121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Megvan steam fiókon filléreké. Minden pillanatban remaszterelve :D -
Ulthane #50798 Nem, színes konyharuhához nincs köze. Raszeteres, négyzetrácsos, ez a jó szó. A linkelt képeken látszik. -
Nekem is -
Bármennyire is szerettem őket, ez a pakk nekem kimarad. -
Arkham Asylum (az első rész) volt a legjobb, imádtam. Érdekes módon PC-n valahogy nem jött be nekem, hamar abba is hagytam, aztán PS3-on teljesen berántott. -
DiRT Rally nem jó? -
Ulthane #50793 #166946 -
juteszembe! nem is olyan rossz a t150 a drivclub alatt, mint a t100/f430 volt :P
nem állítom, hogy jó - attól NAGYON messze van - de élvezhetőbb, az biztos.
persze, mondhatnánk, hogy "nemá, dupla-triplaáron tényleg jobbat adnak, minő meglepetés :D", de ne mondjuk - én nem számítottam semmi jóra, és amig ps3 állásban próbáltam játszani, el is voltam szomorodva.... ps4 állásban aztán életre kell a kormány, rátoltam még a TX fémfedeles, erősebb pedáljait és .... tényleg nem rossz! már csak a rendes pedálok, a jobb perec, a H váltó és a fix felfogatás hiányzik :D hja, meg egy rendes autósjáték ps4re :D -
Na itt van amit ezer éve pletykálnak
-
Igen láttam. Meg is lepett milyen gyorsan kijött. -
DICE's initial pitch to take Battlefield back to World War 1 was initially "absolutely rejected" by EA Studios boss, Patrick Söderlund.
Ezt mindjárt gondoltam. Azért örülök hogy végére zöld utat kaptak -
ppista #50788 Megjelent pöcére a S&S.
Utoljára szerkesztette: ppista, 2016.05.18. 15:00:45 -
halvány fogalmam sincs :D Egy biztos. A fekete nem nézhet ki úgy, mint egy konyharuha :) -
Az ami nálam is volt a titanfallnál emlékez vissza akkor beszéltük.Úgy néz ki a kijelzőn a fekete mintha 1 színes kockás konyharuha lenne! -
GT Omega Racing Ltd - Order Update
Your order has been updated to the following status:
Shipped

-
Totya42 #50784 A tv-nél a képméret beállításnál állítsd át képernyőhöz igazítra és akkor el fog tűnni az a raszterezés. -
A tv firmware-e az nem más, mint a gui amit használsz, ami egy *uxon futó os. A képelőállítást nem az csinálja, persze ha el van baszval, akkor elparaméterezheti, de ilyen módon nem szokás elbaszni. Nem kizárható persze, de jóóóval nagyobb az esélye, hogy egyszerűen kissé meg van pandelva az fpga a hdmi panelen.
Ha garis a tévé akkor gariztasd. Ha nem, akkor is fordulj szakszervizhez, lehet, hogy olcsón tudnak segíteni, de legalább megmondják a hiba okát. -
Nemtudom, de nem is értem pontosan mi a probléma :)
Nincs róla valami képed? -
partizan182 #50781 +1, pláne ha 720p-ben nem csinálja valami szoftveres gubanc lehet, ennek nem szabad így kinéznie. Ezen túl a szokásos: játék a brightnessel, kontraszttal, képjavító opciók kapcsolgatásával, hátha elmúlik.
Igazán fasza képe sose lesz, ahhoz komolyabb panel kell. :(
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2016.05.18. 13:39:06 -
Próbáltad már frissíteni a TV firmwire-t? Csak mert simán lehet, hogy megoldaná a problémát. -
Ulthane #50779 Az anyjának a valagát.
1. Na de, ha ez így van: miért van az, hogy csak bizonyos játékoknál csinál ilyet? Ha egy tévé spatial ditheringet alkalmaz, azt állandóan alkalmazza, nem csak bizonyos játéknál.
2. Ha másik tévét vesz az ember, mi a garancia, hogy az nem spatial dithering-gel? Nincs az az eladó, aki megmondja egy modlerről, hogy az olyan vagy nem olyan.
3. Még csak azt se lehet mondani, hogy ez egy olcsó tévé volt.
4. Anyjuk valagát!
-
partizan182 #50778 Ő lehet a ludas így ránézésre:
Dithering and Frame Rate Control (FRC) relate to the colour depth of a monitor panel and are technologies used to boost the colours which the matrix can display. For instance TN Film screens are traditionally more economical than other technologies when it comes to colour depth. In fact, they only display 64 red, 64 blue and 64 true green shades by default through pixel rotations. The maximum amount of colours achievable from liquid crystal rotation alone is 262,144. In order to reach 16 million colours and above, panel manufacturers commonly use two technologies: Dithering and Frame Rate Control (FRC). These terms are often interchanged, but strictly can mean different things.
Spatial Dithering - This dithering method involves assigning appropriate colour values from the available colour palette to close-by pixels in such a way that it gives the impression of a new colour tone which otherwise could not have been created at all. In doing so, there complex mappings according to which the ground colours are mutually assigned, otherwise it could result in colour noise / dithering noise. Dithering can be used to allow 6-Bit panels, like TN Film, to show 16.2 million perceived colours. This can however sometimes be detectable to the user, and can result in chessboard like patterns being visible in some cases. Spatial dithering is rarely used in the modern market and instead Frame Rate Control is more widely utilised. -
Dishonored 2 screenshotok
eléggé adja :) ez is megvevős lesz... -
Ulthane #50776 Nem dobom ki a tévét!
Mivel nem értek hozzá, tényleg nem tudom. Mi a faszért ne kezelné ezt jól a tévé? És miért nem minden játéknál? -
Szerintem tudod mi okozza, és a megoldást is. -
Ulthane #50774 Szakik!
Április elején az X1 topikban nyavalyogtam, hogy a Quantum Break közben sötét (fekete) háttereken a tévém raszteres, rácsos, hányadék minőségű képet ad. Minden megoldási lehetőséget kipróbáltam, egyetlen dologra volt képes a probléma megszűnni, ha a konzol felbontását 720p-re tettem.
Akkor azt hittem, hogy az X1 hibája mindegy, nos a helyzet az, hogy az UC4 közben is előjött ugyanez. Itt is csak akkor szűnt meg, ha 720p-re levettem a felbontást. Több HDMI-kimenettel és kábellel is kipórbáltam, az eredmény ugyanaz, 1080p játék közben raszterel csúnyán.
Nem minden játéknál csinálja, viszont kurvára idegesít.
Tévém Samsung UE48H6200
Mi a tököm okozhatja ezt? És legfőképp, mi rá a megoldás? -
Én téged peccseltetnélek néha. :D -
Lemaradt a háttérről a #RIPCOD! Remélem peccselik!
-
Ment privi! -
-
ha ez AZ a hangbug ami nekem is előjött, akkor: C:\Program Files (x86)\AVerMedia\AVerMedia RECentral\recentral.exe-t át kell nevezni pl recentral1.exe-re :D
fogzó kölök/nogame miatt viszont részvét... bár ha ugyse alszol....
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.17. 23:35:38 -
Továbbra is. Vagyis csak jó lenne :( -
Kissé elkéstem, pedig most jöttem volna megint nézni :D továbbra is kurvajó a játék? :P -
Nem volt hang. Bármit basztam vele. Mindegy, úgysem tudtam sztrímelni, még ps4-ről sem. Fogzik a kisebbik, ma még játék senincs, nemhogy stream. -
nekem is olyanvan és a 720@60 is "elég", youtuben ugyse jön át több (leginkább annyi se)
szerk: ahshit, dekár :(
anno nekem is kellett genyózni, mire összeállt vele a youtube streaming....
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.17. 23:26:11 -
Üdv én meg vártam a régi linket. :D -
Ez a pc kepcsörös fostaligát dobtam is. Marad az eredeti. Tudja amit tud, leszarom. -
Mindjárt jövök! :) -
Nálam nincs hang -
Indulunk.