121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #38852
    Jaja, annak reszeltek szerintem.
    Mondjuk azért kellett kapkodnom a fejem az irányítás miatt, nem volt egyszerű. :D
  • SlickAdam
    uj fight night-ert ölni tudnek. hogy nezne az ki, te jo eg! sajnos jegeltek a sorozatot a buták... :(
  • darkSectorxxx #38850
    Amúgy nem rosszak ezek télleg. :)
    Nekem az állam leesett X360-PS3-nál mikor ütlegelték egymás a FN-ban és a pofájukon a bőr megnyúlt egy-egy arconütéstől nyálcunami közepedte. :)

Meg mutogatták ezeket a Fifa 16 meg PES 16 hogy attakurva grafika és szó szerint elhánytam magam (na jó nem mert ez a jelző már elpiacosodott kicsit :D) az arcok miatt.
    Lehet sokat várok ezektől de ilyen minőséget bármely mai 10 órás single játk letol.
    Vagy legalábbis nem érzem azt a fajta erőt amit a fix kötötpályás megoldás amúgy tudna biztosítani nekik.

Vagy én látom rosszul?

/// annyi ha a kezén a könyöke meg pár testrésze le lenne kicsit kerekítva mindjárt sokat dobna rajta, amúgy ja a szőröket is látni a kezén.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.08. 12:16:14
  • darkSectorxxx #38849
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja attól szíved joga ez nem volt eddig sem kérdés,tudtam, fordítva is így van, de kell ezt napirendre tűzni feltétlen? Az itt a kérdés? És más kamu ürügyben ecsetelni? :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.08. 12:08:55
  • SlickAdam
    nemtom, de en el vagyok hülve teljesen. fel oraja csak egy random visszajatszast kockazok. csal a jatek igen, hisz gameplay 60 frem, visszajatszasok, atvezetök viszont "csak" 30-al mennek, na de basszus MINDEN jatekos igy nez ki olyankor.
    nezd a karhajlataban az ereket, a vallan az izomrostokat!

szinten erek:

parker real life vs ingame (tovabbi 9 jatekos + kozonseg + istennyila mellett. mondjuk itt most pont nincs kozonseg, de rendes meccsen is ilyen)

kosarlabda jatek 2015 (tm)
  • Moby
    Ok, akkor nevesítem: attól hányok amit TE képviselsz. Remélem így nincs további félreértés.
  • n000rbi
    Ha rám hallgatsz, megvársz egy teljesen újragondolt verziót (már ha lesz ilyen), mert ez a mostani csak egy nagy parasztvakítás a halkabb (cserébe magasabb üzemi hőmérsékletű, LOL) géppel.
    Én örömmel vennék egy külső táppal rendelkező x1 méretű ps4-et, amiben egy 12 centis venti teszi HALKAN a dolgát. Annyi eszük persze nincs és egy még kisebbet fognak csinálni a dobozban mellékelt ps-logós füldugókkal.
  • darkSectorxxx #38845
    Csoki. :D
    Az se kutya hogy egy sportjátékban csúnyábbak a karakterarcok. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.08. 11:21:34
  • darkSectorxxx #38844
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De mit kell fanbojozni mindig, küldtem fitymahúzogatós képeket, ne nekem hidj vagy velem vitázz hanem a képekkel.
    Ennyire egyértelműen látszik kéremszépen, vannak helyek ahol pl eleve egy felületen azelőtt nem voltak nyomok karcolások, most meg van, de nem a felbontás miatt hanem a textúrák miatt.

Persze mindenki itt neked akar rosszat.

Nem az Uncsitrilogi a legfaszább a földön, én meg talán néhány ember csak örül neki hogy foglalkoztak vele és az U4-ig van mivel játszani, és a REMASDTERED-ekhez képest felüdülés ahogy megváltozott....
    És nem csak felbontás miatt kerül több fű a talajra vagy karcolások olyan felületekre vagy fényvisszaverődés mert 720->1080p.
    Nem vagyok programozó , de ezt azért nem nehéz kikövetkeztetni.

Nem is kell hanyatesni tőle, most ez a trendi téma néhány játékos közt, másoknál a MGS volt vagy a Batman vagy a Witcher....vagy Until vagy bármi ami kijött.
    Most az hogy téged nem érdekel a játék egy dolog.
    Szerintem nem is voltunk gecik , én is próbáltam sokat spoiler-be tenni nehogy kicsit görgetni kelljen neked, nincs is ezzel baj, nekem nem fáradság, nem volt nehezemre eső tevékenység.

Csak ne legyen már az hogy most te hánysz meg elmész meg nem tudom miket csinálsz mert most váletlen olyan téma van "pár napig" ami neked éppen nem annyira érdekes.

Ez ps4 topik ha valaki fan lenne , még akkor sem lenne rosszabb helyen, de nem fanolásról szól az egész, most nem platformbeli vitákról van szó.
    Én sem tekintem annak.

Ezt sokan lehet Remake-nek várták de ez még mindig remastered, a jobbik fajta....
    És igen ahogy Anti említette és én is mondtam vannak alap dolgok amit nem lehet remasterként kijavítani, az alap leosztás, pl a környezetben a fák, épületek geometriája, ezért érezhető hogy 8 éves játék alapjában nem 2015-ös, de én pont ennek fényében nézem.....
    Ahoz képest meg fasza.
    Szóval ez nem Remake, az majd a FF7 lesz.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.08. 11:15:18
  • arty
    én hiszek neked, nyilván nem ez a hobbid (h a gépekkel rohangálsz a boltba játék helyett), ráadásul nekem is releváns az info, mert érzem a késztetést a ps4 megvásárlására...

az a baj, hogy itt mindenki elbeszél a másik mellett, mert vagy kifogott egy jobb gépet (khm), vagy kevésbé érzékeny a dologra/máhol van neki a zavaró szint, stb stb stb. leginkább ez utóbbi a valószínű, én még a fanbojságot sem tartom annyira jellemzőnek errefelé.
  • SlickAdam
    cokit nektek ancsartid!

• Moby
    Fogalmam sincs milyen érdekem lehet/nemlehet nekem valami faszverte nyomoruságos remasterben, bármelyikről is legyen szó.
    De komolyan szörnyű amilyen posványszagú fanbojtemetőbe megy át már ez a topik :(
    De nincs itt semmi baj. A PS4 a legjobb gép, nincs hangja, talán venti sincs benne. A uncsitrilógiaremaszter a legjobb játék a földön, és a bluepoint méltó feldogolzás csinált belőle, majdnem olyan jók, mint a nóti. Azt kívánom hát neked, és minden fanboinak, hogy sose legyen ettől jobb gépetek, ettől jobb játékkal. I'm out. Mentem hányni.
  • Tommy H
    Na az jó.Addig Big Boss-al bevetem magam Afrika veszélyes tájain:)
  • darkSectorxxx #38839
    16:00-tól hallom hogy felkerül!!!! Szóval akik melóznak ráérnek. :)
  • Tommy H
    Se Battlefront beta se MGS online:(
    Remélem ma még lesz valami
  • darkSectorxxx #38837
    Hát volt már 5-7 között BF4, nem elképzelhetetlen.
  • n000rbi
    Ezt már kitárgyaltuk arty, fülessel lehet hallani, élőben meg nem ilyen lófasz volt. (a boltban kérdés nélkül cserélték) Hagyjuk is a témát mert kezd elPHsodni ez a topik, olyan mértékű a fanbojizmus.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.10.08. 09:41:46
  • Tommy H
    Battlefield Bundle 6700ft-ért ad 2 teljes értékü játékot?BF4 és Hardline-t?
  • arty
    nem nézünk hülyének, de a videon semmit nem lehetett hallani :)
  • darkSectorxxx #38833
    "Váratlanul megjelent a Destiny a PS4-eden? Így tűntetheted el

Egyre több PlayStation 4 felhasználónál jelent meg a Destiny a menüben, holott meg sem vásárolták a játékot. Nem bakiról van szó, hanem a Sony új fogásáról.
    A Destiny hiába multiplatform cím, a Sony szinte már sajátjaként kezeli. Az exkluzív tartalmakon túl állandóan megjelenik a PlayStation 4 promóciós anyagain, videóiban, sőt, a konzol dobozán is.
    Több felhasználó jelezte, hogy a Destiny: The Taken King csak úgy, minden jel nélkül megjelent PlayStation 4-eik menüjében, pedig sem az alapjátékot, sem a kiegészítőt nem vették meg soha. Ha kiválasztjuk, a játék indítása helyett a termékoldalon találjuk magunkat, ahol letölthetjük a demót, vagy a kár meg is vásárolhatjuk magát a játékot. Kis utánajárás után kiderült, hogy ez a Sony legújabb húzása: úgy próbál bizonyos játékokat népszerűsíteni, hogy azt a felhasználók konzolján jeleníti meg, de csak azokén, akiket korábbi aktivitásuk alapján érdekelhet az adott játék. A funkció kikapcsolható, a PS4 beállításaiban az Automatic Downloads menüben a Featured Content mellől kell kivenni a pipát."

Ja így is lehet.
  • darkSectorxxx #38832
    Azt mondtad edig hogy semmi eltérés, amúgy nem csak a karaktert cserélték le, de pont ezt mondom, a növényzet sürübb, a falakon pl a nagy kövek helyett sok helyen kisebb részletesebb kövek vannak, vannak tükröződések. Stb....
    SDe mondogasd még életed végéig nyigodtan hogy semmi eltérés.

U2-ben is ezek vannak kb, de nem gond pont te mondod ezeket aki máskor ha érdeke úgy diktálja a valóban semmi eltérést meg észreveszi .....csak ugye most nem ez az érdeked. :)
  • Kandurex
    hát mutassál képet, de ugyanarról a beállításról ne a netről vadásszál...
  • vixo
    Mikor lesz már psn-en a Battlefront? Nem úgy volt,hogy már szerdán hajnali 3kor lehetett volna előtölteni? Ehhez képest ma fél hétkor néztem és még mindig semmi, pedig pont úgy számoltam vele,hogy reggel rest modeban majd szépen lehúzza nekem és munkából hazaérve már tolható is... :( Azt jól tudom am,h bétákhoz nem kell PS Plus előfizetés, anélkül is lehet majd vele játszani? Csak online kell lenni,ugye? És couch splitscreen lesz a bétában jól tudom?
  • SlickAdam
    vegulis ja, csak ennyi kell. megallsz egy nyugis helyen -> ingame kep mentes. aztan fotomod aktivalas -> ugyanott ugyanugy kepet ment.
    (en demot mar letöröltem)
  • Moby
    Majd ha lesz időm mutatok képeket. Pont annyival szebb, amennyivel szebb lehetne 30-on.
  • SlickAdam
    akko' se szebb 30 frem mellett. nem lesz rajta hirtelen 8xAA meg ilyesmi. ez nem GT meg Forza fotomod, hogy "export", azt' varsz 1 percet a kepre.:) eleve rendszer sharing-el mentesz.
  • Moby
    >nem tudom miert zuhan be
    Peeeerszehogynem....enerhiatakarékosságból :DD
  • SlickAdam
    nem tudom miert zuhan be, de en amikor probaltam, ugyanazt lattam, mint jatek kozben.

akkor fotomodban az amugy kb 30-al futo Infamous-nak is be kene zuhannia mondjuk 10-15-re, nem? nem tesz ilyet.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.08. 07:12:11
  • Moby
    Jaja, wysiwyg, csak épp a játékot nem így rendereli. Vagy gondolod photomódban hirtelen varázsütésre zuhan be a frém?:D
  • SlickAdam
    kamurender? megallitod a jatekot, forgatod a kamerat, katt. abban mi a kamurender? WYSIWYG.
  • Tommy H
    Egyből toltam 10-1es meccset Top Player WTF!?
    Igaz sima csoport mérkőzés de akkor is na

Lehet újrakezdem ML-t TP-n

Igaz,olyan felállást találtam csapatomnak,hogy kivégez mindenkit.Legalábbis Professional.Lássuk TP-t
  • Tommy H
    S.Adam te így -1 speed-el milyen fokozaton játszod PES-t?Én ML-t viszem de sok góllal nyerek.
    Most kipróbálom Top Plyaer-t
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    A launch gépem nekem is ilyen volt idleben, de immáron a negyedik mgs gép van nálam, ami nem darál, mint a hármas számú, de szép magas hangon tud fütyülni, ha úgy van kedve. (lehet marad, mert már kurvára elegem van a szaladgálásból és idegből)
    A kedves semmiből előbukkanó read-only okoskodóknak meg annyit, hogy szerintem inkább a sony húzza a faszára az új szériát és ne engem tessenek már lehülyézni, mert vannak alapvető elvárásaim.
  • TDC Geronimo
    Azt hittem éjféltől fent lesz beta, de nem :(
  • Moby
    A 2-ben nincs eltérés, merthogy az eredő posztot antinak írtam, nem neked. Az egyben van, drake a különbség. Más nem. Próbáld értelmezni a leírtakat.
    Egyébként nincs ellenemre a screenshot, még mindig jó ránézni, hol tartott az iparág 8 éve.
  • darkSectorxxx #38816
    Ha cseréltek modelt, akkor miért nincs eltérés? :D
  • Moby
    Úgy 15x lett leírva, hogy az 1-ben cserélték drakemodelkt, de rácsodálkozhatunk újra. A kisfelbontású képeken meg max a fotómódos kamurenderen fogsz különbséget látni, a játékban nem, merhogy nincs.
  • darkSectorxxx #38814
    Ennek nem látom értelmét ezzel foglalkozni....egy kibaszott capcom....nem értem mi van velük....lehet elszabadult a T virus a Capcom-nál. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.08. 00:23:39
  • TDC Geronimo
    fekvehányok