status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Pontosan ezt mondtam mindenkinek. Haverommal is erről beszéltem.
CoD az CoD.
Brutáljó single lesz, Brutál élvezetes, pörgős multi.
Nézzük csak:
BF széria, szép, igérgetnek, azt a videó vagy igaz és télleg így fog kinézni vagy inkább nem.
Aztán mit tudsz még? Ja hogy semmit.
Mondták nekem hogy a BF sokkal jobb taktikusab stb.
Mondom én beléptem a játékba játszottam és semmit nem vettem azon kívül észre hogy a sniperel messziről levadásznak.
Erre azt mondták, ezt társaságban csapatban kell játszani.
Oks faszomat.
Én mint rendes normál államolgár.
Felnőtt dolgozó ember este hazaérek 5-6 fele, kajálok, van 7 óra most és játszani akarok.
Mekkora az esélye annak hogy én dolgozó ember hétköznap este 7-kor be tudok rángatni és egyeztettni tudok monjuk legalább 3 másik haverommal?
0.0000001%
Oksa, CoD elővesz, beugrik atom60fps adj neki, élvezem hogy pörög az akció, 1-2-3 óra után irány aludni.
Kis iskolások meg ráérnek BF-ezni.
Kérdezem ezekután én hogy akkor hol játszanak fiatalok?
Ebből a lényeg hogy amíg létezik a CoD más fps labdába nem fog rúgni így népszerűséget nézve.
Eladásban is lesz bőven bevétel, játszani is fognak.
Sok embernek nem is lesz gépe BF-et hajtani 60fps-el és szerintem megint undorító hitr. lesz benne.
EZ AMI MOST ITT MEG ÉS HYPE-OLVA VAN EZ EGY MAJOMKODÁS, AZ ELEJÉN IS RÖHEJ VOLT HOGY MIÉRT VAN DISLIKE, MERT A BF1 CSAK EGY SZARUL MEGVÁGOTT VIDEÓ VOLT. VALAMINT EGY IDEJE MÁR SOKAN AZÉRT DISLIKE-OLNAK MERT VONZÓ HOGY BAZZE CSINÁLJUNK MÁR PARÁDÉT.
egy ismerősöm egyik nap szólt ezügyben hogy láttam-e már mennyi dislike van.
Mondom nem néztem de nem is érdekel.
Kérdezem tőle! Miért dislike-ot nyomsz a videóra, mert ő is nyomott egyet!
Erre e a válasza:
"Nem tudom....."
Mondom mit nem tudsz bazdmeg, 2 nappal előtte vetette meg velem a Black Ops 2-őt steam-re G2A-ról.