status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    "Indultuuunk? te nem indultál sehonnan. Én sem. Senki sem. Olyan dolgokon megy az arconpörgés, amik vagy nem lettek soha, ráadásul azok egy része pozitív lett volna. Én tudom, hogy minden gémer valami nyomorék szabadságharcosnak hiszi magát, aki személy szerint intézte el, hogy mi s hogy legyen. Lófaszt. Minden a MS döntése volt. Amit megcsináltak, amit nem, és amit máshogy csináltak nem. A máshogyban nagyobb szerepe volt a sonynak, mint a visszajelzéseknek. Sajnos."

Hogy a fél világ anyázott az MS e3-a után és a sony ezt meglovagolta, majd erre az ms visszatáncolt - ez szvsz minimum közös érdem.
    Sony nélkül vagy a (netes) hőbörgés nélkül most szívás lenne.
    (mi lett volna a pozitív rész? a kötelező kinekt?)

"Nekik? Nekik köszönhetem, hogy a psn fizetősben egy határ szar? Vagy hogy nem-kötelezőben többet adott a sony? Vagy azt gondolod, NEKEM az a legnagyobb bajom, hogy fizetős???? MEH..."

A fos psn-t a sonynak köszönheted. Hogy a fosért fizetsz, azt meg annak, hogy az ms bebizonyította 10 év alatt: ez egy működő koncepcio, a konzolgémert ki lehet zsigerelni, mert nem tehet mást, csak fizet, ha multizni akar. Azért valld be, van annak egy diszkrát bája, hogy ezért a hulladékért (psn) még fizetni IS kell...

"? Szerintem ezt senki nem tudja. Ebben vastagon mindenki benne van, ha nem így lenne, valaki már óbégatna, de lapít mindenki mint szar a bozótban. Fogalmam sincs, hogy mér pont rájuk szeretnéd kenni."

Szerintem meg volt egy prevgen, ahol bebizonyosodott, h ez a modell is működik.
    Aztán jött az MS a netgennel, a sony nagyon sokáig kussolt.... semmit nem lehetett tudni. Szerintem csak ők is meglépték, ha már az MS is, látták h az ő szekerük a drmbénázás miatt igyis elfut majd.

"A TR nem exkluzív. Timed exkluzív. Az MS nem vonta meg a tartalmat a világ nagyobbik részétől, csak előnyhöz juttatta a vásárlóit. Ugyanezt teszi pl az EA Accessel is. Az nem fáj? Nem kéne hasonló lépéseket a sonynak is tenni? Ha már tizennyócezret fizetsz a kibaszott játékokért, nem járna valami kicsi többlet? Többlettartalom, vagy kicsi előny, vagy kicsi több...bármi? Tudom jár. Több pixel. Hát basszák meg a pixeleiket :D"

Én ugy látom, hogy a többieket juttatta hátrányhoz, nem a sajátjait előnyhöz. De ez persze relativ.
    EA access jó ötlet, ügyes megoldás, új koncepcio. Nem hasonlitanám egy bejáratott frencsájz lenyulásához....

Egybként meg igen, a sony megérdemelne egy bazinagy maflást, mert tragédia amit az előnnyel tesz. Csak a kétpólus miatt ez ohatatlanul azt jelentené, hogy a másiknak áll a zászló, ami dettó szar.