status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sziaztok!
Arty felesége vagyok, utolsó kívánságát teljesítendő begépelném búcsúlevelét, melyet a ps4-re borult élettelen teste mellett találtunk
"Moby!
- ezt nem értettem sajnos, miért releváns. totttális indi, persze, hogy semmiféle optimalizációt nem tartalmazott.
- KZSF valszeg a hw valódi tudása alatt pompázik vagy a fejlesztők extrém tehetségesek, hogy a végleges hw-re tudták butitani/felhuzni a játékot (nekem a "60frémes" multi miatt gyanus, hogy alálőtték a konzol tudását a szingli graffal, biztos ami biztos, majd a végén kapott némi csillogást itt-ott, hogy "maxon menjen" a gép és elhasználják az órajelmaradékot. az biztos, hogy nagyon gusztán néz ki, sőt... sokat sajna nem láttam belőle, mert a "60frémes" codbo3 után nagyon szaggatósérzés volt, pihentetni akartam. bezzeg, ha tudom előre, hogy hivatalosan is megerősítik a neót.... de ez mostanra mindegy)
- nyilván te is láttad az ND hogyankészült uncsarted videoit, ahol mutatták, h anno a ps3 spe-it is mennyire kimaxolták. elnézve az uc4-et, szerintem most is ez történt (csak most az amd-s CU-kkal)
- forza. oda kell tenni az ötös mellé a hatost... szerintem ott is elment az utolsó csepp órajel is (Juteszembe Szivem! a kormányaim velem temessétek!)
- ahogy majd látod, hogy telnek-múlnak az évek, lesznek még a korábbiakat felülmúló alkotások, nyilván ott is rejtett tartalékokat fedeznek fel, gen végén az exkluk - lásd halo4 360on - pedig simán lehetnek állejtősek is (bár ebbe az erősebb neo/skorpio hw tuti beleköp, a korábbin elég ha VALAHOGY elfut :( )
- kérlek ne is válaszolj, tudod, hogy már nem tudom majd elolvasni. fogadd el, igazam volt :D halottnak jót vagy semmit!"