121496

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    days goneba voltak frame droppok rendesen sok zombinál úgyhogy simán futhatott psen :P
  • Tikal #53372
    Days Gone, na igen, ha azt a menekülést nekem kellett volna előhúzni a semmiből, hát lett volna egy pár újrakezdés :)
  • Moby
    Gyorsjelentés: élek! Lehet szomorkdoni :D
    Is-is. Minimalizáltam a gémingre fordított figyelmem és időm, mert leginkább csak lúzerkedés az egész egy ideje, de természetesen érdeklődve a téma iránt megnéztem az e3 kivonatokat.
    Gors összegzés, mert többet nem írok e3 témában:
    -MS: kényszerszülte, de okosság ez a play anywhere. Tetszik, persze tudom, hogy a pécés oldal megvalósítása okádékszar lesz, Nem igazán érint. Az új slim gép tetszik. Az scorpio viszont az e3 vicce. Bemutattak egy gépet úgy, hogy jól láthatóan halvány fingjuk nincs mi lesz az, mi lesz benne. A dátum alapján egyértelműen vega alapok, de a "fotókon", azaz a gép beleséjőrl készült rendereken a diesize-t látva felsikoltottam. Na. Ez olyannyira nincs, hogy azt sem tudják mekkora lesz. Egy biztos: nem ekkora :) Játékból kevés volt az újdonság, FH3-at, és geow4-et azért tolnám.
    -PS conf: rengeteg-rengeteg jobbnál-jobb játékok, amiket még legalább egy e3-on fognak tolni. Szokásos E3 étvágygerjesztő BS parádé. De ezek tényleg jók lesznek. Majd egyszer. Szinten mindet tolnám.
    Legdurvább cucc amit láttam: days gone. De hogy az nem ps4-en futott, az tutter. Meg a gameplaynek kiadott valami sem volt gameplay. Mindegy. Odacsapott :)
    A többiről el sem olvastam semmit. Na ennyike. Az e3-ről ismét megtudtam, hogy a játékkészítők készítik a játékokat, gyakorlatilag egyetlen értelmes, vagy érdemleges információ nem jutott el hozzám, kivonatolva sem. Majd jelentkezem valamikor, addig is figyelek a háttérből :)

jajmégvalami: egyetlen géming élményem a héten: kipróbáltam a re7 demót: ugyan elcimkézték, de rohadtjó! Vagy ha evvel akarják rebootolni a padlótfogott szériát, akkor csak bútolják re!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.15. 14:47:13
  • TDC Geronimo
  • Tikal #53369
  • mucsácsó
    Szerintem fasza a belső nézet, ráfért azért a Resi-re is az újragondolás.
    Én konkrétan szétfostam magamat a "demón", jó lesz ez, meglássssátok. :) Jobban fosat így, mintha TPS lenne... :D
  • SlickAdam
    en remelem hogy nem first-person-SHOOTER lesz a RE7, de first-person-ADVENTURE-nek johet. nagyobb a beleeles.
  • Myselor
    kíváncsi leszek a szellemes magyarázatra.azért kár hogy fps lesz a többi dolog tetszik amit írnak
  • Totti5
    FPS nézetű "Outlast" féle játékokat nem bírom így ha az RE is az lesz, akkor kimarad.

Más :

God of War, cső lesz és a fiúval kell végig menni, aki mint NPC lesz mellettünk.
  • Amiga
    Gondolom ott akkor nem kap alcímet... :-)
  • Amiga
    Az FPS-nézet lehet, hogy jót fog tenni ennek a franchise-nak, az Outlast-on is kirázott a hideg. Úgy örülnék egy ijesztő RE-nek. :-)
  • n000rbi
    Vicces, a japóknál tehát Biohazard 7: Biohazard lesz a címe? (ott ugye nem RE címmel fut a sorozat)
  • Harlekin
    Mivel Moby kifejtette ITT már előtte az egészről a véleményét!Ajánlom figyelmedbe ezeket!!

És azért JÓ látni,hogy továbbra is hódít az MS utálat!

Ja és persze mindig az xboxosok kezdik a beszólogatást!!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.15. 13:30:48
  • AntiHero
    Infók RE7-hez:

- A játék hivatalos címe Resident Evil 7: Biohazard
    - ...ez egyben utal is arra, mire lehet majd számítani
    - A végleges játék is belső nézetű
    - A demó, illetve annak főhőse valójában nem része a játéknak
    - A teljes játékban lesznek klasszikus RE-elemek: harc, fejtörők, felfedezés
    - A történet Louisianában játszódik, egyetlen helyszínen, mint a RE1
    - A főhős egy hétköznapi karakter, a "veteránok" már túl sokat láttak
    - Nem reboot, ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az elődök
    - Az 1-2-3 és a 4-5-6 után egy "harmadik éra" kezdődik ezzel a résszel
    - "Régies" atmoszférát szeretnének teremteni
    - A demóban szellemek láthatók, de lesz rájuk a RE-kánonba illő magyarázat
    - Lesznek gyógynövények
    - Egyáltalán nem lesznek QTE-k
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.15. 13:25:46
  • Harlekin
    Nem kell egyből ugrani ez nem a psre vonatkozott!Ez az egész konfra!
  • Tikal #53355
    meg az MS-nél...
  • Harlekin
    elfoglalt elsődlegesen! És leszarja a szemfényvesztést...Az csak a mozifilmben jó!
  • Harlekin
  • n000rbi
    Lehet épp "szögre akasztom a géming"-et van. (vagy csak elfoglalt)
  • Tatyla
    Haza érek törölve lesznek ezek is telefonról nem tudom
  • TDC Geronimo
    Mobyval mivan. Nem látom a kommentjeit az idei konfokról
  • Myselor
    nemtudom őszintén mit védesz rajta még mindig.elég vak lehetsz tényleg.semmit nem tud nyújtani ami említésre méltó lenne
  • Harlekin
    Akkor ha kérhetném mindent,mivel a semmire mutatnak a válaszok!

Janey
    Amiga
    mucsácsó
  • arty
    szereted a tombraidert és a needforspeedet?
  • arty
    már miért lenne indokolt UGYANUGY elnevezni egy játékot, ahogy az/egy előzőt?
  • Amiga
    Én imádom a RE 5-öt. :-)

Na és mit szólsz? Fox. No, it's a bandicoot. :-)

CB visszatért.
  • mucsácsó
    Valahol azt olvastam, hogy FPS nézet csak VR-ral lesz, de amúgy TPS lesz. kövezzetek meg, de én remélem, hogy ez nem lesz igaz :P nekem bejön ez az FPS nézet, még ha nem is Resident Evil így... jóóóóó ez. legalább para ;) anno az első részt már az intronál kinyomtuk, mert annyira fostunk tőle :D:D most végre újra hasonló érzésem volt.. :D
  • Tatyla
    Maga a Resident Evil nem ilyen lesz
  • Bandicoot
    Gen végén egy tlou 2. Azt keresed.
  • Kandurex
    Amit grafikát prezentáltak, bár elég fasza volt, de szerintem ezt még az alapgép is megmozgatja 30 FPS -el. A Neo -ra olyat várnék, hogy bepisiljek.
  • Bandicoot
    Még ez is jóval de jóval több a RE 5-6-nál.
  • Amiga
    "Pletykálták korábban, hogy az új God of War a felturbózott PS4 nyitócíme lehet, de biztos, hogy a most forgalomban lévő gépeken is futni fog. Legfeljebb kisebb felbontással és alacsonyabb fps-számmal."

Amit előbb írtak, az hivatalos, az utolsó mondat egy korábbi pletyka. Ne mosd össze a kettőt.

És az utolsó mondat is arról szól, hogy a Neo-hoz képest lesz alacsonyabb, vagyis nem 720/10, hanem a Neo-s lesz képes valószínűleg egy magasabb fps-re, mint 30, vagy magasabb felbontásra, mint 1080.
  • Tommy H
    Újabb akciók(store) mint pl:
    -SW Battlefront 8990ft
    -Fifa 16 5990ft
    -Battlefield Bundle 2790ft
    -Battlefield 4 1529ft
    -Dragon Age 3 3891ft
    -The Wolf A.Us 2996ft
    -Unravel 2491ft
  • Tikal #53336
    The Resident Evil 7 demo currently available on PS4 for PlayStation Plus subscribers isn't actually part of the full game.

Capcom confirmed this to Eurogamer earlier today, where it was also confirmed that the full game will star a different lead character than the man in the demo.

The studio noted that Resident Evil 7 has been in development since 2014.
  • Myselor
    de a 6rész után helyezték el időben tehát abban az univerzumban játszódik :D
  • darkSectorxxx #53334
    "A tegnap bemutatott új God of War játék még sokára fog megjelenni, a demóban látott framerate nem a végleges.

Szeretnéd az ár negyedéért végigjátszani konzoljátékaid? Hirdetés
    A Sony előadása erősen nyitott: elaludtak a fények, és elindult az új God of War játékmenetet mutató előzetese.

A játék a sorozat első olyan epizódja lesz, ami kimondottan PlayStation 4-re készül. Ennek köszönhető az is, hogy a Sony Santa Monica mert változtatni a helyszínen és a témán, a görög istenek helyett most a skandináv mitológia lényeivel vehetjük fel a harcot, Kratost pedig fia is elkíséri a kalandokra. A fejlesztők egy zárt ajtók mögötti bemutató keretében megerősítették, hogy a játék egy hagyományos PS4-en futott, nem pedig a Neón, és 30 fps-sel mozgott a kép, de még nem dőlt el, a megjelenéskor milyen lesz a framerate.

Pletykálták korábban, hogy az új God of War a felturbózott PS4 nyitócíme lehet, de biztos, hogy a most forgalomban lévő gépeken is futni fog. Legfeljebb kisebb felbontással és alacsonyabb fps-számmal."

Na most nem vágom.
    Azt mondták ez 30 fps-el futott sima PS4-en, és el nem tudom képzelni, hogy 1080p alatt menjen egy exclusive.

Aztán a cikk utolsó mondata már értelmezhetetlenné tette az előzőket, miat hogy lehet kisebb felbontáson kisebb fps-el fog futni?
    Az előbb lett írva hogy 30 fps-el megy ps4-en.... néha nem értem.
    Vagy mi lehet 720p lesz 10 fps-el?

Meghogy ez fog futni sima ps4-en is....naná még bebaszna ha nem, miután kinyilatkozta a sony, hogy ami játékok jönnek nem lehet cskak neo, hanem elérhető kell legyen sima ps-en is...lolmá
  • darkSectorxxx #53333
    Ezzel mit szeretnél mondani?
  • darkSectorxxx #53332
    Nincsen Resident Evil.
    Ez csak egy sima ijjesztgetős horror fps. :)
  • TDC Geronimo