121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #53975
    Nem szeretem a focit, sőt a párbajtőrt se, meg a teniszt se, de ha sikert ér el benn az ország, akkor miért ne örüljek neki? Miért zavar ez téged? ...
  • Myselor
    i am setsune kb 1 hónap múlva:)
  • TDC Geronimo
    :(
  • Totti5
    Generáció végén? nincs már játék.
  • TDC Geronimo
    Na inkább azt mondjátok mi jön most nyáron, amivel érdemes játszani
  • Totti5
    De pazaroltál rá két kommentet. Felesleges volt.
  • Myselor
    leszartam eddig is most is lefogom nem játszom meg magam és a magyar imádatomat se :)
  • Totti5
    Örülni kell és ennyi. 1-99 éves korig.
  • Myselor
    egyértelmű mindenhol a szaros focit nyomatják már meghülyülök tőle.nem az zavar hogy valaki szereti én alapból nem és nem is szaroznám.csupán az idegel hogy boldog boldogtalan akiknek fingjuk nincs a fociról és nem is szeretik azok is most úgy nézik meg játszák magukat büszkélkednek a magyarokra hogy az szánalom.álszent férgek nem is feszegetem tovább csak röhejes.engem nem érdekel máskor sem a foci jelenleg se.nem verem magam és nem vagyok rögtön büszke a magyarságra:) akinek nem inge ugye tudják magukról akikre gondoltam és kikre nem :) peace
  • TDC Geronimo
    Honnan tudod, hogy nem overwatch meccsre gondoltam?!
  • Myselor
    na már itt is a foci.beszarok komolyan
  • TDC Geronimo
    Remélem néztétek a délutáni meccset :p
  • Bandicoot
    Hol? Írták pár helyen hogy milyen jól tett a DOOM-nak az árcsökkentés...Hol? Steamen 60 euró...Boltokban szintén változatlan...
  • Bandicoot
    Ez inkább egy Driver mintsem Mafia. De várós ezerrel kíváncsian.:)
    Remélhetőleg az első rész színvonalát hozza....
  • darkSectorxxx #53961
    HBD darkSector.. :D
  • Tatyla
    Pffffff, már akit,teljesen hidegen hagy
  • Seth
    Akkó gyün a VR és hát azonnal meg kell venni
  • Tatyla
    Mert akkor mi lesz?
  • Totti5
    Az lesz, egy nagy Bé, csak most teljes áron adva ( 16k ) ( előző genbe letöltős volt a Mars War Logs, egy beton 6 pontos rpg )
  • darkSectorxxx #53956
    Október 12 mindenkinek megterhelő lesz! :D
  • darkSectorxxx #53955
    Jogos, ettől messze voltak jobb árak, ez ami most legutoljára volt közepesnek mondható.
    Ratchet is csak azt éri meg hogy egy fasza játékot kap érte az ember.
  • TDC Geronimo
    eleje még nem
  • Tatyla
    Igen de ezt sem day one túl leterhelt az október :)
  • TDC Geronimo
    Annyira jó zenék lesznek benne, hogy már csak azért is megéri megvenni :)

Mondjuk én imádtam az előző 2 részt is

• Tatyla
    Lófasz akció sincs hetek óta Ratchet jó volt kinunkban behuztuk US storeból a Cod bo3-at akcióban de várjuk a FC prymal vagy Doom akciót de semmi...
  • TDC Geronimo
    Erről nem tudom mit gondoljak. Nem is nagyon reklámozzák és mindjárt megjelenik. Elég b kategóriás cuccnak néz ki aztán ki tudja. Mindenesetre ezzel várok.

• Tikal #53949
    nem :)
  • Tommy H
    Homefront sajnos a heti Deal.11.990ft
    Doom vagy ME-nek örültem volna
  • n000rbi
    Nemrég jött újabb patch (tegnapelőtt talán), biztos javítja. (vagy nem)
  • Seth
    Nekem a startnál helyben futó ellenfél volt eddig a legjobb, aki az utolsó szakaszban hirtelen elém teleportálódott és győzött :D
  • Tikal #53945
    A Witcher lóversenyek amúgy zseniálisak, legtöbbször nem tölti be mellém a versenytársakat, szóval egyedül lovaglom körbe...
  • Ulthane
    A megoldást nem az én feladatom kitalálni, de biztos létezik valami vállalható kompromisszum. Nem hiszem, hogy bárki a vicsert azért játssza, hogy ahhh, a harcban kihívást akarok az akármilyen troll ellen. Mindenki a sztori miatt, a játék világa miatt, az atmoszféra miatt játssza, nem azért, mert harcban be akar állni a pofonfa alá. Annak ott a Bloodborne.

100+ órás játékoknál egyáltalán nem érzem muszáj dolognak, hogy újrajátszható legyen. a legjobb játékélményt úgyis az első kör adja.
  • Zóanagyvarázsló
    Iszonyú nagy területeket be lehetett járni alacsony szinten is, csak sokat kellett futni, szinte minden terület teljesen fedezhető volt, ahogy odaengedett (elég hamar) a sztori. Sérthetetlen NPC pedig valóban volt néhány. A lehetőségadás azonban jobban működött abban a lassan ezeréves játékban, mint a teljes filmes lecsövesítés. Tény, hogy lehet csinálni belőle power playt, de közben olyan játékokról van szó, melyekben csak az van :)

Az ostromgyűrűvel inkább a respawn kezelése a gond és a harcért járó XP. Az maga egy olyan mechanikai húzás volt, melyből tökéletesen nem lehetett kijönni (de azért elsőre az is mindenkinek izgalmas nyúlcipős jelenteket hozott, csak később kezdett gyilkolni ott az ember). De ha megtaláltad az easter egget, akkor a teljes sereg kiirtása is narratív értelmet nyert :)

A különböző szintű ellenfeleket és a szabadságot elég jól tudta adagolni a Sir-Tech is (Jagged Alliance 2, Wizardry 8), a JA2-ben akár a gyerekeket is fel lehetett koncolni (a Wiz 8-ban nem voltak) a maga van level scaling, de nem úgy megoldásaival.
  • Tatyla
    Én már egy árcsökkentésre várok,már pc-n megtörtént
  • lwb
    A gothic példa a területi elszeparálásra. Ami néha működik, néha meg nem. Azt azért nem árt tudni, hogy a gothicokban is volt megölhetetlen npc. G1-3-at nézem csak, mert az Arcania az nem gothic ugye. A g1 és a g2 bár adott egy nagy homokozót, ahol elméletben oda mentél, ahová akartál, de valójában mindenki egy optimális nyomvonalon indult el vagy meghalt, az eltérés csak a frakciók választásában mutatkozott meg. Ez is egy megoldás, de ennek is megvan a maga hátránya: belimitálja a játékost. Ráadásul nem is 100%-os a dolog: lásd g2 ork ostromgyűrű, amit kb mindenki levert egy rakás xp-ért, egyesével az orkokat elcsalva. Ezt egyik fejlesztő sem látta előre, ezért furi is az egész chapter meg el is lehet húzni szintben elég hamar.
  • lwb
    De az dögunalmas lenne, nem? 55-ik szinten 5. szintű farkasokat leverni? 0 xp -ért. Az NG+ nak pont az a lényege, hogy nem logikus, hogy ad még egy kört, ha totál fanatikus vagy, hogy végigvidd újra.
  • lwb
    De. De ezzel meg az a baj, hogy lényegében lineárissá teszi a játékot. A gothicok csinálták ezt: pl. Gothic 1, ahol az ork részre ugyan átmehettél, amikor akartál, de x szint alatt biztos halál volt. Lényegében így minden végigjátszás ugyanazon a nyomvonalon fog történni. És nagyon sok értelme a Witcherben nem is lenne: Novigradban miért lennének erősebbek a banditák, mint Velenben a szörnyek? Nagy dilemma ez és nem minden rpg-ben működik. A B változat az, hogy unalmas lesz a játék X szint után, mert mindenkihez képest túl erős leszel.
  • darkSectorxxx #53938
    "Tovább marad játszható az ingyenes Doom demó"

Ja vagy hogy ez nem rendes végleges demo...áháááá.
    akkor fenthagyom a gépen.
  • Tikal #53935
    Értem. Most alkimiat nem is használok, csak kaszabolom őket, néha egy kis tápolós olaj, de semmi más... :(
  • Seth
    Inkább nagyobbat sebeznek, ennyi a különbség, szintben nem figyeltem, de nem mentek át pirosba(nagy szintkülönbség) az tuti