status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én ezzel úgy vagyok, hogy böszélgettem haverokkal.
Pont most jönne jól egy játék, ami nyíltabb, coopra kész, és frankón el lehet benne evickélni.
Namármost az a gond, hogy ami játékok vannak rájöttünk, legalábbis a mi elvárásaink szerint, hogy szinte semmit nem tudnak kiszolgálni.
Egy single-hez túl sok a sallang, ami elveszi a játék cselekményéről az ember figyelmét egyedül.
Ha meg coopba mentek, a legtöbb játékban kevés a tartalom, ahoz hogy hosszabb távon kiszolgáljon.
Most itt bárki jöhet a Division-al, nem egy ismerősöm mondta hogy abba is beleunt x idő után azért.
De mondjuk talán az az egyik ma ismert coop multi, ami azért elég időt tud akár biztosítani embereknek.
Szóval ezek igazából mindent kicsit tudnak, semmit se jól.
És szépen az emberek visszakanyarodnak a rendes multikhoz.
R6S, Overwatch, Battlefield, CoD.
Szóval én inkább annak örülnék, ha már ezt erőltetik, akkor új ip-kkel tegyék, ne a már megszokottakkal, értem én hogy a piac erre tart, itt a több lóvé, független attól hogy ez most kinek jó vagy kinek nem, de én örülnék ha a kis magnak tartanának rendes úgymond "csőjátékokat".
De ez tudom csak navitás részemről, az Uncharted örököse is már tuti coop kompatibilis lesz, meg lehet ilyen online kell majd küldetéseket venned mind a Hitmannél.