status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Gyorsjelentés: élek! Lehet szomorkdoni :D
Is-is. Minimalizáltam a gémingre fordított figyelmem és időm, mert leginkább csak lúzerkedés az egész egy ideje, de természetesen érdeklődve a téma iránt megnéztem az e3 kivonatokat.
Gors összegzés, mert többet nem írok e3 témában:
-MS: kényszerszülte, de okosság ez a play anywhere. Tetszik, persze tudom, hogy a pécés oldal megvalósítása okádékszar lesz, Nem igazán érint. Az új slim gép tetszik. Az scorpio viszont az e3 vicce. Bemutattak egy gépet úgy, hogy jól láthatóan halvány fingjuk nincs mi lesz az, mi lesz benne. A dátum alapján egyértelműen vega alapok, de a "fotókon", azaz a gép beleséjőrl készült rendereken a diesize-t látva felsikoltottam. Na. Ez olyannyira nincs, hogy azt sem tudják mekkora lesz. Egy biztos: nem ekkora :) Játékból kevés volt az újdonság, FH3-at, és geow4-et azért tolnám.
-PS conf: rengeteg-rengeteg jobbnál-jobb játékok, amiket még legalább egy e3-on fognak tolni. Szokásos E3 étvágygerjesztő BS parádé. De ezek tényleg jók lesznek. Majd egyszer. Szinten mindet tolnám.
Legdurvább cucc amit láttam: days gone. De hogy az nem ps4-en futott, az tutter. Meg a gameplaynek kiadott valami sem volt gameplay. Mindegy. Odacsapott :)
A többiről el sem olvastam semmit. Na ennyike. Az e3-ről ismét megtudtam, hogy a játékkészítők készítik a játékokat, gyakorlatilag egyetlen értelmes, vagy érdemleges információ nem jutott el hozzám, kivonatolva sem. Majd jelentkezem valamikor, addig is figyelek a háttérből :)
jajmégvalami: egyetlen géming élményem a héten: kipróbáltam a re7 demót: ugyan elcimkézték, de rohadtjó! Vagy ha evvel akarják rebootolni a padlótfogott szériát, akkor csak bútolják re!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.15. 14:47:13