status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    GOTY alapkritériumok:
    - Tartalmilag az elvárt felett teljesít, ALIBIMENTESEN
    192 óra volt mire végig értem első végigjátszásra.
    Nem volt ismétlődő küldetés.
    Nem volt olyan, hogy gyűjts be 20 farkas prémet.
    Minden egyes küldetés meg volt rendezve! Egy sima mini küldetésbe több\jobb párbeszéd volt mint egy Destiny Dlc-be. Érdekesebb volt egy sima fulaban felvett küldetés mint maga Order 1886...meg hosszabb is.

- Technóban kifogástalan, és előre ill. példamutató (betonfix 30 vagy 60 frém + odabaszós vizualitás)
    Maga a játék, szép. Sőt nagyon szép és hangulatos. Engem nem zavart a frém. Igaz a pop-up az 1.5-ös patch után néha igen. De nem ment a játék rovására. Sz*rom le, ha 19 fps néha..tényleg nem zavart. Nem ilyennek kellene lenni, de ez a legkisebb dolog amiért lepontoznám.

- A genre meghatározó alkotása legyen, vagy a kiadásával váljon azzá
    A witcher 3 felrakta azt a bizonyos lécet! Igen! Egy Open-World rpg-nek ilyenek kell lenni. Ami ezt a szintet nem hozza ezek után..azt ki se adják szerintem.

- Az alapjáték tartalma és ára arányban legyen, azaz lehetőleg ne egy DLC temető legyen.

Első pontban már taglaltam. Annyi tartalom van a játékban, hogy 192 óra alatt, sose éreztem azt, hogy ez unalmas! Hozzá teszem 192 óra a küldik voltak. A játékban, még mindig vannak gyűjtögetni valók + lóverseny, kártyázás..etc.
    Kaptunk hozzá DLC-ket ingyen..Most ne azt nézd, hogy egy szaros lópáncél vagy 1db küldetés..kaptuk..ingyen..szavunk nem lehet..és utolsó ingyenes dlc-ként megkapjuk a "new game+" módot. Arról meg nem is beszélek, hogy oktoberben jön az első "nagy dlc" 20+ óra játékidővel és egy teljesen új szigettel!
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.09. 21:39:30