status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Hoz_Hun
    Until Dawn
    Tegnap végre én is rátehettem a mancsocskámat az Until Dawn Extended Edition-re. Jelenleg a 8 fejezettel végeztem és a 9-ik kezdődik. Azt kell mondjam, ritkán adok ilyen értékelést egy játéknak de 10/10. Remélem a végére sem megy lejjebb ez a szám, de ahogy eddig alakultak a dolgok szinte kizárt.
    Mindenben hozta amit vártam, kivéve egy dolgot. A sztorit. Az JOBB LETT mint számítottam. A játék izgalmas a sztori érdekes. Ami igazán megfogott azaz, hogy tényleg szorítok a szereplőknek, mert valóban BÁRKI elpatkolhat és nem feltétlenül pillanatnyi elcseszés végett, hanem mert valamit egy vagy két chapterrel korábban csesztem el.

EGY BUG-RA FELHÍVNÁM A FIGYELMET! Spoiler mentesen. Ebbe más is belefutott ezért írom ide be és hívom fel rá a figyelmet, mert simán elkerülhető (de ha peched van akkor belesel mint én):
    5. fejezet: Mike – Rögtön a fejezet elején Mike-al bemászunk a szanatóriumba az alsó kisablakon egy pincehelyiségbe. Az ablak a helyiséghez képest magasan van, így kimászni nem lehet! Nem ez a gond. Itt van egy rész ahol Mike egy hordót odatol egy magaslathoz felmászik és úgy mehet tovább. A hordó tolása után AUTOMATIKUSAN felmászik és nem lehet visszamenni. Még ez is oké, ám kb 2 perccel később kimehetünk az épületből és újra bemászhatunk az ablakon (én azért másztam vissza mert féltem hogy valamit kihagytam). Ez esetben a hordó már ott van és Mike TÖBBÉ NEM TUD RÁ FELMÁSZNI! Nincs más út ki a helyiségből és itt ment a gép azaz BENTRAGADSZ ha ebbe a helyiségbe visszamész!! Tehát a szanatórum pinceablaka mögötti helyiségbe SENKI NE MENJEN VISSZA!
    Ha mégis akkor újra kell kezdeni AZ EGÉSZ JÁTÉKOT. Nincs más mód. Neten sem találta még ki senki mit lehet tenni. Ha visszamentél ide ott ragadsz.
    Amúgy a helyiségben mindössze egy totem van.