121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Videó?

Más:
  • Totti5
    God of War theme megy most a vizes VB szinkronúszás egyik kürje alatt!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.30. 18:28:45
  • Totti5
    Leszállított a 3 millió, de teljesen mindegy. Jobban csinálják mint a Nintendo. Nem értem miért, vagy hogyan, de ez is teljesen mindegy.
  • TomStorm
    Látom lesz akkor új Mafia és 70-es évek.
    Ez nagyon jó hír,jöhet a CE belőle ha lesz!
  • TomStorm
    Jó ez a Witcher Hard fokozaton 15 FPS-al:D
    Mi lehet azzal aki platinára megy legnagyobb szinten?

Mellesleg olyan grafikai bugok vannak amik a játszhatóságot befolyásolják..
  • Ragnar360
    Na az szép tök zsír lehetett, akkor búvárkodtál:d majd dobjál már képeket fel:d spoilerbe:D

Ja lehet szavazni, azokra amiket ők beraknak és abból választhatsz, csak ha mind ratyi lesz akkor tökmind1 :D
  • Ulthane
    Az egy dolog, hogy lehet szavazni, de a szavazás eredmény kötelező érvényű?
  • Ulthane
    Inkább egy fosás kapjon el, mint a terroristák...
  • TDC Geronimo
    PS4's new Vote To Play system lets you vote for your next PS Plus game

• Harlekin
    Semmi gond mert hazai szilva pálesz mindent öl...pedig mindent eszek gondolkodás nélkül...nincs olyan amit nen kóstolok meg...:-D
    Nekem nagyon bejön a kaja és itt nagyon ügyelnek a tisztaságra.Viszont nem minden szállodára igaz ez sajna.
  • Kongy
    Az idő jó, de vajon a kaja is? :D Én 3 éve voltam, és elkapott egy hasmenés, ami az egész nyaraláson végigkísért :D
  • Harlekin
    Sokkal jobban szeretem,már mint az androidomat.Tegnap járt 12 méter mélyen a vörös tengerben egy 300 forintos vízhatlan flexibilis tokban simán bírta és még videóztam is vele...:D
  • shaddam
    Múlthéten volt itthon is ennyi :D
  • Ragnar360
    Ahh win phone, utálatos a kezelése:d szép idő van arra:d minden játszik úgylátom.:)
  • Harlekin
    Off!
    Moby megjött a kontroller ha felénk járnál kipróbálhatnád mert kellene írnom,hogy minden rendben van e vele!

Amúgy meg...
    Szerinted mennyire vágyok haza?:-D

• Ulthane
    Fordítsuk meg: szűk két év alatt elment 25 millió, mondjuk azt, hogy 5 éves lesz ez a generáció, akkor is megáll a dolog 60+-ban, ha folytatódik ez a lendület. De szerintem nem fog.

Ez meg sem közelíti a 80+ PS3-at, a PS2-t pláne nem. A Wii-ről meg ne is beszéljünk. Korai az öröm, na.
  • Ulthane
    Szörnyű játék volt, na. Egy kihasználatlan, élettelen város, tök egyforma küldetésekkel, nulla jó sztorival, s marhára lebutított grafikával (ahhoz képest, amik az első trailerekben voltak).

A Mafia 2 volt szerintem a leghatalmasabb ziccer a videojáték-történelemben, sikerült is kihagyniuk!
  • TDC Geronimo
    Sony has released its financials for the first quarter of the financial year, revealing the PlayStation 4 continues to exceed all expectations.

3 million consoles were sold in the three month period ending June 30, up from 2.7 million sold in the same window last year. This means lifetime sales for the console now stand at 25.3 million - and it hasn't even been out for two years yet. In contrast, it took the PS2 a comparatively sluggish two years and eight months to hit 20 million units sold.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.30. 13:00:53
  • SlickAdam
    thx
  • nayrobi
    Minden hónap első keddjén.
  • SlickAdam
    hogy is van mostanaban, mikor teszik fel az aktualis ps+ cuccokat? 8.-an lejar az elöfizum, meg behuznam az ujakat gyorsan. aztan majd 1 honap mulva ujra vennek.
  • Tikal #33340
    Az első bekezdés nekem se hiányzott.
    De volt egy Scarface nevű játék, na abban voltak jó ötletek... :)
  • arty
    nekem valahol felüdülés volt, hogy nem kellett gyúrni járni, vagy más aktivitykben bohóckodni a karakteremmel, hogy nem repült ki minden sz*rból az XP, hogy csajoznom se kellett és ugyan a gtaban se KELL, de azé zavar, hogy hátrányban vagyok ahoz képest, ha mondjuk 50 órát grindeltem volna a karim bevetés előtt....

márpedig a verd meg, hajtsd be, törd be az üveget küldetések iszonyat grindfesté tudnak válni.... nekem elég, ha autófizikából - lévén most 70es évek jön - kapom a szokásost, nagy böhöm hajókkal... mint amilyen anno volt a Driver 1 :) Nekem bejön, hogy a mafiákban fogják a kezem és nem kell (nincs értelme) elcsatangolnia városban... jó, igen, az M2 rövid volt, szal az ember joggal érezte úgy, hogy többet akar a világból .... de azt több sztori küldivel oldják meg, ne grindel, léccilécci :D
  • arty
    LC:Osirissel coopban el lehet szórakozni, szal ez most nem rossz pakk....

(limbo, gow4 szerintem megvolt már mindenkinek, de egyébként azok is ütősek.)
  • Tikal #33337
    Az volt a bajom a maffia 2-vel, hogy ott volt egy nagy és gyönyörű város, de minek. Szinte sajnáltam kocsikázni, mert rossz volt nézni hogy van egy csomó remek helyszín de nincs kihasználva,... a másik meg hogy kivágták a játék egyik legérdekesebb részét, ugye mikor feltornázta magát a ranglétrán, mi csak elmesélve láthattuk miket csináltak, pedig milyen jó lett volna, ha én törhetem be az üzletek ablakát, ha én verhetem agyon azokat akik nem fizetnek stb... rengeteg kihagyott ziccer volt a játékban, mindezek ellenére persze imádtam én is, mert a hangulata nagyon jó volt... én remélem hogy több szabadságot kapunk ezuttal.
  • Totti5
    +1

Teszek a benzínkutakra. Hangulata, storytelling, zenék az egész olyan szinten egyben volt és lüktetett végig hogy nehéz volt letenni. Az ótóka meg kuriózum szinten volt megcsinálva. Rendesen munkás volt kontrollerrel hogy jól eltudd vezetni a vasakat.

Különösebben nem tudok egy okot sem arra hogy miért kellene nekem egy GTA szerű Mafia. Nem igazán akarom hogy GTA ellenefel legyen, mert abból jó nem sül ki úgy sem. Legyen Mafia, legyen önmaga, és ne legyen teljesen nyitott 100órás sandbox. Nem mindig az a jó....
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.29. 18:07:49
  • SlickAdam
    PS+ augusztus:

- Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
    - Limbo (PS4)
    - God of War Ascension (PS3)
    - Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
    - Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
    - CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)
  • Tikal #33334
    Trophy screenshotokat ki lehet kapcsolni??
  • n000rbi
    Ment egy privát!
  • TDC Geronimo
    ja tehát ők csak más néven+új emberek
  • arty
    és mi lett a csehekkel??? :(

jaoké:

"2K has finally revealed the name of their new studio in Novato, California today as Hangar 13. Formerly 2K Czech, developer of the Mafia series, the studio at Novato was created after 2K shut down their offices in Prague and relocated the team at 2K Czech to the new studio."
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.07.29. 16:10:49
  • TDC Geronimo
    Ahogy néztem a 3. részt teljesen más dev csinálja. Valami hangar 13. Életemben nem hallottam róla.
  • arty
    én ugyan nem néztem a benzinkutakat, de igen, lehet hogy egy két tereptárgy többször is szerepelt a térképen.... ettől lett volna rossz játék?!

az elsővel kapcsolatban meg szépülnek IS az emlékek, sandboxként az is egy nagy 0 volt!
  • Moby
    Me elbaszták a dátumot a linkben. Amúgy nagy fos az egész, az alien isolation van talán jó árban, és ha nem untam volna bele gecimód, talán még meg is venném, de még gondolkodom rajta picit.
  • TDC Geronimo
    hm pedig nemrég még ment
  • Moby
    Page not found.
  • Ulthane
    A második rész nagyon kiherélt, nagyon amatőr volt. Minden tekintetben. Emlékszem, besírtam azon, hogy minden egyes benzinkutas meg benzinkút centire ugyanúgy nézett ki. :-D

Jó lenne, ha végre összepakolnának egy tisztességes Mafia-játékot, amiben morális döntések vannak, hadd dönthessem el, kihez leszek lojális, kihez nem, fejlődhessek, lehessen bizniszt csinálni, legyenek mellékküldetések. Attól függően, hogy a jó vagy rossz oldalra állok, másképp alakuljon a sorsom, a történet, többféle befejezés legyen. Hadd építhessek saját családot, a tagokat én választhassam meg.

Tartok tőle, hogy nem ilyen lesz.
  • n000rbi
    Na azért, már megijedtem (durva, hogy manapság már ezt is kinézném bárkiből...itt tartunk :( )
    Ha nem is most, de kosárban lesz ez is.
  • TDC Geronimo
    We play through the entire first quest of the first chapter of King's Quest and brave the perils of a dragon-inhabited cavern.

Első quest csak.
  • n000rbi
    Ez full playthrough? 18 perc 1 epizód??