121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Éshát hálisten igazad van :DD

Parádésak a műsoraid mostanában :D
  • darkSectorxxx #50518
    A-ra teszek 1m-ot és B-re is 1m-ot. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:26:34
  • darkSectorxxx #50517
    Legalább nevettek egyet. :D
    csak most nem értem, agygörcs lesz ma vagy jót nevetsz? :)
  • Moby
    Kedvellek, kapsz egy utolsó lehetőséget. Felteszem újra.

vajon miért van 2m dislike a cod videón:
    a. A BF1 miatt!!!!négy!
    b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
    ---- ty. Árukapcsolás. -----

:DDDD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 16:26:43
  • Bandicoot
    Én aztán nem tehetek róla ha saját magadból csinálsz röhejt...
  • darkSectorxxx #50514
    Hogy felbassz, ha én nem tudlak előbb téged?
  • Bandicoot
    Mi az érdekem? :D
  • darkSectorxxx #50512
    Mert ez az érdeked vagy érdeketek ezt hinni.
    Megkérdeztétek azt a 3milla dislike-oló embert?

Ha nem lenne igazam nem lenne buta Ripcod-al tele a net. :)

De hálisten nem dislike-ban mérik a bevételt. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:13:37
  • darkSectorxxx #50511
    Én is tőled.

+
    Amúgy baszottul nem ide tartozik de rájöttem ma hogy nem tudom miért gyüjtögetem a játékokat. :D
    Ma Jöttem rá, hogy sok játékot amit gyüjtöttem nem kellett volna. :D
  • Bandicoot
    Azt hittem nem tudod überelni az Uncharted 4-es "csak akkor lehet lőni ha ellenfél van" megnyilvánulásod...Tévedtem...:D :D
    Halloványlilafingod nincs miről van szó és miért a sok dislike,és a legszebb hogy még felhozol egy példát is aminek egy árva hangypöcsnyi köze nincs az egész esethez...
  • Moby
    VISÍTOK :DDDD
  • darkSectorxxx #50508
    Várj, az hogy a zűrben játszódik az dislike ugye? :D
    Értem én. :D

3000000 embernek bejött 4-5 jövőben játszódó rész, azt most ez nem, olyannyira nem hogy beleraktak egy kis Reach-et. :D

Tökéletesen értem én, Megyek dislike-olom a GTA5-öt mert évekóta ugyanaz a stílus...értemén.
    Logikus. :D
  • Moby
    Roflsasdahgfrtjcfm vmvmbnbc
    TOPLEL.
  • Moby
    Vasárnapi Dark kvíz:
    vajon miért van 2m dislike a cod videón:
    a. A BF1 miatt!!!!négy!
    b. Mer a zűrben játszódik!!!!!!
    ty. Árukapcsolás.

Popcornokat bekészíteni :D
  • darkSectorxxx #50505
    De pontosan tudom miről van szó.

Tele van a net:
    RIPCOD, az más hogy naívan hisszük hogy ez simán csak polgári jótett. :D

Te nem ilyen vagy Moby, te mindig átlátsz a szitán, majd pont most nem? :D
  • Moby
    Annyira nem vagy képben semmivel, hogy megint ebszolájte fogalmad sincs miről van szó :DDD
    Dark vs. bármilyenrandomtéma:
  • darkSectorxxx #50503
    "a COD-ot nem a BF miatt dislikeolják"

aha persze meg smemi köze a nagy hirverésnek sem, hogy ja vajon eléri a 3 illát vajon eléri a 6 millát.

Isdzonyat kecisok troll avn a neten, erre várnak csak hogy lecsaphassanak.....ha bárki azt hiszi, hogy az a sokmillió dislike nagy része alaposan megfontolt döntés eredménye, az keci naív.

Nem hiába vannak a butakeci metascore-ok is.

Nem ez a pörgés amit én csinálok, hanem a minden részt övező idióta fikázás.
    Ami már kezd önnmaga paródiája lenni, már lassan zsdigerből jön a fika, nem is kell megnézni hozzá semmit, csak jön a november és oksa fika, iw engine, cod, buta lövölde, 10-12 évesek játéka stb....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 15:57:53
  • darkSectorxxx #50502
    Hát nem mondtam hogy mindenki ok nélkül nyomogat.
    Neked volt okod ezekszerint, láttál egy filmet előtte.
  • Moby
    Hint: attól, mer a haverod egy idióta, még nem biztos, hogy mindenki az. Az, hogy neked a haverjaid nem BF-ezenek, még nem biztos, hogy másé sem. Attól, hogy neked nem fér bele az életedbe a csapatban játszás, sajnos a tény az, hogy a multizók többségének belefér.

/Hint: a COD-ot nem a BF miatt dislikeolják. Szerintem neked halvány fogalmad sincs róla miért, csak pörögsz egyhelyben megint.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 15:47:18
  • Tikal #50500
    Én átgondoltam.
  • darkSectorxxx #50499
    Egy biztos ez a dislike szarság egy lufi, nem azt jelenti hogy akik szavaznak azok azért teszik mert előtte átgondolták hogy mit csinálnak.
  • Tikal #50498
  • darkSectorxxx #50497
    Miért te mit csináltál már megint? :D
  • Moby
    Akkor nézzél pl. engem.
  • darkSectorxxx #50495
    Igen!!! Nem jobb.
    Szórakoztatóbb, hosszabb távon.

Lehet jönni a láátványnal, mondani ezt azoknak akik megunják 3 nap alatt és beleszarnak és inkább visszaveszik hogy a gameplay menjen és akkor jöhet fekete leves a BF-nél.

Ez nem a BF fika akart lenni, meg általánosítás, hogy a fiatalok hol vannak többen, hanem szemléltetés hogy a dislike miről szól és kik dislike-olnak.

Meglesném a dislike-olok közül hányak játszanak még máig, és vesznek cod-okat.
    Erről szólt igazából a komment. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:55:13
  • darkSectorxxx #50494
    Ja 1000-es van benne, na erre akartam választ, oksa én is rendeltem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:51:14
  • Bandicoot
    Attól hogy fél oldalas fogalmazást írsz vastagbetűvel még egy ordas marhaság amit írsz kezdve azzal hogy kisiskolások BF-eznek, folytatva azzal hogy neked mi nem tűnik fel egy játékban....
    Attól meg hogy valami népszerű még nem lesz jobb, Hiába nem rúg labdába a COD mellett népszerűség szerint más, ha a COD népszerűsége részenként 2-3 hónapig tart majd közel negyedannyian tolják a továbbiakban mint egy 1-2 éves battlefieldet. Pont a kisiskolásokat felhozni pedig akik töbségében meglepik a COD szervereket,eleve vicc. De teljesen mindegy, legyen csak népszerű a COD, a szar is népszerű a legyek körében,van aki mégsem eszik belöle mert bármennyire is mosolyog rajta a kis étkészletével légyPityu, attól az még szar marad. Van aki beéri vele,és légyPityuval azonosulva mosolyogva fogyasztja és van akinek baromira nem elég ha a "szakács" főzés helyett csak szarik egyet és elénk teszi. Mert kb ennyi történik az Activision szárnyai alatt hosszú hosszú évek óta a COD-nál, nem több.:)

• Moby
    Elvileg 2x akkora ugye. A valóságot majd meglátjuk. Ezerhatér nincsenek óriási elvárásaim :D
  • darkSectorxxx #50491
    :D
    De bazze előre fel kell készülnöd a kérdésekre, milyen játékos vagy te? :)
  • Moby
    Bazzeg úton van kínából. Majd ha beleverem a kontrollerbe megmondom :)
  • darkSectorxxx #50489
    Ezért kérdeztem moby-t a 2k-s aksiról mennyivel jobb a helyzet, de haragszik rám és nem válaszol. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:30:12
  • Totti5
    Agyhalál ez a kontroller idő. Ha már új gépet nyom ki a sony, szűlhetne mellé opcionális ELEMES / AKKSIS kontrollert is ami nem merül le minden pillanatban és nem kell madzagon csöngeni, ha az ember játszani szeretne egy délután.
  • Totti5
    AC2 jó volt, de már rég túl lett lépve minden téren. Retró. Syndicate összehasonlíthatalanul jobb AC játék mint a kettő. Nyilván eltelt 1 generáció is és ez a széria javára vált. Attól hogy most nem lesz jövőre nem fognak más játékkal előállni. Az is AC lesz, valszeg a Syndicate továbbgondolása és csiszolása. Nagyon más nem lesz.

• darkSectorxxx #50486
    Pontosan ezt mondtam mindenkinek. Haverommal is erről beszéltem.
    CoD az CoD.
    Brutáljó single lesz, Brutál élvezetes, pörgős multi.

Nézzük csak:

BF széria, szép, igérgetnek, azt a videó vagy igaz és télleg így fog kinézni vagy inkább nem.
    Aztán mit tudsz még? Ja hogy semmit.

Mondták nekem hogy a BF sokkal jobb taktikusab stb.
    Mondom én beléptem a játékba játszottam és semmit nem vettem azon kívül észre hogy a sniperel messziről levadásznak.
    Erre azt mondták, ezt társaságban csapatban kell játszani.

Oks faszomat.
    Én mint rendes normál államolgár.
    Felnőtt dolgozó ember este hazaérek 5-6 fele, kajálok, van 7 óra most és játszani akarok.

Mekkora az esélye annak hogy én dolgozó ember hétköznap este 7-kor be tudok rángatni és egyeztettni tudok monjuk legalább 3 másik haverommal?
    0.0000001%

Oksa, CoD elővesz, beugrik atom60fps adj neki, élvezem hogy pörög az akció, 1-2-3 óra után irány aludni.

Kis iskolások meg ráérnek BF-ezni.
    Kérdezem ezekután én hogy akkor hol játszanak fiatalok?

Ebből a lényeg hogy amíg létezik a CoD más fps labdába nem fog rúgni így népszerűséget nézve.
    Eladásban is lesz bőven bevétel, játszani is fognak.
    Sok embernek nem is lesz gépe BF-et hajtani 60fps-el és szerintem megint undorító hitr. lesz benne.

EZ AMI MOST ITT MEG ÉS HYPE-OLVA VAN EZ EGY MAJOMKODÁS, AZ ELEJÉN IS RÖHEJ VOLT HOGY MIÉRT VAN DISLIKE, MERT A BF1 CSAK EGY SZARUL MEGVÁGOTT VIDEÓ VOLT. VALAMINT EGY IDEJE MÁR SOKAN AZÉRT DISLIKE-OLNAK MERT VONZÓ HOGY BAZZE CSINÁLJUNK MÁR PARÁDÉT.

egy ismerősöm egyik nap szólt ezügyben hogy láttam-e már mennyi dislike van.
    Mondom nem néztem de nem is érdekel.
    Kérdezem tőle! Miért dislike-ot nyomsz a videóra, mert ő is nyomott egyet!

Erre e a válasza:

"Nem tudom....."

Mondom mit nem tudsz bazdmeg, 2 nappal előtte vetette meg velem a Black Ops 2-őt steam-re G2A-ról.
  • Tikal #50485
    egy 5000 forintos játékot ne tegyünk már egy asztalra az AAA címekkel :)
  • Kongy
    CoD sorozatgyártása picit korábban kezdődött, mint az AC-é. 2009 óta jön új AC évről-évre, és míg a CoD még mindig a Modern Warfare (CoD4) sikerét lovagolja meg (lásd: Infinite Warfare mellé is CoD4 remastered), addig az AC széria meg a hihetetlen jó (és azóta megismételhetetlen) 2. rész sikerén evickél el évről évre... :)

Idén elvileg ugye nem jön új AC, én őszintén remélem, hogy valamit kezdenek már ezzel a szériával, mert ami most megy, az siralmas. Csak aztán nehogy úgy járjon, mint a NFS, hogy 1 év pihenő után még az előzőnél is gyengébb résszel rukkoltak elő... :D
  • n000rbi
    Ácsi, hol írtam, hogy szar lenne, vagy nem tetszik? Nem jutottam el odáig = mindigvótmás/nem volt időm
  • mucsácsó
    Alig... de tényleg csak kicsit. :) abbahagyni nem fogják, mert hülyék lennének... csak erős párhuzamot érzek amúgy az Assassin's Creedekhez képest :D bár még talán azokba is több újítás / fantázia szorult... #rókabőratitsbest
  • Kongy
    Mindegy, hogy melyik a legutáltabb CoD, biztosak lehettek benne, hogy a 10 éves Pistike - aki nyomta a dislike-ot - karácsonyra Infinite Warfare-t kap majd. Aztán jöhet az Ultimate Warfare, meg utána a Neverending Warfare, stb stb... Már a címválasztásban sincs fantáziájuk, KICSIT van csak túltolva a széria.
  • mucsácsó
    Tribute az mindenféleképpen, mert fejlesztők azok állítólag éltek-haltak a régi részekért, dehát... ez eléggé vérszegény... kicsit középszar hatás, megkapja majd a kis 6-7 pontjait azt csókolom... :) mondjuk ettől még lehet klassz, de ilyen címek közepette (UC4, Doom, Overwatch - ésmégbiztosvanjópár, Witcher 3 DLC) eléggé merész előrukkolni vele... :D