status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én a LO-vel zártam a jprg témát. Így egy nagyszerű emlék marad meg a genre-ből.
DaS progress:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pókribanc nagyon suta boss, kb ilyen one reborn szintű. Onnan lementem, ki volt írva a földre, hogy figyeljek az illúzió falra. Megleltem, volt bent egy pondró, meg egy másik pókribanc, gyorsban levágtam mindkettőt első látásra. Mire a pók dobott egy estus reinforcert, szal gondlom őt nem kellett volna levágnom :( Mindegy. Lementem a lávagecihez, őt is kinyírtam, bár nemtudom hogy, mert végtam rajta ötöt, és meghalt...(valami glitch?). Onnan elindultam méglejjebb, erre öt caprademon áll egy hídon szoros kötelékben. Dobtam nekik egy puszit messziről, és visszafutottam firelink shirenba(majd egyszer ha tíszer ilyen tápos leszek, talán visszanézek. Láttam valami sárga ködöt lent...). Ott felfedeztem, hogy egy megjelent egy vicces falkor, aki megveszi a cuccaimat. Elindultam sen fortressbe, elsőre egész magasra jutottam, de a keskeny hídon beszoptam, és azóta a leesés fesztivál megy. Most kicsit ez így elég volt. Ez a rész itt hulladékgeciszar, ez csak nagyon lassan lesz meg. Napok, talán hetek. Tudom mit NEM akarok a DaS3-ban. Létrát, és leesést, illetve ezek kombinációját. Az egész mai etap egy rakás szart nem ért. Bénabalfasz semmiresejó bossok, és futásfeszt hatalmas kietlen pályákon, meg leesésfeszt. Nem élveztem, egyáltalán. Kicsit talán most elég is volt pár napra.