status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Nos, egy kis offtopikos példát mondok. Bosszúállók. Első részről iszonyatosan feldobva jöttem ki, hogy ez mekkora jó film volt. Itt a második rész, amit az első miatt nagyon vártam, és nézem, nézem... hát ez már nem tud úgy lázba hozni. Vannak ilyenek, az újdonság varázsa elszállt, és aztán kész, nem tudsz ugyan úgy lelkesedni érte mint azelőtt. AC-nél is ez van. Jött az első rész, amit nagyon sokan fikáztak, kudarcnak éltek meg, volt nagyon sok negatív kritika, de én, aki még sosem látott ilyet tátott szájjal néztem minden jelenetet, még akkor is mikor már hetedjére játszotta el velem a játék ugyanazt, és vártam a második részt, mint a messiást. És akkor robbant a bomba, mert a második rész szinte tökéletes lett, és iszonyúan élveztem. Nem sok játék van, amit első végigjátszás után egyből újra végigviszek, de az AC2 ilyen volt. És valahol itt kapott vérszemet a Ubisoft, hogyha ilyen jól megy ez az AC, és ennyire imádja mindenki, akkor miért ne jöhetne évenként?

És így jutunk el napjainkhoz, amikor már a csapból is AC folyik. Egy évben már nem is egy, hanem kettő jön szinte, sőt gyakorlatban is. Ilyenkor már nemhogy elvész az újdonság varázsa, de előjön a frusztráció, hogy "jajj már megint ez?!". Ugyanúgy mint a CoD-nál is. Ott is volt egy nagyon sikeres, istenített második rész, amit aztán a 4.-el még nagyobb sikerre vittek (mai napig rengetegen CoD4-eznek, én is beleöltem pár száz órát), de aztán is voltak kisebb újítások, csak az a széria is elérte végül a mélypontját (ugye Ghosts....), és valahogy azóta nem ugyanazzal a szemmel nézek rá én sem... Remélem, hogy majd valamikor megjön az eszük a fejlesztőknek, lehet pédát venni a Need for Speed-ről, amiről most nyilatkozták, hogy túl sok rész készült belőle (ugye emlékszünk még arra az évre mikor év elején kijött a Shift Unleashed, utána meg a The Run asszem)... Szóval ott belátták a dolgot, pedig a Rivals kifejezetten jól sikerült szerintem, nyilván egy Forza után gagyinak tűnik, de összességében korrekt lett.

Csak annyi kellene, hogy 1 évvel mondjuk több időt fordítsanak a játékra, és úgy a hibákat is kiküszöbölhetnék, és nem lenne ez a futószalagon gyártás. Ott van a Rockstar is példának. Igaz, hogy már volt jópár GTA epizód, de közöttük hosszú évek telnek el, és amikor kijön egy GTA rendre felrobban az internet... Na, mindegy, remélem értitek mire akartam kilyukadni ezzel az írással.