status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >Moby, uborkaszezon van, ilyenkor még a szar (esetünkben rókabőr) is jó :D

Nem, nem ezzel van nekem gondom. Nem a játékról szól ez, hanem a közösség véleményéről. Ha nekem nem lenne fontos, hogy miként vélekedtek dolgokról, a tököm sem irogatna ide. És a legrosszabb, ami történhet, hogy kivész belőletek a kíváncsiság. Azért van annyi megkeseredett ember mindenfelé, mert mindeki azt hiszi, hogy ő aztán kurvára tud már mindent, majd ő megmondja minek hogy kell lennie. ÉS a dolgok persze nem úgy lesznek. És ez frusztrálja. Pedig lehet, hogy amit kapna még akár jobb is lehet, de már nem érdekli, már az előitéletek lesöpörtek mindent, már eldöntötte hogy az SZAR. Ez egy hobbi, ennek szórakoztatni kellene, örömet okozni, nem a szart rágni, az előitéletek miatt mérgeskedni, zúgoldóni, időnként mocskolódni, amit én kurvára nem szívlelek, főképp emiatt léptem le (kettő egész napra). Játszatok. Tényleg. Hagyjátok már ezt a szok szart, nem kell mindig kibaszottul okosnak lenni, meg áligényesnek, meg szakértőnek, meg stb. A legtöbbször elég egyszerűen csak élvezni a dolgokat. Még így sem jön össze sokszor...