121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja hogy a gép összepakolása egymástól függ és nem törekednek a gazdaságilag legdurvább, de még nem veszteséges maximumtól.
Csak egy Scorpio kell és minnyá összeraknak egy erősebb konzolt, miért nem váltanak a picsába generációt? -
Arról is megy a pleytka, hogy a tervezettnél jobb spec lesz, mert látták az MS "scorpio" leakeket. -
PS4 Neoról kis infó. Mondjuk pár hónapos ez már
Related info from a meeting we had yesterday was waiting for it to be approved before posting.
Price is currently $399.99 they were discussing a better CPU which would raise the price to $499.99 we were guaranteed the price will be no higher than $499.99 (He mentioned the CPU upgrade quite a bit almost as if they haven't really decided on a final spec could be a pricing issue.)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.11. 20:56:06 -
Holnap!
-
Nem. Van még fél évük, meg az úton egyébként is jól viselkedik a kocsi (ránézésre, amennyire én értek hozzá).
és ezt egyébként is nehéz lenne alulmúlni ;) :
-
LBandi77 #52728 Gondolod hogy rosszabb lesz a fizika mint a gt6-ban?Erősen kétlem. -
Ez a hetedhét országon túlos küldi witcher kiegbe...dayum :D -
Kiskorom óta nagyon szeretem a GT szériát, de ezek a trailerek az új GT-röl tényleg szörnyűek. Félek nagy csalódás fog érni ha megveszem. -
Ha vki ezt a trófeát megcsinálja nekem share play-ben, fizetek neki egy sört, vagy kettőt. :D
Kibaszott kurva nehéz, 3 óra próbálkozás után 4 pontot sikerült elérnem. :D -
A kicsúszásnál ami történik, nos az ép ésszel felfoghatatlan. Iszonyúan félre lehet programozva a fizika...
(spectator mód vajon 60frém vagy ez megint valami 30frémes, de szebb mód?)
"Mindeközben a 40 millió PS4 tulajt akik egy tartalmas GT JÁTÉKOT szeretnének ignorálva vannak a szociális GT miatt."
Amugy igen, a polifóni arroganciája megsüvegelendő :DDD
De mindez talán nem is számít, mert a sok kiéhezett ösztönlény milliószámra veti rá úgyis magát, day1. Emlékezz a gt5prológra....
Anyagi szempontból nem lesz itt "semmi" gond. -
-
Egy gond van az egésszel hogy amit Yamaucsi beképzelt magának azt már PCn 2008 óta tudja az iRacing. Pénzdíjas versenyek, totális online, igazi pilóták, HC réteg, szponzorált események. Kiváló netkóddal, online felülettel, lézerszkennelt pályákkal, gyárakkal és mérnökökkel való kooperációval készült autókkal, fizikával, FFBvel.
FIA seggéből kibújva a GT szépen tudja a laggos onlinet, és mindenféle részleteket mellőző dodgemet. Amikor kicsúszik az egyszerűen fájdalom nézni... és látványra nem láttam még olyan mozgóképet róla ahol látszana valami nagy fejlődés a fizikát és irányítást illetően. Mindeközben a 40 millió PS4 tulajt akik egy tartalmas GT JÁTÉKOT szeretnének ignorálva vannak a szociális GT miatt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.11. 08:28:12 -
kicsit több, mint 1 nap és ME meg BF1 gameplay <3 -
Nem értem miért erőltetik még mindig ezt a szart. Akkor is fos volt már, amikor kijött. 6 éve? -
Bandicoot #52719 De.
-
Ezt most nem értem. Egyrészt olyan játék nincs, másrészt meg hogy kapcsolódok a MEcata ehhez? De tonképp mindegy is. Neked nem tetszik. Ezt értem. Nekem viszont tetszhet ettől még, igaz? Nem sértődsz meg érte?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 23:01:36 -
Bandicoot #52717 Ok. Mint a Mirrors Edge 2?
-
Bizony jól. -
újabb low. Boxos így féloff. Ilyeneket örökre eltiltanám a játék készítéstől
-
Bandicoot #52714 1:47-től vannak gameplay jelenetek...Az neked jól néz ki? 1:53-nál rendesen mintha ps3 játékot néznék...A fizika egy röhej, 1:54-nél rendesen felröhögősen gran turismosan gagyi. Késöbb mikor pofánkba süt a nap akkor kinéz valahogy, hála az effektnek. 2:12-nél ismét ps3...2:15-nél megint a mesés fizika extraadag gumifüsstel a FÜVÖN ahol szemlátomást jobban lassul az ótó mint a pályán...
2:23-nál megint ps3 (jóindulattal az ótómodelllek jobbak) és füstöl a fű...
Az ótómodellek olykor jobban néznek ki mint ps3-on illetve vannak fűszálak. Meg olykor egy két effekt. A fizika és egyebek amikben fejlődni kellett volna...Mehh....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.10. 22:37:10 -
Pedig szerintem a trailer, és az a néhány pillanat ami gameplay, rohadtjól fest. -
Bandicoot #52712 Ezt nem mutogatni kéne hanem eltemetni Jamaucsival együtt 30 méter mélyre arccal lefelé egy élesített gránáttal együtt.... -
-
Simán beleférhet a 399$.
A launch utáni elemzések szerint 188$ környékén mozgott a prodcost apu+ram része. A ram azóta valamivel olcsóbb lett, de ha igaz, hogy a 480 utcai ára 200$ lesz, akkor kb helyben is vagyunk. Aligha lenne indokolt a 400$ feletti ár. Lehet, hogy behúznak 450-re, hogy jobban szegmentálják a ps4-től, de ez is inkább csak azon múlik, annak mennyire lövik be az árát. -
Kedves Artyné!
Bár önnek sokat nem mondanak e szavak, kötelességemnek érzem férjura iránt tanúsított tiszteletem jeleként válaszolni búcsúlevele kínzó kérdéseire!
- Bár indie, és bár nem annyira mint az AAA címek, mégis 3d elemekkel operál, illetve eléggé "haladó" shadereket is tartalmaz. Bár az egész kérdéskör inkább csak részben 3D related, Ha érti mire gondolok.
-Nos nem. Jóval a gép megjelenése előtt bemutatták a játékot, amit utólag frémenként kielemeztem itt. Jól láthatóak a változások, miközben 95%-ban sikerült hozni a targetet. Esély nem volt a metálba kódolásra.
-Ez(a múlt) mára teljesen irreleváns. Az U4-net sokkal inkább leveldesign szinten van gépreszabva, semmint kódilag. Ez persze ugyanúgy bukik hw váltásnál, de az U mindig a plafon ebben.
- Forza: unikum. Ráadásul ők aztán meg fogják csinálni mindkettőre tökéletesre. Nekik ez fontos. Minthogy az is, hogy hazajárjanak aludni, hogy minden nap tökéletes munkát tehessenek le az asztalra. Így kellene aludni mindenkinek.
- Én ezt ebben a genben nem látom. A nyomait sem. De ez már megjósoltuk a gen elején.
Nyugodj Békében :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 19:42:00 -
Sziaztok!
Arty felesége vagyok, utolsó kívánságát teljesítendő begépelném búcsúlevelét, melyet a ps4-re borult élettelen teste mellett találtunk
"Moby!
- ezt nem értettem sajnos, miért releváns. totttális indi, persze, hogy semmiféle optimalizációt nem tartalmazott.
- KZSF valszeg a hw valódi tudása alatt pompázik vagy a fejlesztők extrém tehetségesek, hogy a végleges hw-re tudták butitani/felhuzni a játékot (nekem a "60frémes" multi miatt gyanus, hogy alálőtték a konzol tudását a szingli graffal, biztos ami biztos, majd a végén kapott némi csillogást itt-ott, hogy "maxon menjen" a gép és elhasználják az órajelmaradékot. az biztos, hogy nagyon gusztán néz ki, sőt... sokat sajna nem láttam belőle, mert a "60frémes" codbo3 után nagyon szaggatósérzés volt, pihentetni akartam. bezzeg, ha tudom előre, hogy hivatalosan is megerősítik a neót.... de ez mostanra mindegy)
- nyilván te is láttad az ND hogyankészült uncsarted videoit, ahol mutatták, h anno a ps3 spe-it is mennyire kimaxolták. elnézve az uc4-et, szerintem most is ez történt (csak most az amd-s CU-kkal)
- forza. oda kell tenni az ötös mellé a hatost... szerintem ott is elment az utolsó csepp órajel is (Juteszembe Szivem! a kormányaim velem temessétek!)
- ahogy majd látod, hogy telnek-múlnak az évek, lesznek még a korábbiakat felülmúló alkotások, nyilván ott is rejtett tartalékokat fedeznek fel, gen végén az exkluk - lásd halo4 360on - pedig simán lehetnek állejtősek is (bár ebbe az erősebb neo/skorpio hw tuti beleköp, a korábbin elég ha VALAHOGY elfut :( )
- kérlek ne is válaszolj, tudod, hogy már nem tudom majd elolvasni. fogadd el, igazam volt :D halottnak jót vagy semmit!"
-
mi az a csík a motorok mögött? :D ez... ez a moto... racer4?
delegalább 60frém.... (régenmindenjobbvolt, hiszen az elsőrész 120... janem... 60... jaazse... szal 30 (se) vót...na)
---
moby: tartok tőle, hogy az 1 megismételhetetlen, kerek egész. valójában uj IP kellene, esetleg egy totál "alternativ" RDR - semmiképp a korábbi folytatása. de olyan frankó volt.... bármi más: kockázat! :) -
Egy jó rdr2 nagyon fasza lenne. Kicsit viszont tartok tőle, hogy mai iparági sztenderdek és preferenciák mentén nem feltétlenül olyan rdr2 születne/fog születni, amilyet én szeretnék. -
Jujj...
bár erre számíttotam. Ignorálom, borzalom.
PS4 VR támogatás
• Alternating high-speed road and dirt motocross courses
• Traffic on the road
• Split-screen multiplayer mode for offline competition
• Online multiplayer mode for 2-10 players
• 60 frames per second frame rate
• Vehicle and rider customization
• Possibility of colliding with opponents
• Each computer rider has a different personality and behavioral traits
• 15 single and multi-player game modes
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.10. 18:31:52 -
aztis :))))
de ne adj otletet, mert csak nagyobbat fogok csalodni :( -
Bandicoot #52703 +1
Rdr remaster és Rdr2 mellett.:) -
LINK
JimMorrison723
Mindent tud amire szükséged lehet. :D -
Midnájt Klubbot akarok! -
nekem a "dolgozunk rdr2on", jovore jon perfekt lenne es abba bele se leher kotni :p -
Króm alá van/volt sg bővítmény, ami tud ilyet. -
Ettől, még a 2 törtnet nem rekeszti ki magát, ha valami értelmetlen és megjegyzem hogy értelmetlen, nincsen ütközés.
Kb olyan minthogy tudom hogy nem érdekel amit írok, mégis mindig a tudtomra hozod. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.10. 18:09:55 -
Safari alá is van olyan script amivel el lehet rejteni hozzászólásokat?
-
Bandicoot #52696 "dehát kell a reklám"
És ezzel meg is válaszoltad mi értelme volt a nyilatkozatnak amin épp hőbörögsz mekkora ostobaság...
-
Nem tehetek róla hogy ostoba infókkal áraszt el a sony, butának nézve az embereket, mert ez így az volt.
Néha érdemes lenne inkább a fontos infókkal ellátni a vásárlókat.
Dehát kell a reklám, leírva ott van a neo azt ennyi. Nem kell hogy értelme legyen a kijelentésnek. -
Mielőtt arty vezetésével tömeges öngyilkosságba menekültök, próbáljuk meg tiszta fejjel végiggondolni, vajon mekkora szerepe lehet ennek ma, amikor kipusztultak az egzotikus architektek:
-A Salt and Sanctuary kettő(2, dvá) emberes projekt. Abból 1 programozni képes. A játék elkészült gyakorlatilag párhuzamosan ps4-re és pc-re.
-A KZSF úgy jelent meg day1, hogy a lényegi részek betonba lettek öntve mielőtt a hw specin megszáradt volna a tinta.
Az órajelre igazított, egyedi architektre tervezett játékokat eltemettük a ps2-vel. A neo meg architekturálisan 80-90%-os egyezőségben lesz a ps4-el.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 17:57:43