status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mit kell fanbojozni mindig, küldtem fitymahúzogatós képeket, ne nekem hidj vagy velem vitázz hanem a képekkel.
Ennyire egyértelműen látszik kéremszépen, vannak helyek ahol pl eleve egy felületen azelőtt nem voltak nyomok karcolások, most meg van, de nem a felbontás miatt hanem a textúrák miatt.
Persze mindenki itt neked akar rosszat.
Nem az Uncsitrilogi a legfaszább a földön, én meg talán néhány ember csak örül neki hogy foglalkoztak vele és az U4-ig van mivel játszani, és a REMASDTERED-ekhez képest felüdülés ahogy megváltozott....
És nem csak felbontás miatt kerül több fű a talajra vagy karcolások olyan felületekre vagy fényvisszaverődés mert 720->1080p.
Nem vagyok programozó , de ezt azért nem nehéz kikövetkeztetni.
Nem is kell hanyatesni tőle, most ez a trendi téma néhány játékos közt, másoknál a MGS volt vagy a Batman vagy a Witcher....vagy Until vagy bármi ami kijött.
Most az hogy téged nem érdekel a játék egy dolog.
Szerintem nem is voltunk gecik , én is próbáltam sokat spoiler-be tenni nehogy kicsit görgetni kelljen neked, nincs is ezzel baj, nekem nem fáradság, nem volt nehezemre eső tevékenység.
Csak ne legyen már az hogy most te hánysz meg elmész meg nem tudom miket csinálsz mert most váletlen olyan téma van "pár napig" ami neked éppen nem annyira érdekes.
Ez ps4 topik ha valaki fan lenne , még akkor sem lenne rosszabb helyen, de nem fanolásról szól az egész, most nem platformbeli vitákról van szó.
Én sem tekintem annak.
Ezt sokan lehet Remake-nek várták de ez még mindig remastered, a jobbik fajta....
És igen ahogy Anti említette és én is mondtam vannak alap dolgok amit nem lehet remasterként kijavítani, az alap leosztás, pl a környezetben a fák, épületek geometriája, ezért érezhető hogy 8 éves játék alapjában nem 2015-ös, de én pont ennek fényében nézem.....
Ahoz képest meg fasza.
Szóval ez nem Remake, az majd a FF7 lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.08. 11:15:18