121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
heh ezt nem is láttam.
-
Még mindig az egyik legjobb trailer a játékból. Ezt is milyen rég bejelentették már. Nagyon repül az idő.
-
Hát pedig akkor így sok év játéka lehet....csak nem aaa cimek. :D -
Miért nem próbálod meg beizzítani legalább az MGS1-et (az ősrégi MG-ket inkább hagyd, nem hiszem hogy beveszi a gyomrod :D), hátha elkap valami és lenyomod utána az összes részt -
SlickAdam #33998 "nyomnám a helikoptert meg a fejenpörgést"
ez jo
-
Hát ez a bajom. Hogy abba kurva motherbase-ben több mélység van, mint a játékok nagy részében. És ha most rajongó lennék akkor reggeltől estig csak nyomnám a helikoptert meg a fejenpörgést. Irigykedem, rohadtul. Egyúttal rohadtul szar érzés, hogy az engem érdeklő játékok - amiket még élvezek is - meg ennyire messze vannak mindettől. Óriási tisztelet annak az 1-2 esetleges kivételnek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.09. 22:21:31 -
Semmit nem értettél abból amit leírtam :DDD
Nem kell, hogy nekem bejöjjön. Az csak annyit mond el, hogy van racionalitásom vele, de az értékét nem mutatja, az engem mutat, és nem engem mérünk. -
SlickAdam #33995 elarulom: GZ-t lenyomtam 1-2 ora alatt, de nekem se adta igazabol. ettöl meg iszonyat varom az 5. reszt, most kezd elkapni a hype.
viszont az a lelkesedes mar nincs meg bennem, mint 2008-ban volt a 4 elött... öregszek.:(
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.09. 22:07:23 -
Én drukkolok, csak miattad, nekem egy autós olyan mint egy fps amit említettem, nem képes a kategória, stílus miatt semmiképpen adni annyit hogy akár listára venném....de az a lényeg hogy ha neked bejön akkor bejöjjön ennyi. :) -
Látta valaki ezt a face-en terjedő román-magyar meccses szelfibotos videót? -
Küzdök mint az állat vele. De tényleg. De nem akar bemenni a GZ sem :((
Mindenestre kurvajó tipp, álló helyzetből is előbb adom rá a vote-ot ha nem kúrodik el megjelenésre akkor is ha egy percet nem fogok vele játszani, mint akár a a BB-re vagy a W3-ra. Vagy akár a Batmanre is. Meglátjuk. Igyekszem majd objekítv maradni, merthát az F6 kötődésem sem nagy titok. -
2 napot nem adok mikor elkezdünk fröcsögni, hogy milyen jó és már bent is lesz az autós kép, amint tart vele hazafelé... ha csak nem day -1 már 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.09. 21:59:44 -
SlickAdam #33990 ja, szeptemberben :D -
fogsz te még azzal idén játszani ezt most mondom :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.09. 21:57:34 -
Ezekből egyik sem. Mindezek, és még jónéhány dolog, amiket korábban már leírtam összessége.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.09. 21:58:02 -
na itt frémmel nem lesz probléma előzetesek meg GZ alapján. 3 hét már csak :y -
Egy "game breaking" buggal nem találkoztam 192 óra alatt. :) De biztos, csak az én játék volt a bug mentes. Na mindegy nekem akkor is GOTY. Lezártam :) -
Amúgy lehet, hogy ez lesz az, igen. És a szívem szakad meg, hogy nem tud érdekelni :( -
Na erre én lennék kíváncsi. Egy meg nem jelent játék hogy lehet esélyes akár?
Mert exclusive? Mert van 700 autó? Mert szép? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.09. 21:54:41 -
SlickAdam #33983 GOTY varomanyos?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
Jelenleg ő az egyetlen ismert, a címre várományos produktum. Reméljük az év még tartogat ilyet, de egyel is megelégszem, ha ENNYIRE reprezentatív. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy ennyire alkalmas reprezentálni, és hordozni az üzenetet. -
Na gec mehetek BB-be coopozni. :D -
>Maga a játék, szép.
Meg bugos mint a kurvaisten, kisebb részben még a mai napig. Ja meg moslékul fut. Mindezt tudjuk. Tehnóban? Az év perecelése.
Ráadásul ha a normális komminikációt plusz ponttal némileg elvárhatónak tartjuk, akkor a CDPR ezt minuszba fordította.
Az egyetlen cím amit a witcher3 elvihet, az a "hogyan járassunk le egy őrületesen fantasztikus játékot kontrollálatlan bénáskodással". Ha lenne ilyen. Sokkal nehezebb volt elkúrni őt, mint hagyni jónak lenni. Erőszakkal, munkával vette el a cdpr a goty díjat a saját játékától.
Értem, hogy téged nem zavar a 19fps, sem arról nem veszel tudmást, amit a cdpr művel. Ez a TE dolgod. -
pfffff. :D
Amúgy vártam hogy te vagy valaki ezt elhinti, annyira tudtam, már kezdtem félni hogy kimarad. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.09. 21:44:25 -
Szerintem neki nem feltétlen csak fps a baj a witchernél....tök más dolgok is. :) -
Forza 6?:) -
SlickAdam #33976 amugy Witcher 3-nak van XO es PC verzioja is...
az hogy PS4-en fos teknoban, az ... irrelevans(?) :D -
Ja értem én , tudom kb hogy állsz a játékokhoz, miről kb mi a véleményed, ahogy te is ismersz ennyire már engem....én nem szoktam soha év játékáról beszélni, csak láttam amiről beszélgettetek az 2 külön kategória lesz majd. :)
Gondolod lesz még ez évben valami nagy durranás? -
Ja hogy úgy címek. :)
Nekem más, lehet ezért érzem másképp, nálam az izlés nem változik, mindig csak tps.
Büdös életbe nem lenne fps nálam év játéka, mert nem tudom annyira értékelni....99%-ban nem is érnek annyit...talán a Borderlands, de az is döunalom ismétlődés. -
GOTY alapkritériumok:
- Tartalmilag az elvárt felett teljesít, ALIBIMENTESEN
192 óra volt mire végig értem első végigjátszásra.
Nem volt ismétlődő küldetés.
Nem volt olyan, hogy gyűjts be 20 farkas prémet.
Minden egyes küldetés meg volt rendezve! Egy sima mini küldetésbe több\jobb párbeszéd volt mint egy Destiny Dlc-be. Érdekesebb volt egy sima fulaban felvett küldetés mint maga Order 1886...meg hosszabb is.
- Technóban kifogástalan, és előre ill. példamutató (betonfix 30 vagy 60 frém + odabaszós vizualitás)
Maga a játék, szép. Sőt nagyon szép és hangulatos. Engem nem zavart a frém. Igaz a pop-up az 1.5-ös patch után néha igen. De nem ment a játék rovására. Sz*rom le, ha 19 fps néha..tényleg nem zavart. Nem ilyennek kellene lenni, de ez a legkisebb dolog amiért lepontoznám.
- A genre meghatározó alkotása legyen, vagy a kiadásával váljon azzá
A witcher 3 felrakta azt a bizonyos lécet! Igen! Egy Open-World rpg-nek ilyenek kell lenni. Ami ezt a szintet nem hozza ezek után..azt ki se adják szerintem.
- Az alapjáték tartalma és ára arányban legyen, azaz lehetőleg ne egy DLC temető legyen.
Első pontban már taglaltam. Annyi tartalom van a játékban, hogy 192 óra alatt, sose éreztem azt, hogy ez unalmas! Hozzá teszem 192 óra a küldik voltak. A játékban, még mindig vannak gyűjtögetni valók + lóverseny, kártyázás..etc.
Kaptunk hozzá DLC-ket ingyen..Most ne azt nézd, hogy egy szaros lópáncél vagy 1db küldetés..kaptuk..ingyen..szavunk nem lehet..és utolsó ingyenes dlc-ként megkapjuk a "new game+" módot. Arról meg nem is beszélek, hogy oktoberben jön az első "nagy dlc" 20+ óra játékidővel és egy teljesen új szigettel!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.09. 21:39:30 -
Vagyis ne legyen félreértés egy minimal ok kell hogy valaki goty szavakkal dobálozzon, igen, nem mentegetem másokat, aki mondjuk válogat goty-t a szarjátékok.hu-ról, de külön kell kezelni a 2 dolgot....és szerintem itt mások míg szubjektívet mondanak, te szeretnél egy közös nevezőn lehető legtöbb tekintetben goty-t, egyelőre ilyet még nem nagyon láttam.
Max egy GTA5. -
A címek azok, nem a kommentek. Ezek a melyikjátékotélveztemazidénlegjobban. Ami aztán olyan kurvamód irreleváns, mint amennyire szubjektív. Mer azt még a pillanatnyi kedvem/hangulatom/affinitásom is befolyásolja. Ergo kvázi random is. Amúgy nekem is a BB volt az, de ezen kívül egyetlen címet nem tudnék odaadni neki. -
Amúgy mely 3 komment agylágyulás? mert nem olvastam vissza mindent ma. -
Nézz gyors rá....jo lett? :D -
Persze csak az a kis 22-es csapda, ha értékrend, akkor az már nem személyes goty, hanem egy általános elvárások alapján.
Neked van igazad válasszuk szét a 2 goty-t, az egyénit, meg a sokak által megszavazottat. :) -
Ja :) -
Mindenkinek saját maga KELL, hogy értékeljen. Csak legyen már egy egészséges értékrend, ami legalább kb konzisztens az elvárásaitokkal is, mer 3 poszt alatt elment a topik agylágyulásba. Szóval mondom mégegyszer: bárkinek lehet bármi a goty. De ha a minimális elvárásszinten megalkuvó volt a kis kedvencével, mert az valami másban kiemelkedőt dobott, annak aztán ne legyenek elvárásai ugyanabban bármilyen más prduktummal szemben. Sőt, ha aztán feszt azt fogja kapni, akkor mosolyogva fogadja, hisz ő kvázi erre esküdött fel! -
halli lassabb legyek mint te?
-
Ott van a Gears, Uncharte, God of War, ezeket sokszor becserélném más kedvenceimre ha létezne olyan mértékben folytatása ami régen volt....pedig ezek is a kedvenceim. -
Ja de az is GOTY csak neked, nem egy szalap számára. :)
Én értem te mire gondolsz, csak sokan saját maguk értékelnek, az egy kis goty cím. :)
Nekem eddig egyértelműen a BB, a DLC-ket vakon venném hozzá.
Régen nekem pl a Remedy-től az Alan Wake volt, pedig sokan lehúzták...nekem az kiemelkedő volt és minden fokozaton megcsináltam, voltak részek amiket 20x lenyomtam mert élveztem.
Vagy RE 5 coop miatt is...rendgeteg órám volt benne.PC X360 egyaránt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.09. 21:15:52