vagy nem lettek soha, ráadásul azok egy része pozitív lett volna. Én tudom, hogy minden gémer valami nyomorék szabadságharcosnak hiszi magát, aki személy szerint intézte el, hogy mi s hogy legyen. Lófaszt. Minden a MS döntése volt. Amit megcsináltak, amit nem, és amit máshogy csináltak nem. A máshogyban nagyobb szerepe volt a sonynak, mint a visszajelzéseknek. Sajnos."
Hogy a fél világ anyázott az MS e3-a után és a sony ezt meglovagolta, majd erre az ms visszatáncolt - ez szvsz minimum közös érdem.
Sony nélkül vagy a (netes) hőbörgés nélkül most szívás lenne.
(mi lett volna a pozitív rész? a kötelező kinekt?)
"Nekik? Nekik köszönhetem, hogy a psn fizetősben egy határ szar? Vagy hogy nem-kötelezőben többet adott a sony? Vagy azt gondolod, NEKEM az a legnagyobb bajom, hogy fizetős???? MEH..."
A fos psn-t a sonynak köszönheted. Hogy a fosért fizetsz, azt meg annak, hogy az ms bebizonyította 10 év alatt: ez egy működő koncepcio, a konzolgémert ki lehet zsigerelni, mert nem tehet mást, csak fizet, ha multizni akar. Azért valld be, van annak egy diszkrát bája, hogy ezért a hulladékért (psn) még fizetni IS kell...
"? Szerintem ezt senki nem tudja. Ebben vastagon mindenki benne van, ha nem így lenne, valaki már óbégatna, de lapít mindenki mint szar a bozótban. Fogalmam sincs, hogy mér pont rájuk szeretnéd kenni."
Szerintem meg volt egy prevgen, ahol bebizonyosodott, h ez a modell is működik.
Aztán jött az MS a netgennel, a sony nagyon sokáig kussolt.... semmit nem lehetett tudni. Szerintem csak ők is meglépték, ha már az MS is, látták h az ő szekerük a drmbénázás miatt igyis elfut majd.
"A TR nem exkluzív. Timed exkluzív. Az MS nem vonta meg a tartalmat a világ nagyobbik részétől, csak előnyhöz juttatta a vásárlóit. Ugyanezt teszi pl az EA Accessel is. Az nem fáj? Nem kéne hasonló lépéseket a sonynak is tenni? Ha már tizennyócezret fizetsz a kibaszott játékokért, nem járna valami kicsi többlet? Többlettartalom, vagy kicsi előny, vagy kicsi több...bármi? Tudom jár. Több pixel. Hát basszák meg a pixeleiket :D"
Én ugy látom, hogy a többieket juttatta hátrányhoz, nem a sajátjait előnyhöz. De ez persze relativ.
EA access jó ötlet, ügyes megoldás, új koncepcio. Nem hasonlitanám egy bejáratott frencsájz lenyulásához....
Egybként meg igen, a sony megérdemelne egy bazinagy maflást, mert tragédia amit az előnnyel tesz. Csak a kétpólus miatt ez ohatatlanul azt jelentené, hogy a másiknak áll a zászló, ami dettó szar.
-
SlickAdam #33139 hallgatok különfele podcast-eket. a minap is tema volt a "GOTY so far" es basszus meg kulon kiemeltek a W3-at, hogy micsoda jol polirozott, szinte problema mentes a jatek (PS4-en toltak). hat...
dogoljon meg mind! a keszitok meg a vak / idiota "zsurnalisztak" is. -
SlickAdam #33138 jatszHATO, de mocsok. nem mondanak semmit termeszetesen. -
A sajtó csak azon lovagol ami nagy olvasottságot és vihart kavar, hisz az a reklám és a pénz.
Lásd most a 7-10 fps Witcher 3 1.07 peccs butításnál olyan hót kuss van mintha nem is történt volna semmi. Senkit nem érdekel, nincs szóvá téve. CD pedig mint aki jól végezte dolgát verik a brét a Ferrarikra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.24. 09:37:38 -
partizan182 #33136 "Nade a gépet ~most nem veszik, a változtatások meg a megjelenés előtt történtek. Gondolod van valami fain kis varázsgömbjük? :)"
Asszem preorder számoknak hívják azt a varázsgömböt :)
Viccet félretéve nem túl jó példa, Always Online-t spec a népharag vitte el (mint írtad nem tudhatta senki hogy a tényleges eladásokra milyen hatással lenne).
AC Unity is hasonló cipő volt, sokan csipogtak, erre hogy hogynem sűrű bocsánatkérések közepette ingyenes lett az első DLC (meg kijött egy halom peccs). A rinyálásnak úgy tűnik van impactja, bár ha megnézem mindenhol közös, hogy a mainstream sajtó is felkapta ezeket a sztorikat. -
Lesz peccst javító peccsr, olvastál/láttál valamit? vagy így már tökéletes lett a játék? -
SlickAdam #33134 -
Kezdetek óta jobban fogy a mai napig az Xbox One mint a Xbox 360. És a kezdetek óta profitál. -
Lesz, majd valamikor. Év vége, jövő év eleje. Tippre év vége. Director's Cut jelenik majd meg MINDENRE. PC, X, PS. -
Nade a gépet ~most nem veszik, a változtatások meg a megjelenés előtt történtek. Gondolod van valami fain kis varázsgömbjük? :) (leszámítva a kinektet, azt tényleg az árverseny vitte el).
Ráadásul a posztról, ami a hivatkozási alap a többesszámra, jó ha tudod: arty épp tőlem vett one-t
Szal ő teljes munkaidőben 3/3-as, csak vasránap kimegy kicsit a térre együtt óbégatni a tömeggel :)
-
Ezt Én se írhattam volna szebben,de azért lett volna még mit...
Olyan jó ide bejárni és röhögni ezen a sok értelmetlen savanyú a szőlő szösszeneten...
A X1 topikba a legnagyobb gond,hogy karcolódik a lakozott felület.Olyan jó lenne kitárgyalni néha ,hogy lehalt a live,szar ez vagy az a játék megjelenéskor,vagy csak szimplán meg se jelenik stb,stb,stb.De nem rohadnának meg csak szimplán játszhatunk...
-
ppista #33129 Én, mint agyhalott barom, azt mondom, hogy igenis csak nekünk, mint nyomorék szabadságharcosok, van ráhatásunk a multikra. Hihetetlen, de mivel mi, agyhalott barom nyomorék szabadságharcosok, nem vettük az Ms termékét, ezért kénytelenek voltak változtatni, és láss csodát, máris jobban fogytak a cuccaik. Visszavettek a hihetetlen nagy arcukból, és próbálják előadni a jófiút, aki csak a játékosok kegyeit keresi. Jé, mintha ezt már láttam volna a Sony-nál is amikor a csúcson voltak, és azt hitték ők szarták a spanyolviaszt. -
TomStorm #33128 Wasteland 2 mi van vele?Lesz valamikor még?
Továbbá Mad Max körül teljes a csend.Volt tegnap egy Avalanche interjú ahol ismét az hangzott el amit már tudunk -
Ragnar360 #33127 Azért olyan is lehetne, sőt azok többen vannak, akik adultként rájönnek arra, hogy 90%-át már kinőtték a címeknek és sokkal kevesebb cím jön be nekik:) És valamiért jogosan, főleg ha ránézek erre a genre.
TR téma: egyet kell értenem azokkal akik a régi TR irányvonalat kérik vissza. simán lehetett volna azt folytatni, vagy inkább azt abban a formában újrakezdeni (értsd visszamenni kicist az időben ott is és úgy kezdeni a részeket megint - persze teljesen új sztori stb. csak Lara fejlődése és a játék mechanika, gondolkodás maradt volna, számos lehetőség lett volna. Ezeknek kb köze sincs a régi TR-hez, a régészethez még még úgyse, habár az előzőben is volt valami, de csak azért hogy legyen... na meg nem is hiába nem Tomb Raider már annyira.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.24. 00:28:06 -
Ragnar360 #33126 És most?:) -
Na ez rohadtul igaz :D -
SlickAdam #33124 -
Kapar? Én semmiféle kaparást nem látok. Nem látok extra akciókat, nem látok stratégiaváltozást, az MS takkra ugyanazt nyomja attól a pillanattól kezdve, amikor még rohadtul nem lehetett tudni hogy alakulnak majd az eladások. És sajnos a Sony is. Azaz a nulladik másodperctől ebben a genben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 22:12:29 -
Na rakjuk helyre ezeket a dolgokat, mer itt ez már régóta pörög.
>tudom, te mar nem emlekszel az e3ra, ahonnan indultunk...
Indultuuunk? te nem indultál sehonnan. Én sem. Senki sem. Olyan dolgokon megy az arconpörgés, amik vagy nem lettek soha, ráadásul azok egy része pozitív lett volna. Én tudom, hogy minden gémer valami nyomorék szabadságharcosnak hiszi magát, aki személy szerint intézte el, hogy mi s hogy legyen. Lófaszt. Minden a MS döntése volt. Amit megcsináltak, amit nem, és amit máshogy csináltak nem. A máshogyban nagyobb szerepe volt a sonynak, mint a visszajelzéseknek. Sajnos.
>meg arra h nekik koszonheted a fizetosmultit
Nekik? Nekik köszönhetem, hogy a psn fizetősben egy határ szar? Vagy hogy nem-kötelezőben többet adott a sony? Vagy azt gondolod, NEKEM az a legnagyobb bajom, hogy fizetős???? MEH...
>es a kormanyhelyzetet
? Szerintem ezt senki nem tudja. Ebben vastagon mindenki benne van, ha nem így lenne, valaki már óbégatna, de lapít mindenki mint szar a bozótban. Fogalmam sincs, hogy mér pont rájuk szeretnéd kenni.
>vagy akar a TR exkluzivitasa
A TR nem exkluzív. Timed exkluzív. Az MS nem vonta meg a tartalmat a világ nagyobbik részétől, csak előnyhöz juttatta a vásárlóit. Ugyanezt teszi pl az EA Accessel is. Az nem fáj? Nem kéne hasonló lépéseket a sonynak is tenni? Ha már tizennyócezret fizetsz a kibaszott játékokért, nem járna valami kicsi többlet? Többlettartalom, vagy kicsi előny, vagy kicsi több...bármi? Tudom jár. Több pixel. Hát basszák meg a pixeleiket :D