121496
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>és csak elvétve találunk benne tényleg értékeset...Ebben még nincs benne a személyes preferencia
Ha nincs benne személyes preferencia, ámde mégis vannak olyanok, akik jóval több értékeset találnak, akkor azt hiszem kétségtelen bizonyítékot találtunk a párhuzamos univerzumok létezésére :) -
ppista #52612 Szerintem rengeteg játék van manapság is, és van köztük nem kevés kiemelkedő is.
A saját problémám, mint azt már írtam, hogy amiket én igazából szeretek, a jrpg, h&s, 3D platform, azokból nagyon kevés jelenik meg, és az a kevés sem mindíg képvisel jó minőséget. Azok a játékok amiket kevésbé szeretek, néha egyenesen utálok, a sandbox, fps, (azon belül is a katonás, brrr), nyugati nyitott világú rpg-k, meg sokszor rogyásig vannak. Szóval nekem a PS2 volt az utolsó kánaán konzol, mert ott aztán szinte naponta jöttek olyan cuccok amikért éltem-haltam. -
Ulthane #52611 Csak az a gond ezzel, hogy az értelem is lehet arisztotelészi, meg lehet Fekete Pákó-féle. S ugyanez leképeződik a játékosok szintjén is. S mivel a spektrum igen széles, igen széles skálán készülnek a szar játékok is, és csak elvétve találunk benne tényleg értékeset. Vagy ha van, akkor olyanok, mint a Witcher 3, ami még egy év és 14 (!!) patch után is konzolon szar minőség technóban.
Ebben még nincs benne a személyes preferencia, az tovább növeli a variációk számát, ami így végtelen. -
Nem a kevesebbtől lesz értelmesebb, hanem az értelemtől lesz értelmesebb. A sok mellett el lehet sétálni. A kevésből csak lassan lehet monitorozni az igényeket, ill. a megoldások sikerességét. Persze nem emiatt készül sok, hanem a megkereshető pénz miatt.De nyilván azért van benne sok pénz, mert sok igényt kiszolgál. Ha nem tenné, üzlet sem lenne benne.
De van egy ettől nagyobb gond is: az értelmesebb a te szóhasználatodban egyenlő a személyes preferenciáiddal. Ami kb azt jelenti, hogy vagy 50 millió játékot kellene csinálni. Ami....ami jééééé, pont az ami történik. -
Ulthane #52609 De, zavart, korábban is hangot adtam annak, hogy milyen gagyi az egész áncsártidban ez a brútolás. A pttyegés meg újdonság, bár korántsem olyan zavaró, mint az AC-kban meg a Splinterben volt. Meg minden KIBASZOTT Ubi-játékban. A csigazabálók enélkül már kissem adnak címet. -
Nekem a kevesebb értelmesebbre se nagyon jut időm
-
Kevesebb, értelmesebb? -
Itt jellemzően kétféle porblémával küzdenek a játékosok. Az ember azt gondolná kétféle problémát csak el lehet kezelgetni.
Nos nem. Az egyik problémakör ugyanis, hogy nincs annyi ideje, amennyi jó játék jelenik meg, A másik, akinek nem készül elegendő értelmes.
Gyakorlatilag egyetlen kiutat látok: a videójáték ipar azonnali és teljes kényszerbontását. Az egyetlen működő megoldóképlet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.09. 12:50:16 -
Hmm, egyik felsorolt dolog se zavart az UC4-ben?
-
Ulthane #52604 Én már Ubisoft játéknak nem hiszek. Valahogy meg van az az egész kompánia fáradva. Nem tudnak összetenni egy olyan címet, ami érdekelne. AC-k teljes csalódás már, WD kuka, The Division csak a béta alapján nem lett nedves a bugyim, Rainbow 6 nem játszottam, de a kinézete alapján úgy vélem, azt 2004-ben akarták kiadni. Far Cry-sorozat fájóan középszerű, egyedül a Splinter Cell érdekelne kicsit, ha abból összerántanának egy normálisat. De abban se legyen:
* a katonák feje fölött pittyegő háromszög, mert hányok tőle
* az ellenfelek között "brut", mert igen ócska fogás már vagy 15 éve
* és ne kelljen már 5 fejlövést leadni ahhoz, hogy egy katona meghaljon, mert aki ilyet leprogramoz, az tuti, hogy nem volt katona, de még fegyvert sem fogott életében
-
például a farcry. csak, hogy egy első konverzióz mondjak :(
de mindegy, a sanbox "olcsó", mert az alapok lefektetése (ujrahasznosítása, pl farcry3->4) után filléres a "tartalommal"(!!!!!!) feltöltése.... :((( -
Akkor talán a 3.? -
Ulthane #52601 Ez a WD rém szar játék volt, nem is játszottam végig. A második rész is ugyanilyen szar lesz. -
Igazából csak a klasszik Ubisoft... :) hozza a formáját.
btw, ma bejelentik az új Destiny kieget... yaaay! (nem) -
Ulthane #52599 Bingó. -
Azok után, hogy a division máig nincs rendberakva, kevéssé indokolt a felfokozott várakozás. Vagy egy fél évig a megjelenés után biztosan. -
Szarkazmus. -
Bandicoot #52596 Mit ért félre? -
Ulthane #52595 Várjál, félreértesz valamit. Nem The Witcher 3-ról van szó, hanem a Skyrimről. -
Tommy H #52594 Ez a WD2 tréler pont olyan semmit mutató mint anno WD1 volt.
De nem is érdekel,csak Wildlands érdekel tőlük!Az nagyon -
Tommy H #52593 Nekem kimaradt.Én veszem -
Bandicoot #52592 Kismilliószor inkább egy MGS IV, tele átvezetővel, mintsem mégegyszer elém kerüljön az MGS V....A legfosabb szarabb MGS rész lett, számomra az év legnagyobb csalódása is egyben, egy repetitív dögvész amire nem csoda hogy megvonták a pénzelését Kojimának....
Az MGS IV-ben 4 végigjátszásom van. Minden egyes alkalommal élmény volt, az intró alatt mai napig libabőr van. Az MGS V-öt rendesen félre félre dobtam és több hónap vlt mire végigszenvedtem... -
Még véletlenül sem azt jelenti ez hogy akkor csak a retro meg a remake, meg a nemtudommi remastered, de ha ezt nyomassák az új iparnak akkor inkább.
Ez az UC ezt én nem tekintem RE-nek, igazából a címében sem tartalmazza. Csat tudjuk hogy a frendsájze tagja.
Tomb Raidernek pl bejött, pont annyit újítottak ami szerintem még belefért, sőtt a kis arcade részekkel sem lőttek mellé.
Szóval vannak jobb példdák is erre. -
hát igen tudom.olyanból kell remaster ami tavalyi játék vagy 2 éves nem ami rohadt régi ritka amikből csinálnak és régi is megérdemli .amúgy ja az végre lesz ez a reborn meg nemtudom mi és nem is érdekel ez az új nyavaja már most nem szimpatikus -
Ilyenekre nem adnak pénz tuod... :)
RE2 remake miatt is mennyit is kellett sírni?
Most "talán" lesz is hivatalosan.
A Reborn nem tudom hogy áll mondjuk.
///más:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 22:01:43 -
én nekem az első rész mai napig a kedvencem,kis szaros voltam még úgy imádtam sokszor azt se tudtam mi a fasz van.szart se értette mbelőle de itthon csak végigjátszottuk némi segítséggel :D hatalmas volt.jó lett volna abból egy felújított mert azt tényleg fasza lett -
Na ez a valahol a 2 között, ezzel egyetértek én is, a 4.rész valóban érdekes volt, hogy finoman fogalmazzunk, de az első 3 részben nem volt nagy gond szerintem.
Vagyis nem éreztem azt hogy fárazsztóan sok átvezető lenne és indokolatlanul sok. Pedig ott is azért volt néhány percnyi.
Ez ilyen spinoff-ként mint a Raiden story simán belefért volna, az is egy amolyan próbakör volt, hogy kinek fog bejönni, kinek nem...azt sem tudom a 2. része jön-e, de most ennek tudatában nagyon várom. :D -
Ja, hát az kivételesen tetszett. MGS 4-ben agyfaszt kaptam attól, hogy 1 órás vontatott átvezető után játszhatok 10 percet, majd jön a következő... A sandbox meg nyilván ennek a másik oldala, valahol a kettő között kellett volna megoldani. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én ezzel úgy vagyok, hogy böszélgettem haverokkal.
Pont most jönne jól egy játék, ami nyíltabb, coopra kész, és frankón el lehet benne evickélni.
Namármost az a gond, hogy ami játékok vannak rájöttünk, legalábbis a mi elvárásaink szerint, hogy szinte semmit nem tudnak kiszolgálni.
Egy single-hez túl sok a sallang, ami elveszi a játék cselekményéről az ember figyelmét egyedül.
Ha meg coopba mentek, a legtöbb játékban kevés a tartalom, ahoz hogy hosszabb távon kiszolgáljon.
Most itt bárki jöhet a Division-al, nem egy ismerősöm mondta hogy abba is beleunt x idő után azért.
De mondjuk talán az az egyik ma ismert coop multi, ami azért elég időt tud akár biztosítani embereknek.
Szóval ezek igazából mindent kicsit tudnak, semmit se jól.
És szépen az emberek visszakanyarodnak a rendes multikhoz.
R6S, Overwatch, Battlefield, CoD.
Szóval én inkább annak örülnék, ha már ezt erőltetik, akkor új ip-kkel tegyék, ne a már megszokottakkal, értem én hogy a piac erre tart, itt a több lóvé, független attól hogy ez most kinek jó vagy kinek nem, de én örülnék ha a kis magnak tartanának rendes úgymond "csőjátékokat".
De ez tudom csak navitás részemről, az Uncharted örököse is már tuti coop kompatibilis lesz, meg lehet ilyen online kell majd küldetéseket venned mind a Hitmannél. -
Na igen, ez például engem elég szarul érintett, azóta sem fejeztem be, mert beleuntam. Egy MGS-be, ÉN, MGS fan -
MGS -
Az a hiba, hogy a sandboxtól okádsz, pedig az ok-okozati összefüggés csapdájába estél. Aki a szendboxot elbassza, az elbaszna bármimást is, csak mivel mindenki szendboxot csinál, ezért abban látod meg az elbaszást. Amikor mindenki tps-t csinált ugyanez volt. Meg a I-II VH-s fps-el, ésatöbbi. Nem a genre bassza el, hanem az ember(ek). A koncepció, a tehetség, és a kompetencia hiánya. -
Például? -
Az hogy sok a sandbox nem para, az hogy alap story orientált játékok válnak sandboxá, na az a baj. -
Én már kifejezetten okádok a sandboxtól egy jópár éve... még a GTA-nál elment a formula, még talán a Far Cry 2-3nál is, de kb ennyi... ez az alap, hogy zendboksz minden játék, és szerintem nem jó ez így.. mármint maga az genre okés, de nekem pl. a Burnout Paradise-nál fájt anno ez leginkább :( hányás. Nem lesz ettől több (jobban mondva értékelhető) content benne, hogy van egy nagyobb város, amiben mozoghatsz...
És igen, W3-ban egy szaros ? -nél több izgalom és történés van, mint bármi más játék fő/mellék küldijeinél.. szóval ezt nehéz lesz überelni. Majd max a Cyberpunk 2077 vagy GTA IV... :D
De amúgy FPS-eknél se értem nagyon a sandboxot... nekem ott is valahogy jobban bejön a kötött, "csőFPS" stílus - ala HL2 :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 21:03:59 -
Már a többiek meggyőztek és télleg tetszik a karakter, szóval kár erőltetni már. -
Bandicoot #52577 Lapozás ide vagy oda, leírtad hogy ratyi hippi és nem tetszik. Miközben ha jól értelmezem a Ps4-es infamous-t amiben egy totális metroszexuális hipszter gyökér a főszereplő az nem zavart....
Nem beszélve arról hogy ha már itt tartunk, egy melegfesztiválon kéne elképzelni a két főszereplőt, bizony a WD féle tagot inkább képzelném el a kordon külső részén álló figurának míg az Inf főhőse jócskán kordonon belül vonaglana...
De legyen, a WD 2 karaktere ratyi hippi, és nem tetszik.... Csak a fogalmakkal lennél tisztában ha leírsz valamit... -
Meg sok is a sandbox mostanra. Tényleg kezd rohadtul elég lenni. Nem azért, mert a genre nem jó, hanem mert kényszeres lett, és ami kényszeres, az lélektelen. Ráadásul a witcher3-al olyan magasra került a léc, ami aligha megugorható emberi léptékkel tömegben. És el is baszta a ubi a hazudozással. Szal nincs könnyű helyzetben. De ha valaki képes arra hogy rázárja az ajtó a benne lakó, mostanra foteltudományból, fórumok által magasan képzett műelitista faszkalapra, akkor még az is megeshet vele, hogy jól fog szórakozni. Nem garantált, de fennáll a veszélye. És akkor még el kell számolni a tükörben is. Persze maradandót nem rak le, és tényleg dömping van jó játékból, pokolra sem fog kerülni aki elmegy mellette, csak ne azért tegye, mer állítólag rája van írval a dobozára, hogy szar.
Szal van vele gond, nnnna :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.08. 20:42:51 -
Nem.
Engem érdekel a hobby, ha ezalatt a játékokat érted.
A vélemény, az vélemény, ez nem vásárlási tanácsadás, hanem vélemény.
Senkinek nincs szüksége más véleményére, amíg nem egyezik a sajátjával. :)
Akkor valójában ennyi erővel kár fecsegni e3-ról. -
Az eleje lehangoló. Aztán eléggé belejön. A lehangoló részt főképp a játékosok csinálják maguknak (ahogy tettem én is) az össznépi egyirányba bégetés okán. Meg nem is nyit odabaszósan. Könnyű elskippelni az első 1-2 óra után, pedig aligha érdemes.