status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #50486
    Pontosan ezt mondtam mindenkinek. Haverommal is erről beszéltem.
    CoD az CoD.
    Brutáljó single lesz, Brutál élvezetes, pörgős multi.

Nézzük csak:

BF széria, szép, igérgetnek, azt a videó vagy igaz és télleg így fog kinézni vagy inkább nem.
    Aztán mit tudsz még? Ja hogy semmit.

Mondták nekem hogy a BF sokkal jobb taktikusab stb.
    Mondom én beléptem a játékba játszottam és semmit nem vettem azon kívül észre hogy a sniperel messziről levadásznak.
    Erre azt mondták, ezt társaságban csapatban kell játszani.

Oks faszomat.
    Én mint rendes normál államolgár.
    Felnőtt dolgozó ember este hazaérek 5-6 fele, kajálok, van 7 óra most és játszani akarok.

Mekkora az esélye annak hogy én dolgozó ember hétköznap este 7-kor be tudok rángatni és egyeztettni tudok monjuk legalább 3 másik haverommal?
    0.0000001%

Oksa, CoD elővesz, beugrik atom60fps adj neki, élvezem hogy pörög az akció, 1-2-3 óra után irány aludni.

Kis iskolások meg ráérnek BF-ezni.
    Kérdezem ezekután én hogy akkor hol játszanak fiatalok?

Ebből a lényeg hogy amíg létezik a CoD más fps labdába nem fog rúgni így népszerűséget nézve.
    Eladásban is lesz bőven bevétel, játszani is fognak.
    Sok embernek nem is lesz gépe BF-et hajtani 60fps-el és szerintem megint undorító hitr. lesz benne.

EZ AMI MOST ITT MEG ÉS HYPE-OLVA VAN EZ EGY MAJOMKODÁS, AZ ELEJÉN IS RÖHEJ VOLT HOGY MIÉRT VAN DISLIKE, MERT A BF1 CSAK EGY SZARUL MEGVÁGOTT VIDEÓ VOLT. VALAMINT EGY IDEJE MÁR SOKAN AZÉRT DISLIKE-OLNAK MERT VONZÓ HOGY BAZZE CSINÁLJUNK MÁR PARÁDÉT.

egy ismerősöm egyik nap szólt ezügyben hogy láttam-e már mennyi dislike van.
    Mondom nem néztem de nem is érdekel.
    Kérdezem tőle! Miért dislike-ot nyomsz a videóra, mert ő is nyomott egyet!

Erre e a válasza:

"Nem tudom....."

Mondom mit nem tudsz bazdmeg, 2 nappal előtte vetette meg velem a Black Ops 2-őt steam-re G2A-ról.