status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Kedves Artyné!
Bár önnek sokat nem mondanak e szavak, kötelességemnek érzem férjura iránt tanúsított tiszteletem jeleként válaszolni búcsúlevele kínzó kérdéseire!
- Bár indie, és bár nem annyira mint az AAA címek, mégis 3d elemekkel operál, illetve eléggé "haladó" shadereket is tartalmaz. Bár az egész kérdéskör inkább csak részben 3D related, Ha érti mire gondolok.
-Nos nem. Jóval a gép megjelenése előtt bemutatták a játékot, amit utólag frémenként kielemeztem itt. Jól láthatóak a változások, miközben 95%-ban sikerült hozni a targetet. Esély nem volt a metálba kódolásra.
-Ez(a múlt) mára teljesen irreleváns. Az U4-net sokkal inkább leveldesign szinten van gépreszabva, semmint kódilag. Ez persze ugyanúgy bukik hw váltásnál, de az U mindig a plafon ebben.
- Forza: unikum. Ráadásul ők aztán meg fogják csinálni mindkettőre tökéletesre. Nekik ez fontos. Minthogy az is, hogy hazajárjanak aludni, hogy minden nap tökéletes munkát tehessenek le az asztalra. Így kellene aludni mindenkinek.
- Én ezt ebben a genben nem látom. A nyomait sem. De ez már megjósoltuk a gen elején.
Nyugodj Békében :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 19:42:00