121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Azért volt olyan ismerős.. :D Ránézésre Resident Evil 5-nek mondtam volna.
  • SlickAdam
    evil within
  • Kongy
    Ez melyik játék ? :D
  • SlickAdam

• arty
    az már a könnyebbik rész :D

hiszen a DC2, GT7 már itt van a nyakunkon! :DDD
  • darkSectorxxx #34682
    lol.
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem glitch. Egy játék alatt előfordulhat, hogy mikor futsz visszafelé a ködkapuhoz, a boss meg követ téged, megpróbál odaugrani hozzád (ha lenézel a kapunál egy jó nagy mélység van alattatok) és hát nem igen jön össze szegénynek, egyik kezével kapaszkodnia kell. Ezért van az hogy meghal pár ütéstől, lezuhan,mert nem tud tovább kapaszkodni :D

Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.08.23. 10:20:35
  • n000rbi
    A lávás boss tuti glitch, nekem is ilyen volt, tesóm meg vagdalkozott vele jó sokáig. A fortress-t ha végigszoptad, lesz egy olyan shortcut, amivel az egészet ki tudod hagyni.
  • Moby
    Én a LO-vel zártam a jprg témát. Így egy nagyszerű emlék marad meg a genre-ből.

DaS progress:

Pókribanc nagyon suta boss, kb ilyen one reborn szintű. Onnan lementem, ki volt írva a földre, hogy figyeljek az illúzió falra. Megleltem, volt bent egy pondró, meg egy másik pókribanc, gyorsban levágtam mindkettőt első látásra. Mire a pók dobott egy estus reinforcert, szal gondlom őt nem kellett volna levágnom :( Mindegy. Lementem a lávagecihez, őt is kinyírtam, bár nemtudom hogy, mert végtam rajta ötöt, és meghalt...(valami glitch?). Onnan elindultam méglejjebb, erre öt caprademon áll egy hídon szoros kötelékben. Dobtam nekik egy puszit messziről, és visszafutottam firelink shirenba(majd egyszer ha tíszer ilyen tápos leszek, talán visszanézek. Láttam valami sárga ködöt lent...). Ott felfedeztem, hogy egy megjelent egy vicces falkor, aki megveszi a cuccaimat. Elindultam sen fortressbe, elsőre egész magasra jutottam, de a keskeny hídon beszoptam, és azóta a leesés fesztivál megy. Most kicsit ez így elég volt. Ez a rész itt hulladékgeciszar, ez csak nagyon lassan lesz meg. Napok, talán hetek. Tudom mit NEM akarok a DaS3-ban. Létrát, és leesést, illetve ezek kombinációját. Az egész mai etap egy rakás szart nem ért. Bénabalfasz semmiresejó bossok, és futásfeszt hatalmas kietlen pályákon, meg leesésfeszt. Nem élveztem, egyáltalán. Kicsit talán most elég is volt pár napra.
  • Kandurex
    Van benne boráf faktor, de reménykedhetünk pl. egy lost odyssey szintbe! Bár ez a balfék banda...
  • TomStorm
    Ja és persze Nightmare nehézség,hogy legyen kihívás viszont ugye lassabb a haladás
  • TomStorm
    Storm Coast-ra mentem át.Hinterlands maradt 1 Rift sajna ez elite de nagyon úgyhogy kell 3 szint még legalább és visszamegyek oda.Lvl9 és eddig csak az első mapon fejlődtem.
    Agent-et szereztem négyet.Perk csak pár van eddig ilyen mint nagyobb inventory,több Exp mobokért,+poti slot,ilyesmik.
    Van 3 warrim meg 3 mágusom na meg a törpi de kellene egy másik Rogue csak nem tudom hol van
  • Moby
    Jajhát a tartalom az aztán nekem ezredleges. Ez a japóbroáfság azon szintje, ami nekem bőőőven nem megy be :D
  • darkSectorxxx #34674
    Nekem pl aki még szereti a FF-t mint játék, a stílust, a karaktereket, a gameplay-t, a szörnyeket, azt amitől FF.
    Ahogy szerettem a többit is, kivéve a 12-őt az nekem annyira nem jött már be.
  • darkSectorxxx #34673
    Jogos...a 12. részt kivéve én sem emlékszem ilyenre. :D
  • darkSectorxxx #34672
    Jó ebben igazad van nekemis az rpg tetszett, de hát ez van én még mindig kilóra vagyok mérve. :D
  • darkSectorxxx #34671
    Látom. :D
  • Seth
    A Dragon Age-ben CSAK a főküldik jók. Még a karakterspecifikus mellékküldikben is annyi a teendő , hogy törj szét 12 kristályt, találj meg mittudomén,20 db gray warden könyvet, találj meg 10 artifact-ot,aztán ha ez megvan talán kapsz egy 10 perces szakaszt ami befejezi a karakter küldetését. Mi ez, offline MMO? U-NAL-MAS, nem tudom tovább ragozni
    Witcherben azért egy hunt,egyéb sidequest nem annyiból állt hogy odamész egy helyre és tárt karokkal vár rád a mob. Sokszor elég sokat kell tenni érte, hogy végre megküzdhess, nem egyszer egy teljes dungeon-on kell átverekedni magad.
    Igazad van amúgy,ugyanaz megy minden területen, csak a W3-ban jobban meg van írva egy-egy mellékes, nem annyiból áll, hogy menj ide, aztán egy illetőtől kapsz valamit,amit egy másik illetőnek kell átadni a térkép másik végén. Bele-beleszőttek más történést is,ami miatt nem olyan rémunalmas
  • Totti5
    "Ja lehet nem a grafika fog tarrolni"

Akkor minek adják ki?
  • Kandurex
    Kiadtak egy demót az FFXV -ből úgy hánytak az emberek a fórumokon, hogy öröm volt nézni...és csak erőltetik az idióta faszfejek...
  • Kongy
    De ami még ennél is égetőbb kérdés, mikor hagyják már abba ezt a buzi FF-t? :O
  • Totti5
    Hülye kérdés, mert egyértelmű a válasz. Melyik sandbox, openworld játékban vannak mondjuk területektől függő mellékfeladatok ami teljesen más? Witcher 3ban is rohadtul ugyan az volt mindenhol. 14667332 ezer kérdőjel, witcher hunt, keresgélés, ugyan azok a mellékesek csak nagyobb szinten.

A fő és a mellék story volt abban nagyon jó, minden más tök ugyan az volt mindenhol.
  • Seth
    Igen,ezt mind lehet csinálni, de majd meglátjuk meddig élvezed , hogy minden egyes területen ugyanazt kell csinálni. Hol tartasz?
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.08.22. 20:40:56
  • Seth
    Még csak most kezdték :D
  • Kandurex
    Az nem érdekes, fontosabb kérdéskör, hogy mikor hagyják abba egy FF-nél az ostba real time buziskodást?!
  • TomStorm
    Köszönöm szépen erről van szó!
  • TomStorm
    Toborozni kell csapatokat,magunk mellé megnyerni embereket Inkvizícióba,War Table,Rifteket bezárni,recepteket keresni.NPC-t utasítani akit nem irányítunk mégis lásson el kedvünkre méltó feladatot,aztán akiket irányítunk összefonódások,válogathatunk közülük.
    Megnyitni titkos barlangokat fejtörőkkel,táborokat elfoglalni,PERK-ek!!És iszonyat taktikázós harcmenet!

Átlovagolni játékon?Úgy kell neked.Lópikulát nyújt többet Witcher gondold már át..
  • Moby
    Úgy írom, mint aki bírná, ha ez lenne az utolsó.
  • darkSectorxxx #34659
    Hát jó, most úgy írod ezt mintha ez lenne az első. :D
  • Moby
    Szuper a frém, meg ahogy a lába nyomában rajzolgatja a pályát Minőségi cucc lesz ez is :D
  • darkSectorxxx #34657
    FF15-ben?
    Ja lehet nem a grafika fog tarrolni, én inkább annak örülök hogy ilyen régi szörnyet viszontlátok, FF13-ban elég bohóc ellenfelek voltak.
    Meg aztán a pálya is jó pl a videóban:

• Totti5
    Tény ami tény, a DA3 sokkalta inkább szerepjáték. Már csak a harc is egy teljesen más világ és klasszikus formája a stílusnak.
  • Seth
    Leszólta mennyire nulla mint open world játék. Azért vicc, hogy a DA3 meg nonpluszultra nála, miközben ugyanazt csinálja,de rosszabbul :D
  • Moby
    Azt hogy mi a fasznak vettem meg, ezt máig nem tudom :D
    Díszdobozba csomagolt dögunalom, dragonage a neved. Egyetlen okés része volt, az első.
  • darkSectorxxx #34653
    Az.
  • n000rbi
    Nekem úgy rémlik, hogy ő pont dícsérte a Witcher 3-at, vagy mégse?
  • Seth
    A főküldetéseken kívül egy nagy nulla a játék szerintem. A fősztori sem valami lebilincselő , úgy 20-25 óra után kezd valami történni, dehát nem kellene már az elejétől megfognia?
    A területek nem annyira hatalmasak,hamar átlovagolhatóak és legfőképp semmi felfedezni való nincs rajtuk.
    Fura, hogy ezt fúdefrankó open world rpg-nek tartod, Witcher 3-mat meg nem, holott az ezerszer többet nyújt minden téren(najó a harcrendszer más mederben evez, ezt nem hasonlítom össze)
  • TomStorm
    Hol találok Rogue-t a csapatba?Kellene egyik Mage helyett jól sebző közelharcos
  • TomStorm
    Micsoda játék ez a Dragon Age 3!Egyszerüen kezdetek óta történések tömkelege olyan körítéssel,hogy az állam leesik.Ezek a harcok Nightmare fokozaton eszméletlen jó és megoldható MERT alkalmazható taktika.Legyőztem most is Elite-et majdnem kiesett Joy kezemből úgy meg örültem:))
    LVL9 vagyok,Warrior.Cassandra,Vivienne(storm mage),Solas(full spirit) van még velem.Felfedezni dolgokat mindennek van értelme!
    Szereplők,szinkronhangok,grafika,folyamatos Frame lehengerlő:O
    Ez egy Open World RPG és méghozzá csapatban..

Sárkányt messziről láttam egyszer de elkerültem:D
  • Kandurex
    FF8?