121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Éshát hálisten igazad van :DD
Parádésak a műsoraid mostanában :D -
A-ra teszek 1m-ot és B-re is 1m-ot. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:26:34 -
Legalább nevettek egyet. :D
csak most nem értem, agygörcs lesz ma vagy jót nevetsz? :) -
Kedvellek, kapsz egy utolsó lehetőséget. Felteszem újra.
vajon miért van 2m dislike a cod videón:
a. A BF1 miatt!!!!négy!
b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
:DDDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 16:26:43 -
Bandicoot #50515 Én aztán nem tehetek róla ha saját magadból csinálsz röhejt...
-
Hogy felbassz, ha én nem tudlak előbb téged?
-
Bandicoot #50513 Mi az érdekem? :D -
Mert ez az érdeked vagy érdeketek ezt hinni.
Megkérdeztétek azt a 3milla dislike-oló embert?
Ha nem lenne igazam nem lenne buta Ripcod-al tele a net. :)
De hálisten nem dislike-ban mérik a bevételt. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:13:37 -
Én is tőled.
+
Amúgy baszottul nem ide tartozik de rájöttem ma hogy nem tudom miért gyüjtögetem a játékokat. :D
Ma Jöttem rá, hogy sok játékot amit gyüjtöttem nem kellett volna. :D -
Bandicoot #50510 Azt hittem nem tudod überelni az Uncharted 4-es "csak akkor lehet lőni ha ellenfél van" megnyilvánulásod...Tévedtem...:D :D
Halloványlilafingod nincs miről van szó és miért a sok dislike,és a legszebb hogy még felhozol egy példát is aminek egy árva hangypöcsnyi köze nincs az egész esethez...
-
VISÍTOK :DDDD -
Várj, az hogy a zűrben játszódik az dislike ugye? :D
Értem én. :D
3000000 embernek bejött 4-5 jövőben játszódó rész, azt most ez nem, olyannyira nem hogy beleraktak egy kis Reach-et. :D
Tökéletesen értem én, Megyek dislike-olom a GTA5-öt mert évekóta ugyanaz a stílus...értemén.
Logikus. :D -
Roflsasdahgfrtjcfm vmvmbnbc
TOPLEL. -
Vasárnapi Dark kvíz:
vajon miért van 2m dislike a cod videón:
a. A BF1 miatt!!!!négy!
b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
ty. Árukapcsolás.
Popcornokat bekészíteni :D -
De pontosan tudom miről van szó.
Tele van a net:
RIPCOD, az más hogy naívan hisszük hogy ez simán csak polgári jótett. :D
Te nem ilyen vagy Moby, te mindig átlátsz a szitán, majd pont most nem? :D -
Annyira nem vagy képben semmivel, hogy megint ebszolájte fogalmad sincs miről van szó :DDD
Dark vs. bármilyenrandomtéma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
"a COD-ot nem a BF miatt dislikeolják"
aha persze meg smemi köze a nagy hirverésnek sem, hogy ja vajon eléri a 3 illát vajon eléri a 6 millát.
Isdzonyat kecisok troll avn a neten, erre várnak csak hogy lecsaphassanak.....ha bárki azt hiszi, hogy az a sokmillió dislike nagy része alaposan megfontolt döntés eredménye, az keci naív.
Nem hiába vannak a butakeci metascore-ok is.
Nem ez a pörgés amit én csinálok, hanem a minden részt övező idióta fikázás.
Ami már kezd önnmaga paródiája lenni, már lassan zsdigerből jön a fika, nem is kell megnézni hozzá semmit, csak jön a november és oksa fika, iw engine, cod, buta lövölde, 10-12 évesek játéka stb....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 15:57:53 -
Hát nem mondtam hogy mindenki ok nélkül nyomogat.
Neked volt okod ezekszerint, láttál egy filmet előtte. -
Hint: attól, mer a haverod egy idióta, még nem biztos, hogy mindenki az. Az, hogy neked a haverjaid nem BF-ezenek, még nem biztos, hogy másé sem. Attól, hogy neked nem fér bele az életedbe a csapatban játszás, sajnos a tény az, hogy a multizók többségének belefér.
/Hint: a COD-ot nem a BF miatt dislikeolják. Szerintem neked halvány fogalmad sincs róla miért, csak pörögsz egyhelyben megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 15:47:18 -
Én átgondoltam. -
Egy biztos ez a dislike szarság egy lufi, nem azt jelenti hogy akik szavaznak azok azért teszik mert előtte átgondolták hogy mit csinálnak. -

-
Miért te mit csináltál már megint? :D -
Akkor nézzél pl. engem. -
Igen!!! Nem jobb.
Szórakoztatóbb, hosszabb távon.
Lehet jönni a láátványnal, mondani ezt azoknak akik megunják 3 nap alatt és beleszarnak és inkább visszaveszik hogy a gameplay menjen és akkor jöhet fekete leves a BF-nél.
Ez nem a BF fika akart lenni, meg általánosítás, hogy a fiatalok hol vannak többen, hanem szemléltetés hogy a dislike miről szól és kik dislike-olnak.
Meglesném a dislike-olok közül hányak játszanak még máig, és vesznek cod-okat.
Erről szólt igazából a komment. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:55:13 -
Ja 1000-es van benne, na erre akartam választ, oksa én is rendeltem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:51:14 -
Bandicoot #50493 Attól hogy fél oldalas fogalmazást írsz vastagbetűvel még egy ordas marhaság amit írsz kezdve azzal hogy kisiskolások BF-eznek, folytatva azzal hogy neked mi nem tűnik fel egy játékban.... 
Attól meg hogy valami népszerű még nem lesz jobb, Hiába nem rúg labdába a COD mellett népszerűség szerint más, ha a COD népszerűsége részenként 2-3 hónapig tart majd közel negyedannyian tolják a továbbiakban mint egy 1-2 éves battlefieldet. Pont a kisiskolásokat felhozni pedig akik töbségében meglepik a COD szervereket,eleve vicc. De teljesen mindegy, legyen csak népszerű a COD, a szar is népszerű a legyek körében,van aki mégsem eszik belöle mert bármennyire is mosolyog rajta a kis étkészletével légyPityu, attól az még szar marad. Van aki beéri vele,és légyPityuval azonosulva mosolyogva fogyasztja és van akinek baromira nem elég ha a "szakács" főzés helyett csak szarik egyet és elénk teszi. Mert kb ennyi történik az Activision szárnyai alatt hosszú hosszú évek óta a COD-nál, nem több.:)
-
Elvileg 2x akkora ugye. A valóságot majd meglátjuk. Ezerhatér nincsenek óriási elvárásaim :D -
:D
De bazze előre fel kell készülnöd a kérdésekre, milyen játékos vagy te? :) -
Bazzeg úton van kínából. Majd ha beleverem a kontrollerbe megmondom :) -
Ezért kérdeztem moby-t a 2k-s aksiról mennyivel jobb a helyzet, de haragszik rám és nem válaszol. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:30:12 -
Agyhalál ez a kontroller idő. Ha már új gépet nyom ki a sony, szűlhetne mellé opcionális ELEMES / AKKSIS kontrollert is ami nem merül le minden pillanatban és nem kell madzagon csöngeni, ha az ember játszani szeretne egy délután. -
AC2 jó volt, de már rég túl lett lépve minden téren. Retró. Syndicate összehasonlíthatalanul jobb AC játék mint a kettő. Nyilván eltelt 1 generáció is és ez a széria javára vált. Attól hogy most nem lesz jövőre nem fognak más játékkal előállni. Az is AC lesz, valszeg a Syndicate továbbgondolása és csiszolása. Nagyon más nem lesz.
-
Pontosan ezt mondtam mindenkinek. Haverommal is erről beszéltem.
CoD az CoD.
Brutáljó single lesz, Brutál élvezetes, pörgős multi.
Nézzük csak:
BF széria, szép, igérgetnek, azt a videó vagy igaz és télleg így fog kinézni vagy inkább nem.
Aztán mit tudsz még? Ja hogy semmit.
Mondták nekem hogy a BF sokkal jobb taktikusab stb.
Mondom én beléptem a játékba játszottam és semmit nem vettem azon kívül észre hogy a sniperel messziről levadásznak.
Erre azt mondták, ezt társaságban csapatban kell játszani.
Oks faszomat.
Én mint rendes normál államolgár.
Felnőtt dolgozó ember este hazaérek 5-6 fele, kajálok, van 7 óra most és játszani akarok.
Mekkora az esélye annak hogy én dolgozó ember hétköznap este 7-kor be tudok rángatni és egyeztettni tudok monjuk legalább 3 másik haverommal?
0.0000001%
Oksa, CoD elővesz, beugrik atom60fps adj neki, élvezem hogy pörög az akció, 1-2-3 óra után irány aludni.
Kis iskolások meg ráérnek BF-ezni.
Kérdezem ezekután én hogy akkor hol játszanak fiatalok?
Ebből a lényeg hogy amíg létezik a CoD más fps labdába nem fog rúgni így népszerűséget nézve.
Eladásban is lesz bőven bevétel, játszani is fognak.
Sok embernek nem is lesz gépe BF-et hajtani 60fps-el és szerintem megint undorító hitr. lesz benne.
EZ AMI MOST ITT MEG ÉS HYPE-OLVA VAN EZ EGY MAJOMKODÁS, AZ ELEJÉN IS RÖHEJ VOLT HOGY MIÉRT VAN DISLIKE, MERT A BF1 CSAK EGY SZARUL MEGVÁGOTT VIDEÓ VOLT. VALAMINT EGY IDEJE MÁR SOKAN AZÉRT DISLIKE-OLNAK MERT VONZÓ HOGY BAZZE CSINÁLJUNK MÁR PARÁDÉT.
egy ismerősöm egyik nap szólt ezügyben hogy láttam-e már mennyi dislike van.
Mondom nem néztem de nem is érdekel.
Kérdezem tőle! Miért dislike-ot nyomsz a videóra, mert ő is nyomott egyet!
Erre e a válasza:
"Nem tudom....."
Mondom mit nem tudsz bazdmeg, 2 nappal előtte vetette meg velem a Black Ops 2-őt steam-re G2A-ról. -
egy 5000 forintos játékot ne tegyünk már egy asztalra az AAA címekkel :) -
CoD sorozatgyártása picit korábban kezdődött, mint az AC-é. 2009 óta jön új AC évről-évre, és míg a CoD még mindig a Modern Warfare (CoD4) sikerét lovagolja meg (lásd: Infinite Warfare mellé is CoD4 remastered), addig az AC széria meg a hihetetlen jó (és azóta megismételhetetlen) 2. rész sikerén evickél el évről évre... :)
Idén elvileg ugye nem jön új AC, én őszintén remélem, hogy valamit kezdenek már ezzel a szériával, mert ami most megy, az siralmas. Csak aztán nehogy úgy járjon, mint a NFS, hogy 1 év pihenő után még az előzőnél is gyengébb résszel rukkoltak elő... :D -
Ácsi, hol írtam, hogy szar lenne, vagy nem tetszik? Nem jutottam el odáig = mindigvótmás/nem volt időm
-
Alig... de tényleg csak kicsit. :) abbahagyni nem fogják, mert hülyék lennének... csak erős párhuzamot érzek amúgy az Assassin's Creedekhez képest :D bár még talán azokba is több újítás / fantázia szorult... #rókabőratitsbest -
Mindegy, hogy melyik a legutáltabb CoD, biztosak lehettek benne, hogy a 10 éves Pistike - aki nyomta a dislike-ot - karácsonyra Infinite Warfare-t kap majd. Aztán jöhet az Ultimate Warfare, meg utána a Neverending Warfare, stb stb... Már a címválasztásban sincs fantáziájuk, KICSIT van csak túltolva a széria. -
Tribute az mindenféleképpen, mert fejlesztők azok állítólag éltek-haltak a régi részekért, dehát... ez eléggé vérszegény... kicsit középszar hatás, megkapja majd a kis 6-7 pontjait azt csókolom... :) mondjuk ettől még lehet klassz, de ilyen címek közepette (UC4, Doom, Overwatch - ésmégbiztosvanjópár, Witcher 3 DLC) eléggé merész előrukkolni vele... :D