121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mondtam az elején hogy kár ezért a játékért. Még ha valami grafikailag indokolná a 19 fps-t. -
Talán ha többet ülnek rajta van rá esély, hogy nem abból áll a megjelenés utáni fél év, hogy befejezik a játékot, mint amit most sorra lehet látni, még olyan játéknál is, amit nem 1 évig készítettek (khm khm sámánok).
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.08. 13:25:07 -
"lehet pédát venni a Need for Speed-ről, amiről most nyilatkozták, hogy túl sok rész készült belőle "
Egy dolog motiválja őket. Még többet. Azért maradt ki 1 éve, mert így több profitot remélnek az új részről ami mint fanszervíz, neked készül, ezért kell megvened elven robbant be. UG3, éjszaka, tunning, illegális verseny. Szépen el volt ez játszva, mint egy színdarab. Aztán jött is más is ami már annyira nem szép, de már mindegy, az emberekben UG3 él és mert közösségkedvenc volt az UG1-2, jó esélyekkel indul ez a rész is.
"Csak annyi kellene, hogy 1 évvel mondjuk több időt fordítsanak a játékra"
Attól nem lesz más, ha többet űlnek rajta. Idő elegendő rá, az erőforrások meg végtelenek kb. Itt a koordinációval lehet a gond, mert olyan mértékeket ől a fejlesztés annyi studió, ember hogy nagyon észnél kell lenni. -
SlickAdam #33839 veged lesz :D
ezek a korhazas cumok nekem tul lagymatagok, föleg BB utan.
Earl-t neztem regen, birtam nagyon. de elkaszaltak a geciek...
jelöltek:
- Mad Men
- True Detective S01
- Hannibal (ez is el lett kaszalva, tehat gondolom nincs befejezes, az ilyet meg utalom)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.08. 13:14:56 -
Jó hogy mondod, el is kezdem ( 2 szezonig mentem vele amikor ment 1day ). Királyság volt, de jobban szeretem egyben darálni.
Velem sokra nem mész szvsz.
Amivel végeztem nemrég:
Rescue Me - ha még nem volt meg akkor kötelező!
Dr. House
Most ami pörög
My Name Is Earl
E.R ( 720p 16:9 fullos minőségben! már a 2. évad közepe, isteni )
-
Nos, egy kis offtopikos példát mondok. Bosszúállók. Első részről iszonyatosan feldobva jöttem ki, hogy ez mekkora jó film volt. Itt a második rész, amit az első miatt nagyon vártam, és nézem, nézem... hát ez már nem tud úgy lázba hozni. Vannak ilyenek, az újdonság varázsa elszállt, és aztán kész, nem tudsz ugyan úgy lelkesedni érte mint azelőtt. AC-nél is ez van. Jött az első rész, amit nagyon sokan fikáztak, kudarcnak éltek meg, volt nagyon sok negatív kritika, de én, aki még sosem látott ilyet tátott szájjal néztem minden jelenetet, még akkor is mikor már hetedjére játszotta el velem a játék ugyanazt, és vártam a második részt, mint a messiást. És akkor robbant a bomba, mert a második rész szinte tökéletes lett, és iszonyúan élveztem. Nem sok játék van, amit első végigjátszás után egyből újra végigviszek, de az AC2 ilyen volt. És valahol itt kapott vérszemet a Ubisoft, hogyha ilyen jól megy ez az AC, és ennyire imádja mindenki, akkor miért ne jöhetne évenként?
És így jutunk el napjainkhoz, amikor már a csapból is AC folyik. Egy évben már nem is egy, hanem kettő jön szinte, sőt gyakorlatban is. Ilyenkor már nemhogy elvész az újdonság varázsa, de előjön a frusztráció, hogy "jajj már megint ez?!". Ugyanúgy mint a CoD-nál is. Ott is volt egy nagyon sikeres, istenített második rész, amit aztán a 4.-el még nagyobb sikerre vittek (mai napig rengetegen CoD4-eznek, én is beleöltem pár száz órát), de aztán is voltak kisebb újítások, csak az a széria is elérte végül a mélypontját (ugye Ghosts....), és valahogy azóta nem ugyanazzal a szemmel nézek rá én sem... Remélem, hogy majd valamikor megjön az eszük a fejlesztőknek, lehet pédát venni a Need for Speed-ről, amiről most nyilatkozták, hogy túl sok rész készült belőle (ugye emlékszünk még arra az évre mikor év elején kijött a Shift Unleashed, utána meg a The Run asszem)... Szóval ott belátták a dolgot, pedig a Rivals kifejezetten jól sikerült szerintem, nyilván egy Forza után gagyinak tűnik, de összességében korrekt lett.
Csak annyi kellene, hogy 1 évvel mondjuk több időt fordítsanak a játékra, és úgy a hibákat is kiküszöbölhetnék, és nem lenne ez a futószalagon gyártás. Ott van a Rockstar is példának. Igaz, hogy már volt jópár GTA epizód, de közöttük hosszú évek telnek el, és amikor kijön egy GTA rendre felrobban az internet... Na, mindegy, remélem értitek mire akartam kilyukadni ezzel az írással. -
SlickAdam #33836 jaja. belekezdtem mar egyszer, de abbamaradt (eleje meg nem ANNYIRA epik). aztan 3-4. evadtol halal van ugye.
1 reszt neztem mar Saul-bol tetszik, mert birtam mindig is a karaktert, meg egyböl feltunt mar benne Mike is (szinten jo arc). na de mi legyen utana?
valami pro-tipp? nem kell sarkany, szuperhös, ... meg ilyen hulyesegek.:) -
>Moby, uborkaszezon van, ilyenkor még a szar (esetünkben rókabőr) is jó :D
Nem, nem ezzel van nekem gondom. Nem a játékról szól ez, hanem a közösség véleményéről. Ha nekem nem lenne fontos, hogy miként vélekedtek dolgokról, a tököm sem irogatna ide. És a legrosszabb, ami történhet, hogy kivész belőletek a kíváncsiság. Azért van annyi megkeseredett ember mindenfelé, mert mindeki azt hiszi, hogy ő aztán kurvára tud már mindent, majd ő megmondja minek hogy kell lennie. ÉS a dolgok persze nem úgy lesznek. És ez frusztrálja. Pedig lehet, hogy amit kapna még akár jobb is lehet, de már nem érdekli, már az előitéletek lesöpörtek mindent, már eldöntötte hogy az SZAR. Ez egy hobbi, ennek szórakoztatni kellene, örömet okozni, nem a szart rágni, az előitéletek miatt mérgeskedni, zúgoldóni, időnként mocskolódni, amit én kurvára nem szívlelek, főképp emiatt léptem le (kettő egész napra). Játszatok. Tényleg. Hagyjátok már ezt a szok szart, nem kell mindig kibaszottul okosnak lenni, meg áligényesnek, meg szakértőnek, meg stb. A legtöbbször elég egyszerűen csak élvezni a dolgokat. Még így sem jön össze sokszor... -
még csak most?? Better call saul is nagyon jó :) -
Pedig amit a Montpellier csinál, azért kis túlzással a cím ismerete nélkül is ki lehet fieznti a számlát. -
Ubi sok játékot csinál. Azt hogy ne lehetne közöttük válogatni, és ne lenne remek címek, és ne lennének ÚJ ipk, ígéretes cuccok azt nem lehet mondani. Ubi nem csak ACt csinál...
Child of Light
The Crew
South Park: The Stick of Truth
Valiant Hearts: The Great War
Watch Dogs
For Honor
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's The Division
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.08. 12:28:37 -
Jaja. Akkorát fog bukni, mint a ház. Sajnos. -
Ugyanaz a frusztrációd van, ami nekem is volt sokáig: hogy nem olyan lett az AC széria sokadik részre sem, amilyenre szerettük volna. Valóban nem. Volt idő, amikor én is gyűlöltem ezért. -
Hát nem tudom. Ubisoft bandának nem szívesen adok a kezébe pénzt olyan cuccra, ami mondjuk nem Prince of Persia. -
SlickAdam #33828 nemsokara erkezik a Zombi, remelem megtamogatod oket, mert az rohadtul nem "biztos viz", viszont fasza! :) -
Értettem :) Az egyéni preferenciákkal nekem nincs is gondom. Ha valakinek nem jön be ez az AC zsáner egyáltalán, nekem az tök oké. -
Az én soraim mögött frusztráció van. Frusztráció azért, mert a Ubisoft már évek óta biztos vizeken utazik, és nem mer kockáztatni, és frusztráció azért, mert rengeteg hülye ember van, akik a minőségi, egyedi alkotásokra fittyet hánynak, inkább jöjjön a már ezerszer látott AC. És akkor jönnek az ilyen For Honor kaliberű címek.... :D Ez már tényleg a no comment kategória. Ide érzem a bukás szagát annál a játéknál. Eleve már egy fejlesztői naplóban így beszélni a játékról, hogy: "ez az a játék, amit mindig játszani akartál, csak sosem tudtad, hogy hogyan lehet megvalósítani".....
Moby, uborkaszezon van, ilyenkor még a szar (esetünkben rókabőr) is jó :D
De azt el kell ismerni, hogy a Black Flag kalózkodós része jól sikerült. És az megint csak nem az ezerszer látott AC, hanem kis újítás.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.08. 12:24:13 -
Amúgy mostanság beleálltam a Blackflagbe. Sokkal jobban élvezem mint elsőre (akkor nem voltam róla jó véleménnyel). Elindítottam a Unityt, és azt is élveztem, szerintem majd előveszem még azt is. Pedig ezeket már végig is toltam. De így voltam a TR-el is, meg sok mindennel. Valahogy a legtöbb esetben én is csak másodjára bírom helyükön kezelni a dolgokat. -
Nem azt mondtam hogy ez egy kalap szar, hanem azt hogy ez már nem egy day one játék... -
>másrészt meg ott tényleg vannak karakterek, akik már hozzánk nőttek, akiket szeretünk, illetve visszatérő színészek
Ezt nehezen követem. Az alapokkal az AC-ban az a baj, hogy ugyanaz, a karakterekkel meg az, hogy nem? :) Ha az AC-ban kimondható, hogy ez az egész város, vagyis inkább épületszimulációs, mászós izé alapvetően rendben van, akkor az miért baj, ha nem változik? Arra nem lehet azt mondani, hogy hozzánk nőttek? :)
Kicsit azt érzem, amit ilyenkor mindig: a valóságot görbítitek olyan irányba, amit épp ki szeretnétek fejezni, és az minden szélsőértékre alkalmazható. Az unchartedeknek a karakterek meg a storytelling az értéke, az ac-knak meg a városszimuláció. Ha évente jön, és minden évben tudja hozni abban a minőséget, akkor azzal sincs baj. Akkor az felróható hibának, hogy bár évente jön, mégsem gyógyulnak benne azok a dolgok, amiknek gyógyulniuk kellene. Nade ez pont nem az.
Ti még kurvára fiatalok vagytok ahhoz, hogy átmenjetek ilyen egybitesbe, hogy valami csak szar, meg csak jó. Majd ráértek erre 50-60 évesen, sajnos az beüt magától is, és elég sokat kell pedálozni, hogy ne így legyen. Ne fusstaok érte, nem jó az :( -
Ez mind igaz, azok a városok zseniálisan meg vannak csinálva igen, de fél óra alatt már meg is unod, ha bejártad. És akkor ott a gameplay.. meh... az meg nem képes megtartani az érdeklődésemet.
Off: Better Call Saul sajnos fele olyan jó sincs, mint a Breaking Bad :(
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.08. 12:04:16 -
Kettős mérce. -
SlickAdam #33820 off topik:
megneztem vegre (feletöl maratonban) a Breaking Bad-et. olyan erzesem van, mint egy Souls jatek utan: merre tovabb? mit nezzek? semmi nem erdekel, minden fos es gagyi ehhez kepest... :(
meg szerencse, hogy van mar 1 evad Better Call Saul is, de az is 2-3 nap max es vegzek vele... :(
-
És itt megint vissza az alapokhoz. AC legnagyobb esszenciája az adott kor, város(ok) élethű, fotoreal, autentikus modelezése. Szerencsés ember vagyok mert voltam már Velencében, Párizsban, Rómában és Londonban is. Őrület mekkora élmény virtuálisan is mászkálni ezekben a városokban abban a korban ahol még a neveztes épületek, terek nem túristalátványosságok voltak. Pontosan ugyan ott és ugyan azokat látva.
Akit nem izgat, nem érdekel az kerülje az ACt, mert nem tudja értékelni azt amit a fejlesztők alkotnak. És amit alkotnak az fotoreal szint. -
Ebben igazad van, Uncharted is ugyanazt a mechanikát fogja adni a gameplay-ben, de egyrészt az nem évente ömlik, másrészt meg ott tényleg vannak karakterek, akik már hozzánk nőttek, akiket szeretünk, illetve visszatérő színészek, kiemelkedő színészi játék, mesterien megkomponált jelenetek.. na had ne soroljam. Egy Uncharted részben több érték van, mint az AC-ben az utóbbi 4 évben. -
Az ötödik hótugyanolyan uncharted érkezik, és gondolom preorderben fogjuk megvenni :)
Nem lehet egyetlen vél vagy valós kifogásolható ponttal egyenlővé tenni egy játékot. Vagy ha igen, akkor legyen az konzekvens. -
Nem teljesen rossz, de eljön még az az idő, amikor 10%-nál abbahagyod, mert már mindent láttál, amit mutatni tud, és a grafikát is kiélvezted már addigra :D
Igen, teljes új játék, új tartalom, ahol minden ugyanaz, csak más a neve... oh wait. :DDDDD
Érdekes amúgy, mert én voltam a legnagyobb AC rajongó kb a Revelations-ig, azóta olyan szinten megutáltam köszönhetően a jobbnál jobb részeknek -kezdve a 3-mal- hogy csak na.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.08. 11:57:02 -
Na látod, ez a baj. Én végigvittem a Wolfit és felét már letoltam a kiegnek. SEMMIBEN SEM MÉRHETŐ A KIEG az alaphoz. Sem tartalomban, sem hosszban. Story-átvezetők 95%al kevesebb. Helyszínek dettó, játékidő a töredéke. Ezért kieg és nem egy teljes játék. Ezért nem full áron jött.
AC London nem kieg lesz, hanem egy komplett teljes, új játék, full tartalommal. -
Kongynak nem igaza van, hanem véleménye, amivel maximum te is egyetértesz. Majd ha lesznek olyanok, amikre ilyen skineket huzogatnak rá, akkor jogos is lehet, de az ac széria maximum saját magára tud hasonlítani, teszi is, és ezt lehet felróni hibának, én is teszem bizonyos pontokon, de nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy ez a legtöbb rossz amit el lehet róla mondani egy olyan világban, amikor minden játék valami sikerest akar már másolni. Ez csak saját magát másolja bizonyos szintig, amiben ő jó, abban kurvára nincs kihívója már egy évtizede. Nem ment el olyan irányba, amit én szívesen látnék, nem az lett, amilyenné szerettem volna, de nem lehet rá azt mondani, hogy így ahogy van rossz, sem azt, hogy mindene az. Ez totális őrültség és elmebaj. -
Akkor nem DLC, hanem olyan mint a Wolfeinstein-nek az Old Blood. Nem jut eszembe azt hogy hívják. Csak az legalább nem teljes árú volt, hanem 5-6 ezer Ft környékéről indult. -
Lényeget nem érted látom... -
Én játszottam Unity DLCvel. LOL
Nem még mindig nem. Annyira vicces a DLCzés, amikor egy komplett új játékot ezzel minősítenek. Ti hány DLCvel játszottak ? tippre egyel sem. Nem vagytok tisztában azzal mi az a DLC és mi egy új rész.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.08. 11:48:46 -
Kongynak van igaza ez egy Unity dlc az épületeket átforgatták ráhúztak egy London aktuális skint, ez féláron majd jó lesz addigra a hibákat is patchelik -
Azért sikerült, de ez szokott lenni. -
Már vártalak :) Nem szándékozom többet hozzáfűzni az AC-hez. Innentől kezdve ignorálom az AC-s videókat, és posztokat is. Meg lehet nyugodni. -
Sas látásal mi a baj? a sorozat egyik jellegzetessége, gameplay elem. Mi legyen helyette?
DLC?
Kreáltak egy totálisan másik várost, hisz totálisan semmiben sem egyezik meg ennek a kornak Londona azzal Párizzsal. Új story, karakterek amik szintén 100% más. Új gameplay elemek, amik nem voltak a Unityben.
Igaz nagy hiba hogy nem űrszimulátort csináltak AC címszó alatt. Talán majd jövőre.
Semmiben nem kínos. Nem amiatt lesz valami más mert egy játékhoz tartozó hangeffekek évente cserélnének. Miért? annak mi értelme lenne? mire kellene cserélni?
AC igényeit mocsok mód nem értik meg azok akik nem tolják, vagy nem élvezik. AC széria egy olyan esszenciát hozott létre amit más sosem. Ma sem és a jövőben sem lesz ehhez hasonló tudomásom szerint. Sok sok mindenben bele lehet köpni itt is, de azt ami és amitől ami és amiért ami azt a fikkantók sosem fogják tudni elvenni tőle. Ez annál sokkal több.
ACnak egy kületése van ebben a genben. Egy kiváló lopakodós játékká válni ahol teljesen én írhatom a gameplayt, mert a lehetőségek kb végtelenek. Ebben a Unity jól indult el, ha a fejlesztők is úgy akarják akkor ezt el lehet érni.
A korok, a művészi tartalom és minden teknó, zene, színészi játék mindig is top volt és az is lesz mindig is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.08. 11:45:02 -
>Olyan, mint egy Unity DLC Londonban...
Gyakorlatilag ez a legtöbb játékra igaz. Amelyikre meg nem, azzal meg az szokott a gondja lenni a közösségnek, hogy rossz irányba megy :D -
Na megnéztem ezt az AC videót, mondom, sokan linkelik, csak nem lehet olyan rossz. Hú de kár volt! Azt az időt sosem kapom vissza az életemből. Olyan, mint egy Unity DLC Londonban... :D Hát hogy én erre pénzt költsek, ahhoz valakinek pisztolyt kellene tartania a fejemhez... :D Ez parádé, kb nekem kínos az egész, hogy még mindig eagle vision meg az első rész óta ismert észrevettek hangjelzés XD És erre van igény. Jó, befejeztem. -
Glicseregynyóc:
A sámánok ismét hozták az őket jellemző minőséget.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.08. 09:53:25 -
végre eljut oda a játék hogy lehet is benne lopakodni? ...