121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    höööööö
  • SlickAdam
    ugye megkertelek itt titeket es tartjatok magatokat eddig () ill. nem megyek meta es hasonlo oldalakra. siman el lehet kerulni.:)
  • TDC Geronimo
    Jó csak mai szósöl világba nem tudom hogy nem látott/olvasott róla. Tele a net vele.
  • Totti5
    Olyan baromi nagy lelohasztó dolog nem történne ha tudna róla :DDD

Bár... ha többet várt
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.29. 13:45:11
  • TDC Geronimo
    Nem tudsz?! Azt meg hogy a mai világba? :D
  • SlickAdam
    en csak a Kinda Funny review-t kezdtem el nezni. ingame video nelkul, szpojler es pontszam mentesen. csak beszel rola. de meg azt is kikapcsoltam feluton.:D
    csak mert preview alapjan mar tudom joideje, hogy naluk "ömezin" a cucc, mas ertekeleskrol meg mindig nem tudok.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.29. 13:42:27
  • TDC Geronimo
    Én gafon olvasom impressionöket 2 napja és kurva nehéz így kivárni :D
  • SlickAdam
    nem is köll!!!
  • TDC Geronimo
    Elvileg van egy topiklakó, aki igen, de még nem írt azóta.
  • Soldiers
    Valaki játszik már a MGS-al??
  • Hoz_Hun
    Until Dawn
    Tegnap végre én is rátehettem a mancsocskámat az Until Dawn Extended Edition-re. Jelenleg a 8 fejezettel végeztem és a 9-ik kezdődik. Azt kell mondjam, ritkán adok ilyen értékelést egy játéknak de 10/10. Remélem a végére sem megy lejjebb ez a szám, de ahogy eddig alakultak a dolgok szinte kizárt.
    Mindenben hozta amit vártam, kivéve egy dolgot. A sztorit. Az JOBB LETT mint számítottam. A játék izgalmas a sztori érdekes. Ami igazán megfogott azaz, hogy tényleg szorítok a szereplőknek, mert valóban BÁRKI elpatkolhat és nem feltétlenül pillanatnyi elcseszés végett, hanem mert valamit egy vagy két chapterrel korábban csesztem el.

EGY BUG-RA FELHÍVNÁM A FIGYELMET! Spoiler mentesen. Ebbe más is belefutott ezért írom ide be és hívom fel rá a figyelmet, mert simán elkerülhető (de ha peched van akkor belesel mint én):
    5. fejezet: Mike – Rögtön a fejezet elején Mike-al bemászunk a szanatóriumba az alsó kisablakon egy pincehelyiségbe. Az ablak a helyiséghez képest magasan van, így kimászni nem lehet! Nem ez a gond. Itt van egy rész ahol Mike egy hordót odatol egy magaslathoz felmászik és úgy mehet tovább. A hordó tolása után AUTOMATIKUSAN felmászik és nem lehet visszamenni. Még ez is oké, ám kb 2 perccel később kimehetünk az épületből és újra bemászhatunk az ablakon (én azért másztam vissza mert féltem hogy valamit kihagytam). Ez esetben a hordó már ott van és Mike TÖBBÉ NEM TUD RÁ FELMÁSZNI! Nincs más út ki a helyiségből és itt ment a gép azaz BENTRAGADSZ ha ebbe a helyiségbe visszamész!! Tehát a szanatórum pinceablaka mögötti helyiségbe SENKI NE MENJEN VISSZA!
    Ha mégis akkor újra kell kezdeni AZ EGÉSZ JÁTÉKOT. Nincs más mód. Neten sem találta még ki senki mit lehet tenni. Ha visszamentél ide ott ragadsz.
    Amúgy a helyiségben mindössze egy totem van.
  • samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rengeteg ilyen van, csak eddig itt tűnt fel az összefüggés a információk, dezinformációk és valóság között. Most elkaptad lényeget, de mivel még csak most kezded kapisgálni (azaz egy pillanatra beláttál a háttérbe) kapitalizmus és világ működését ezért ez számodra a legurvább idáig. Ha megtanulsz gondolkodni és nyitott szemmel járni, nembiztos ilyen kis lelkes/boldog srácocska maradsz :) Én óva intelek, mert mi így szereteünk:P
  • SlickAdam
    + az uj gepre kapott 1 ev gari is jol kijon 2017 decemberere :D
  • Moby
    Mindig beszarok ezeken a hírdetéseken, meg hogy még mindig van madár, aki rárepül

Ránéztem a jófogásra.
    Találtam is egy ps4-et 53-ért 3 játékkal. Hírdetés szövege(öveket becsatolni):
    Eladó Playstation 4 500GB
    Tartozékok : Az alap gép 500gb os HDD-vel el láttva , 2DB Joystick, 3 DB Játék lemez: Mortal Kombat.X, Batman, The Ejider Beralle.
    Doboz, Számla, Garancia :2017.12.11
    Kábelek.

The Ejider Beralle. Ezt sikerült kiolvasni a rossz minőségű (ebayről, vagy kitudja honnan) lopott képről az The Elder Scrollsból.
    LÖL. ROFL. LOÁL.
  • Kongy
    Szerintem 90eFt körül már lehet kapni használt PS4-et. De a 90 alattiak gyanúsak.
    Én féléve adtam el 100-ért, úgy hogy nem is volt rá gari, játék, stb, csak az alapgép.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.29. 11:53:34
  • Totti5
    Nem. Azok átverések ( előre utalás stb... ). Sajnos a jófogás kellemes megél a csalókból, büntetlenül bárki bármit felrakhat és sokan be is dőlnek, utalgatnak irreálisan alacsony árakat, de kemény sok 10 ezreket. Aztán nem kapnak semmit.

PS4 nincs 50-70ért.

20 játék értéke nagyon alsó hangon ha valaki fillérekért ki akarná szórni az 100 ezer-nél kezdődne..
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.29. 11:52:57
  • Fidolorous
    Kedves topiklakók ! Megszeretném kérdezni Tőletek hogy manapság mennyibe kerül egy használt Playstatione 4 korrekt áron ? Találtam a jófogáson pár rendkívül olcsó ajánlatot is, a reklám kedvéért nem linkelem őket 50 és 70 ezer közt, példának okáért az egyik 68 ezer 22 db gyári játékkal, illetve 53 ezerért 3 db játékkal. Tényleg ennyire lement az ára ?

Köszönettel.: Szabó Geri
  • Ragnar360
    Hmm:) ennek mi a története amúgy?:d
  • Ragnar360
    Nem is baj, tiszta szégyen hogy még arra is kiakarták adni -.- fölösleges
  • AntiHero
    És most fog a játék arcon köpni és kinevetni. :)
  • Moby
    Az különösen sokat segít, hogy Norbival semi-coopozzuk az egészet. Az uncsi részeket átbeszélgetjük, mondja mi merre, stb... :)
  • Moby
    A DLC visszahozta a kedvem. Messze-messze a játék legjobb része volt eddig, messze a legjobb bossokkal.
  • Kandurex
    A DaS -t úgy, hogy az már beszippantotta?
  • SlickAdam
    pedig abbahagytad... :D
    szal mostantol lecci sporold meg magadnak a rinyat, ugyse vesz senki komolyan.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.29. 09:54:15
  • Kandurex
    Gondolkoztam rajta, h szerinted sokat kell a DaS -ban trappolni...és végül is arra jutottam, hogy a BB -ben 10X több az állandó utazgatás, hisz állandóan vissza kellett menni abba a nyamvadék unalom dream-be.

Viszont Boss-ok tekintetében igazságod vagyon...kissé egysíku a harcuk,...bár a DaS 2 puzsér küzdelem akkora élményt adott, mint a fentebbi egész játék alatt sem...igaz a többi meg lófaszt sem.

Szóval nem baj ha Boss tekintetben majd a DaS 3 a BB szintet hoz...csak könyörgöm, onnan ne hozzanak mást!....na jó a grafikát :....csak ne partvisnyél bonyolultságú pályáikat
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.29. 09:53:38
  • TomStorm
    Pedig már teljesen felbátorodtam a játékban.Mondjuk lehet ez a baj,semmi ovatosság nincs bennem..
  • TomStorm
    És kész basszus rá egy percre meg folytatom egy másikkal ezt nem hiszem el,hogy ennyire nem találom a helyes utat:D
  • TomStorm
    Na megkaptam első Until Dawn trófeát,hogy rakja teherbe"the psycho path":((
  • Moby
    DaS progress:

Manus is fekszik, DLC kivégezve
    Four Kings szintén, miután NAGYON felbaszták az agyam :)
    Ha jól számolok 4 boss van még előttem.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.29. 00:42:19
  • darkSectorxxx #35262
    Az ember azt hinné már mindent látott hallott, de ilyen esetet én még soha. :DDDDDD
    Kérdezem én az MK9-hez képest mi lehetett az a technikai akadály, ami miatt nem hoznák az élményt.
    Androidra hozza?

EPIC

"Mortal Kombat X megjelenés - ne várjátok Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra

Hiába minden, a Warner Bros. kénytelen volt beismerni, hogy a Mortal Kombat X Xbox 360-as és PlayStation 3-as változata nem megvalósítható, így a projektet törölték.
    Várható volt, hogy ez lesz a vége. A Mortal Kombat X már áprilisban megjelent PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de az előző generációs konzolokra szánt változatot először nyárra, majd őszre halasztották.
    Egy ideje már nem hallottunk felőle, őszintén szólva nem is reméltük, hogy valaha még napvilágot lát. A Warner Bros.-ban ugyan megvolt a szándék, de a High Voltage Software egyszerűen nem tudta a Mortal Kombat X-től elvárható élményt hozni.

Közleményükben megírták, hogy bár nagyon sajnálják, az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változat elkészítésének technikai akadályai vannak. Arra kérnek minden előrendelőt, hogy látogassa meg a viszonteladót, akinél előrendelését leadta, és visszakapja a pénzét."
  • Kandurex
    Ez de szar...
  • Kongy
    Újabb feledhető remaster
  • SlickAdam
    Dishonored Definitive Edition:
    - higher resolution
    - slightly sharper textures
    aaaaaaaand
  • Totti5
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Minden évadot úgy zártak le, hogy ha nem is lesz következő, akkor is megállja a helyét sorozatzáróként. Ennél tökéletesebb véget nem igen láttam, pedig van mögöttem már pár sorozat.
  • SlickAdam
    tehat rendes veget kapott a varatlan(?) kasza ellenere?
    bar multkor origo elszpojlerezte (szokasuk...), hogy hol tartanak az esemenyek a 3. evadban. mindegy, nezem. majd.
  • TDC Geronimo
    Kis off, most néztem meg hannibal elvileg utolsó részét, mert sajnos kasza úgy néz ki, de... slick kezd el nézni. Még most is állam a földön olyan zárás volt ez. Cinematography mesterfokon.
  • SlickAdam
    videojatekok "Tarantino"-ja
  • n000rbi
    Ja, beszarásjó,
    még bombahatástalanítós minigém is van a játékban, az ominózus: "A pirosat vágjam el, vagy a kéket?" dumával, szakadtam rajta :))